yatta Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Wiitam wszystkich na Forum! Piotr z Koszalina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip141 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam wszystkich jestem świeży na tym forum i w tych tematach. Będę potrzebował waszej pomocy przy dopieszczeniu mojej Audi 80 B4 gdyż kupiłem od gościa który pracował przy zakładach chemicznych i lakier ma wżery ale o tym w innym dziale. Pozdrawiam Filip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
126tomek Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam wszystkich:) Jestem początkujący ale mam nadzieje że dzięki Wam podszkolę się i będę robił dobry detaling:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pempy Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak napisałem dzieńdobry razem to po kliknięciu prawym klawiszem wyszło coś o dzieciobójcach więc może po prostu napiszę WITAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poirot Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel1992 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam wszystkich jestem tutaj nowy i mam nadzieje się dowiedzieć coś na temat detalingu ponieważ zamierzam lakier w swoim leonie doprowadzić do porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pegas Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Pozdrawiam wszystkich! Zarejestrowałem się na forum aby dowiedzieć się jak dobrze zadbać o autko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Trafilismy na to forum przypadkiem, bo szukalismy opinii o kosmetykach, ktore chcielismy sprowadzić do naszego sklepu. Ale jak zobaczyłam co sie tu dzieje to oszalałam... teraz najchętniej rzuciłabym wszystko i szła polerować wóz:) Witam wszystkich raz jeszcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladePL Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Witam wszystkich! Już od pewnego czasu zacząłem się interesować renowacja powłok lakierniczych i tak po nitce do kłębka trafiłem na osobę z Trzcinica k. Kępna, od której próbowałem zasięgnąć pewnych informacji na temat maszyny polerskiej. Właśnie ta osoba oprócz naprawdę ogromnej uprzejmości i pomocy poleciła mi te oto forum, za co serdecznie dziękuje, gdyż wiele interesujących i cennych porad zawiera ten serwis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andski Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Cześć wszystkim! Już od dłuższego czasu przeglądam to forum i myślę, że wiele cennych informacji zdołałem już z niego wynieść. Kto wie, może kiedyś sam posłużę pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam, Trafiłem tutaj bo chciałem poczytać opinie o kosmetykach do autka i informacji tyle że aż pozdrawiam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
citrofan Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 witam jestem Krzysiek zadbane autko to moje hobby mam nadzieje ze dowiem sie cos wiecej od was i słuze rada w sprawach mycia i prania tapicerki:) ps mam nadzieje ze uda mi się was czyms zaskoczyc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam wszystkich i pozdrawiam ze słonecznej Zielonej Góry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam i pozdrawiam z 3Miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witajcie. marcel1992 będzie kolejne ładne auto w mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich zapalencow cardetalingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam wszystkich zapaleńców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
am_dm Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam wszystkich użytkowników forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M117 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Dzień dobry! Witam wszystkich. Jestem pewien, ze to forum pozwoli mi poszerzyć wiedzę z zakresu detailingu. Pozdrawiam! Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasuj Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam, Chciałbym doprowadzić moje autko do nowości, chciałbym to zrobić sam stąd moja obecność tutaj. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. 10 lat pracy na myjni i draznienia szefa swoimi pomyslami zrobilo swoje.Zachorowalem.Od dluzszego czasu w domu kolecjonuje prace z myjni te co bardziej podniszczone i wydawalo mi sie ze duuuzo wiem a Wasze forum pokazalo ze nie wiem niemal nic Bede sie szkolil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi