Moderator Eryczek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 minetoo ale oni handlują chyba tylko Karcherem a ja napaliłam się na PA...
ma_ko Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 minetoo ja już mam nagrany lokal na "mycie" Hani (zaprzyjaźniony serwis Hani) najlepiej mi się smiać chiało że jak to?? Ja będę sam mył??? Oni mi umyją... za darmo ja że nie i stanęło że użyczą "ciepły" lokal....
kamilgt Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ja już nie mogę patrzeć na auto..(brud) moja Hania woła MYC!!!!!, ale na -14...nie mam sumienia... +1.... ale jako, że zakład z Pavlikiem nie doszedł do skutku to jutro z rana uderzam na jakąś myjnie
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 No myć Panowie myć! Eryczek, Zadzwoń i się upewnij wiem że mieli różności crystaldetail, Jak się nie wyrabiasz odezwij się coś się wymyśli
Moderator Eryczek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 minetoo ja już mam nagrany lokal na "mycie" Hani (zaprzyjaźniony serwis Hani) najlepiej mi się smiać chiało że jak to?? Ja będę sam mył??? Oni mi umyją... za darmo ja że nie i stanęło że użyczą "ciepły" lokal.... można podpytać który to serwis w Łodzi taki jest miły? właściwie jest tylko jeden... czyżby panowie na Szczecińskiej byli tacy usłużni minetoo ok - jutro dzwonie - dzięki!
Moderator Eryczek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Niestety nie Lódź... to gdzie się serwisujesz? do Hondyplazy jeździsz czy do Karlika?
ma_ko Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Nie do Hondy w Cżęstochowie... hahah...Poznań omijam z serwisem z daleka...
prezes99 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Co sądzicie o tej pianie aktywnej: http://www.samochodowekosmetyki.pl/pl/p ... trate.html Aha i co oznacza że ma Ph>13 ?
k24 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 że jest mega zasadowa i zjada wosk stojąc w opakowaniu przy samochodzi
Kulon Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 używał ktoś może piany o nazwie MONOSTATIC ?
adriano Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 ja mam dwie pianownice- jedną dostałem gratis do karchera hd 6/15, kolor żółty, a druga przezroczysta, jakiejś włoskiej firmy- do tej samej myjki. obie podobne w użytkowaniu, bardzo jestem zadowolony- piana gęsta, ładnie pryskają, nic nie cieknie;) no i oczywiście regulacja- kształt strumienia oraz ilość dozowanego środka z pianownicy vs. woda z myjki;)
2car Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Ten MONOSTATIC to jest z włoskiej firmy Daerg Chimica?
Kulon Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Ten MONOSTATIC to jest z włoskiej firmy Daerg Chimica? tak
2car Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Korzystałem z takiej. Kiedyś podrzucił mi ją przedstawiciel z Warszawy, który handluje akcesoriami i chemią z tej firmy. Coś Ci w niej nie działa?
Kulon Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Coś Ci w niej nie działa? dostałem próbkę od znajomego ale jeszcze nie testowałem dlatego moje pytanie firma która ją sprzedaję to www.beps.pl
2car Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 No dokładnie. Choć z tego co wiem, to oni są importerami, a dystrybucją zajmują się przedstawiciele po całym kraju. Powiem Ci, że fajnie się sprawuje. Jeżeli pilnujesz stężeń to będziesz usatysfakcjonowany. To do myjni czy prywatnie?
Kulon Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 To do myjni czy prywatnie? jeżeli chodzi o mnie to prywatnie
2car Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 To nawet próbka na dłużej Ci wystarczy. Jak dobrze pamiętam to dość mocny koncentrat. Możesz wykorzystać na dwa sposoby, albo piana i gąbkowanie, albo mycie wstępne.
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 4 Lutego 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 gąbkowanie masz na myśli mycie ręczne gąbką? Jeśli tak, to moim zdaniem "trochę" ryzykowne dla dłoni.
Kulon Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 "trochę" ryzykowne dla dłoni. w sensie wysokiego pH ?
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 4 Lutego 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Kulon, Tak, można też sprawdzić, czy jest oznaczony jako drażniący/niebezpieczny lub żrący dla 100% pewności.
Moderator Eryczek Opublikowano 5 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 podobne pytanie co o szampon już kupiłem ale jeszcze nie użyłem pianę CG: HoneyDew Snow Foam- It's Foam Party Time (16oz) piana nie dostępna w PL i na forum nikt się o niej jeszcze nie wypowiadał czy ktoś coś może coś o niej napisać, czy będę pierwszy ?
Kulon Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Eryczek zdobyłeś już pianownicę - pojawiła się ?
Moderator Eryczek Opublikowano 5 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 nie... ale ze względu na niedostępność pianownicy, kupiłem sobie pianę - od czegoś trzeba zacząć
Rekomendowane odpowiedzi