Carire Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 pozamiatałeś z tym lambo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 kozak, a takie foto z PA by się zdało, może ktos ma ? Obrazek Na skórze ? Snow Cake to to samo co wcześniej Sensitive Venus ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Snow Cake to to samo co wcześniej Sensitive Venus ? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ale czy na desce rozdzielczej tego Lambo to nie leży skóra? A Snow Cake wg opisu służy: Do zabepieczenia tworzyw sztucznych i vinylu wewnątrz pojazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 piotr13, kozak, a takie foto z PA by się zdało, może ktos ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Snow Cake to to samo co wcześniej Sensitive Venus ? Tak W takim razie jest bardzo fajny ten Snow Cake Lubię go. Aczkolwiek na skórę bym go nie aplikował - pewnie nic jej się od niego nie stanie (nie podejrzewam tego środka o zawartość destylatów ropy naftowej itp), ale są inne, bardzo dobre preparaty do jej odżywienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Dzisiaj wypróbowałem nowość od Shiny Garage czyli Across The Board Interior Detailer i porównałem go z moim ulubieńcem w tej materi czyli Autofinesse Spritz i co wyszło z tego porównania na co do efektów po użyciu różnic nie zauważyłem oba fajnie odżywiają (oczywiście jak na QD) na korzyść produktu Shiny Garage przemawia to że ma bardziej mleczną konsystencje a niżeli produkt AF dzięki czemu tak szybko nie spływa nawet z pionowych powierzchni. Niestety Across The Board Interior Detailer ma też wadę a mianowicie zapach przypuszczam że miało to być jabłko a wyszło na mój nos tanie mydło, no niby nie przeszkadza ale nie uprzyjemnia pracy tak jak bliźniaczy produkt AF. Bohaterowie testu Coś tam widać ( Lewa->SG, Prawa->AF) oczywiście zdjęcia jakieś 15 min po aplikacji coby nie było że efekt na świeżo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Ja na początek zabawy z detailingiem zaopatrzyłem się w Nielsena Cyclone do umycia i w Nielsena Finesse do nadania finalnego wyglądu. Za robotę wezmę się po raz pierwszy w życiu pewnie w weekend także może wrzucę jakieś fotki z całej operacji dla potomnych. Gdyby ktoś chciał podpowiedzieć czym najlepiej NF nakładać to nie miałbym nic przeciwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Ja na początek zabawy z detailingiem zaopatrzyłem się w Nielsena Cyclone do umycia i w Nielsena Finesse do nadania finalnego wyglądu. Za robotę wezmę się po raz pierwszy w życiu pewnie w weekend także może wrzucę jakieś fotki z całej operacji dla potomnych. Gdyby ktoś chciał podpowiedzieć czym najlepiej NF nakładać to nie miałbym nic przeciwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alvin234 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Nielsena cyclone rozrabiasz 1:15 czyli na 1 litr wody dajesz około 70 ml nielsena cyclone i aplikujesz go pędzlem potem przecierasz wilgotną mikrofibrą. Nielsena Finessa ja aplikuję żółtym megasem i dla mnie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alvin234 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Nielsena cyclone rozrabiasz 1:15 czyli na 1 litr wody dajesz około 70 ml nielsena cyclone i aplikujesz go pędzlem potem przecierasz wilgotną mikrofibrą. Nielsena Finessa ja aplikuję żółtym megasem i dla mnie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Czyli APC pędzlem a dressing szeroko pojmowaną gąbką. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Czyli APC pędzlem a dressing szeroko pojmowaną gąbką. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Kokpit przetarty VP INTERIOR ALL PURPOSE CLEANER w stężeniu 1:20 i nałożony GTECHNIQ C6 MATTE DASH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaca KSI Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Jaki środek polecacie aby plastik był jeszcze bardziej czarny? Używalem pinka teraz chciałbym spróbować cos innego. Dodam ze deska rozdzielcza jest taka chropowata. Zastanawiam sie nad nielsenem albo PB. co wybrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Jaki środek polecacie aby plastik był jeszcze bardziej czarny? Używalem pinka teraz chciałbym spróbować cos innego. Dodam ze deska rozdzielcza jest taka chropowata. Zastanawiam sie nad nielsenem albo PB. co wybrac? Zymol Vinyl Conditioner w obecnej cenie nie ma chyba konkurencji. Drugie miejsce to CG Natural Shine Matt Dressing / Poorboy's World Natural Look Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedi Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Wczoraj miałem akcję czyszczenie kokpitu w a4, oczywiście zapomniałem zrobić zdjęć po PB NL... Auto wcześniej było chyba tylko plakowane itp po wyczyszczeniu apc Nielsena 1:50 i nałożeniu NL okazało się, że plastiki nie są w ciemn grafitowym kolorze tylko ładna matowa stonowana czerń - pełna satysfakcja W przyszłym tygodniu będę ogarniać swifta mk VI dziewczyny to na pewno znajdą się foty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedi Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Boczek ze swifta mk VI plastik jak nic po lewej od biedy z ciekawości zapodałem AF Revive po prawej PB NL, w rzeczywistości bardzo się nie błyszczy, może trochę a nakładane wczoraj Wcześniej wyczyszczone apc 1/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atvmmz Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 bedi, 1:50? nie za słabe to stężenie zrobiłeś? Kiedy ostatnio czyściłeś wnętrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedi Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 to był pierwszy raz, auto dopiero kupione atvmmz, wydawało mi się, że takie powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil2963 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Panowie czego uzyc do efektownego odswiezenia takiego wnetrza Audi a3 ? http://s2.blomedia.pl/autokult.pl/image ... 99trze.jpg Chcialbym zeby bylo to cos pomiedzy matem a blyszczacym oraz zeby przyciemnilo szare elementy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 13 Listopada 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Zymol Vinyl, Smartdressing, Gtechniq C6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil2963 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Zymol Vinyl, Smartdressing, Gtechniq C6. Smartdressing - Bardzo fajna cena i efekt tez wydaje sie byc fajny ;] dzieki za odpowiedz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Panowie czego uzyc do efektownego odswiezenia takiego wnetrza Audi a3 ? http://s2.blomedia.pl/autokult.pl/image ... 99trze.jpg Chcialbym zeby bylo to cos pomiedzy matem a blyszczacym oraz zeby przyciemnilo szare elementy ;] SV vs Zymol Sam wybierzesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Ostatnio nakładałem Zymola na podgrzane opalarką, gówniane plastiki subaru. Wyszło zaskakująco dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi