SJake Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2011 Panowie a jak oceniacie pianownice ze sklepu Autofanatic ? To są pianownice P.A Zagadaj do POLISHANGEL - oni też je mają z końcówką pod co chcesz.
paluch Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 KarolDrg25, VP neutral ph i nie powinno nic się dziać. Sam mam elementy polerowane u siebie i nie widzę skutków ubocznym
niedzwiedz Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Siemka wszystkim. Czy któryś z kolegów używał piany aktywnej: http://allegro.pl/prawdziwy-efekt-snieg ... 52927.html Widze ze ciszy sie popularnością na allegro, ale może to być tylko złudzenie. Niechciałbym (tak jak tu inne piany), aby zmyła mi wosk.
Rubio Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Mnie już ręce opadły Mam już od jakiegoś czasu myjkę B&D Jak wiadomo do tych myjek nie ma dobrych pianownic, więc kupiłem od naszego forumowego kolegi timura przejściówkę która miała pasować, ale niestety nie pasuje Czy B&D ma dwa rodzaje wejść Poniżej zdjęcia przejściówki i ori lancy Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
kupusso Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Z tego pierścienia powinieneś mieć wyszlifowane/wypiłowane skrzydełka takie jak w ori lancy, u mnie są bolce ale to w niczym nie przeszkadza
Forest Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 To są pianownice P.A Zagadaj do POLISHANGEL - oni też je mają z końcówką pod co chcesz. Końcówki, ale czy pianownice też mają ?
SJake Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Końcówki, ale czy pianownice też mają ? Pianownice P.A z końcówką pod większość urządzeń ciśnieniowych. Nie ma ich w na stronie sklepu, ale dostępne są poprzez zamówienie mailowe.
Rubio Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Z tego pierścienia powinieneś mieć wyszlifowane/wypiłowane skrzydełka takie jak w ori lancy, u mnie są bolce ale to w niczym nie przeszkadza Czyli przejściówki są źle dorobione...
paluch Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 A ja już polecałem tańszą alternatywę dla myjek z serii K i nadal się tego trzymam: Dowód: http://www.youtube.com/watch?v=3RrCbN4srxs
embargo Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Napisz jakiej piany użyłeś oraz proporcje , ok?
paluch Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Napisz jakiej piany użyłeś oraz proporcje , ok? Masz w tytule filmiku VP neutral pH proporcje to około 1.5 - 2 cm piany i reszta ciepła woda.
kupusso Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Z tego pierścienia powinieneś mieć wyszlifowane/wypiłowane skrzydełka takie jak w ori lancy, u mnie są bolce ale to w niczym nie przeszkadza Czyli przejściówki są źle dorobione... Ojtam, od razu źle, dopasujesz i nie bedzie problemu, po drugie w tej cenie to jak za darmo
michske Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 paluch. A ja już polecałem tańszą alternatywę dla myjek z serii K i nadal się tego trzymam: Wygląda naprawdę dobrze to pianowanie . A tak wogle gdzie kupiłeś tą pianownicę mtm i za ile?
paluch Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 allegro - 145 zł. I jest to również pianownica włoska
Rubio Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ojtam, od razu źle, dopasujesz i nie bedzie problemu, po drugie w tej cenie to jak za darmo Przyglądałem się tej przejściówce dzisiaj jeszcze raz i ja nie widzę możliwości przerobienia...
kupusso Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Na pierścieniu zostawiasz symetrycznie skrzydełka reszte materiału usuwasz aby uzyskać średnice taką jak przed i za pierścieniem Nabazgrałem jak to powinno wyglądac w programie dla inżynierów
AudioBas Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 A ja już polecałem tańszą alternatywę dla myjek z serii K i nadal się tego trzymam:Dowód: http://www.youtube.com/watch?v=3RrCbN4srxs Coś kiepsko się to trzyma Mam K 5.55 I nie mogę się zdecydować na pianownice - poradzi ktoś??
paluch Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Bo to K 3.65 a pianownica jest najwydajniejsza od serii K5 - sam sprzedawca mi to mówił. Poza tym to piana delikatna VP neutral i wlane tylko 1.5 cm. Moim zdaniem piana ma zmiękczać brud a nie "wyglądać", a zmiękcza doskonale.
AudioBas Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Mógłbyś podać namiary na tą pianownice? Osobiście rozważam: http://allegro.pl/pianownica-prof-do-my ... 70056.html Sam już nie wiem
paluch Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 To jest właśnie ta, i ten sam użytkownik.
AudioBas Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 A testowałeś jakąś lepszą pianę? Którą polecasz? Ten zestaw wydaj się być ciekawy: http://allegro.pl/pianownica-do-karcher ... 70076.html
paluch Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Nie testowałem innych. Mam tylko tą - bo jest bezpieczna dla wosku. Chociaż teraz mam kwarc na aucie i będę kupował coś agresywniejszego ale jeszcze mam pół butli VP
Przemolkas Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Nie testowałem innych. Mam tylko tą - bo jest bezpieczna dla wosku. Chociaż teraz mam kwarc na aucie i będę kupował coś agresywniejszego ale jeszcze mam pół butli VP Chodzi tobie o to VP http://allegro.pl/valet-pro-snow-foam-p ... ml#gallery Bo mam zamiar zakupic cos takiego! Chyba po tym nie powstaja jakies efekty uboczne?
paluch Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Tak chodzi o tą. Nie uszkodzi Ci nic - nawet wosku u mnie nie usunęła nawet delikatnego wosku PB natty's blue
Przemolkas Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 A i jeszcze jedno! Wiesz moze czy jest w stanie równiez usunac paste polerska z zakamarków? Z gory wielkiie dzieki!
Rekomendowane odpowiedzi