art'ek Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 ja tez szukam do K ale mtm i p.a wychodzi ze bardzo podobnie wiec po co przeplacac
Kulon Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 wczoraj odebrałem swoją pianownicę - sprzedający do którego pisałem odezwał się później że została mu na stanie ostatnia pianownica PA i jeżeli wyrażę chęć to zrobią mi ją pod myjkę Karcher serii K i oto jest pianownica w oryginale jest bez końcówki; żeby była z interesującą nas końcówką potrzebny jest nypel 1/4 cala i odpowiednia końcówka z gwintem wewnętrznym oraz jakiś uszczelniacz do śrubunków sprzedający to: P.P.U.H. WERA ul. Wieniawskiego 5C 35-603 Rzeszów kom. 795 433 699 tel. (017) 859 51 04 na allegro ma login: PPUHWERA koszt: 190 zł z transportem tylko pogoda trochę nie sprzyjająca dla testów - a miało już być lato odrazu po jesieni :-)
Mnichu Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 a bez koncowki mozna gdzies kupic? bo teraz to chyba juz sie nie da jej odkrecic?
Kulon Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 a bez koncowki mozna gdzies kupic? bo teraz to chyba juz sie nie da jej odkrecic? wydaje mi się że bym rozkręcił ale napewno by coś na tym ucierpiał adapter a czy można kupić - napewno ten sprzedający co kupiłem od niego posiadał je bez końcówek - ale dorabia końcówki żeby większe zbycie było
michske Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Czy może ktoś powiedzieć czym najlepiej czyścić sitko w pianownicy P.A, bo prawdopodobnie mam zatkane a nie bardzo chcę inwestować w nowe??? Macie jakieś doświadczenia?
czaptan Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 michske, tego nie wiem, ale mam prośbę - cyknij mu dokładne foty jak wymontujesz, bo chcę sobie z czegoś wymodzić do budżetowej pianownicy z zestawu Karchera
Młody Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Czy może ktoś powiedzieć czym najlepiej czyścić sitko w pianownicy P.A, bo prawdopodobnie mam zatkane a nie bardzo chcę inwestować w nowe??? Macie jakieś doświadczenia? Zalej octem lub jakimś środkiem od kamienia i zostaw na kilka godzin
SzaKal Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 michske, Nowe kosztuje 6 zł na allegro a nigdy z wszystkiego go nie wyczyścisz, Czy może ktoś powiedzieć czym najlepiej czyścić sitko w pianownicy w occie.
Administrator AreK Opublikowano 28 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 michske, nowe sitko 6 zł na allegro
Moderator Eryczek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Kulon - zazdroszczę zakupu swoją drogą sprzedawca mnie ciekawi - miał 20 sztuk, na aukcji poszły 4, jedna dla Ciebie a on już nic nie ma bo miał porezerwowane... 15 pianownic po 180 zł mu ludzie zarezerwowali no nic, pozostaje mi go jedynie pilnować - na razie bez ciśnienia dziś było tak zimno, że nawet nie odkurzyłem w aucie a co dopiero myśleć o myciu
Tworek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Arekkaz, pokaż aukcje, bo widziałem po 18 zł, jeżeli faktycznie są po 6 zł to zamówię sobie ze 3 szt, bo po co mam bawić się w czyszczenie.
czaptan Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 michske, nowe sitko 6 zł na allegro crap, to po co ja kupiłem perlatory?
SzaKal Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Tworek, Hmm tak ciężko wpisać w allegro SITKO KARCHER ? są po 6 zł.
Administrator AreK Opublikowano 28 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Na allegro użytkownik wiesiekwro posiada w ciągłej sprzedaży takie sitka za 6 zł. Ja kupiłem i cieszę się piękną pianą!
Kulon Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 15 pianownic po 180 zł mu ludzie zarezerwowali jak z nim rozmawiałem to miał te pianownice tylko już przygotowane pod różne modele myjek i powiedział że nie będzie rozkręcał bo niby w przyszłym tygodniu będzie przyszła dostawa zazdrościć nie ma czego - za chwilę się pojawią napewno a i tak pogoda nie pozwala na zorganizowanie piana PARTY ale przynajmniej jest czas na szukanie innych gadżetów na wiosnę i lato - właśnie zamówiłem sobie wąż 18m do myjki żeby było swobodniej
Tworek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 SzaKal, ciężko, chciałem żeby mi pokazał palcem, widzisz jakiś problem ? Bo ja nie. Arekkaz, dziękuję, szukałem pod złym hasłem "sitko pianownica" i pokazywał mi tylko jeden wynik za 18 zł.
SzaKal Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Tworek, Nie że ciężko no ale jak pisał Arekkaz, regulamin ...
Moderator Eryczek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 tydzień minął a na alledrogo pianownic pa z końcówką do K2-K7 an widu ani słychu
Moderator Eryczek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Nie sezon, weź poprawkę... ja wiem ale właśnie dlatego, że nie sozon to się zbroje i siedzę na forum jakby była wiosna to bym siedział przy aucie i
Mnichu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 podobno dostawa ma przyjsc pod koniec tego lub w nastepnym tygodniu
ma_ko Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ja już nie mogę patrzeć na auto..(brud) moja Hania woła MYC!!!!!, ale na -14...nie mam sumienia... 2 śpi w piżamce...
crystaldetail Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 ma-ko, Nie jestes jedyny. Moje auto juz nawet swieci na bialo, ale temperatura nie ten tego 2 dni temu widzialem z Danielsonem auto po myciu - wygladalo jak zamarzniete akwarium zmienil gramature lakieru
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Eryczek a zadzwoń tu Wystawią na allegro [ Dodano: 31 Styczeń 2012, 20:19 ] crystaldetail, Tomaszu spójrz na mój podpis
crystaldetail Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 hahahaha, doprecyzuje wiec zima +pernamentny brak czasu ale poprawie sie
Rekomendowane odpowiedzi