Pikoko Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2022 @DyndaS Polecam : 1. Uracoat buggy boy -bardzo fajnie działa, extra zapach bananów. 2. Gyeon Byg and Grime - klasa sama w sobie, zapach cytrusów 3. Carpro Bug Out - jak wyżej , moim zdaniem bliźniaczy produkt Przelałem po kilka litrów każdego i ostatnio kupiłem 5L Ultracoat. Polecam też dokupić ich butelkę ale koniecznie z atomizerem Epoca. Świetnie to działa i na 100% będziesz zadowolony. Czy ultracoat można s pryskać odczekać i wytrzeć mikrofibrą? Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
penkus5 Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2022 @Pikoko Wiesz co piszes? Spryskaj, poczekaj i Spłucz wodą pod ciśnieniem. Wytarcie spowoduje rozmazywanie owadów po karoserii, co wiąże się z rysowaniem lakieru. 1
gprzesniak Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2022 21 godzin temu, Pikoko napisał: Czy ultracoat można s pryskać odczekać i wytrzeć mikrofibrą? Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Tak jak kolega powyżej napisał, wystarczy poczekać 2 minuty i spłukać. Jeśli coś zostanie to powtarzasz proces albo już aplikujesz pianę.
leszu Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2022 Do owadów mam Bug Away. Spryskać, odczekać chwilę i spłukać - bez wycierania czy innych takich pomysłów.
Tedek564 Opublikowano 11 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2023 co myślicie o Insect Remover - Chemotion?? Jaki to ma zapach?? Skuteczny jest i bezpieczny dla lakieru?
grechut Opublikowano 13 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2023 Testowałem Bug off od cleantle. Fajna sprawa, przy uporczywych robalach trzeba dwa razy zaatakować ale daje rade
Rekomendowane odpowiedzi