Skocz do zawartości

SHINING.CAR - SHOPping Rabat 5% Kod: KA

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zamowienie zlozone w czwartek w poludnie, zalezalo mi na dostawie przed weekendem i tak tez sie udalo. Dobry kontakt mailowy, przystepna cena i elastycznosc. Na pewno wroce.

Tematyczny gratis tez byl, od razu zostal uzyty :)

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To kolejne zamówienie w tym roku poleciało ;) zamówienie 15677

Będę wdzięczny za szybką wysyłkę :)

Opublikowano
To kolejne zamówienie w tym roku poleciało ;) zamówienie 15677

Będę wdzięczny za szybką wysyłkę :)

poszło dzisiaj, takze powinno byc przed weekendem ;) dzieki za zamowienie :good:

Opublikowano

Złożyłem zamówienie nr 15644, towar został opłacony. Czy jest szansa, aby dotarło do Tarnowa w dzisiejszym lub jutrzejszym ?

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

WITAM!!!

We wtorek zamówiłem kilka drobiazgów, na stronie i na mailu brak aktualizacji statusu zamówienia - nr 16866 i z samego rana puściłem przelew ekspresowy z nadzieją że szybko otrzymacie kasę i wyślecie przesyłkę.

Dzieje się tam coś? POZDRO!

Opublikowano

Paczka odebrana. Widziałem gorzej zapakowaną porcelanę :mrgreen: Rewelacja, no i moja ulubiona Mamba i miły gratis do czyszczenia szyb! Coś czuję że to nie ostatni zakup u Was

Opublikowano

Również dzieki za gratisy a krowka ciagutka mistrzostwo :good: żona zobaczyla i do mnie że w tych interetowo-odzieżowych takich fajnych giftow nie daja:-)

Opublikowano

Moje pierwsze zakupy i na pewno nie ostatnie mimo małej pomyłki z Waszej strony (zamawiałem pad Booski finishing czerwony, w paczce był jednak pad ale czarny).

Opublikowano

turzol, przepraszam za pomyłkę w zamówieniu.

Czarny (Booski Pads Soft Finishing) jest bardziej miękki od czerwonego (BP Finishing) ale klienci go chwalą, mam nadzieję, że Tobie również przypadnie do gustu :)

Dziękuję za zamówienie i pozdrawiam :good:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Zamówienie nr 17397 zrobione i cicho liczę ze będzie u mnie w środę :D

W sklepach stacjonarnych zawsze byłem pozytywnie zaskoczony podejściem do klienta,Kielce i Kraków zaliczone to teraz jeszcze sklep internetowy hehe :D