Diabeł97 Opublikowano 30 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Witam wszystkich użytkowników Forum Nazywam się Dawid otwieram własne studio Detailingu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoo! Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Choć jestem na forum od 2011 to jeszcze się nie przywitałem,a wiadomo że na tych prestiżowych forach trzeba coś napisać w dziale "Przywitaj się", bo inaczej można mieć problemy, więc część wszystkim. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuptuś Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Szybciej napisałem niż się przywitałem, więc naprawiam swój błąd. Witam wszystkich. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santiago93 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Witam wszystkich użytkowników forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekK Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Witajcie. "detailingiem" zajmuję się amatorsko na swoje potrzeby od około 10 lat. Nic szczególnego, ale podstawy tematu znam. Wiem w którą stronę kręci się polerka rotacyjna Miałem tutaj konto, ale dawno się nie logowałem i nie potrafię go już odzyskać więc założyłem kolejne. Pozdrowienia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvvester Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Witam,postanowiłem zacząć amatorską przygodę z detailingiem,mam nadzieję że moje autko będzie zadowolone. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukizo Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Witam wszystkich, forum przeglądam od jakiegoś czasu jednak przyszła pora na rejestracje hobbystycznie w wolnym czasie lubie wyczyścić samochód 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPepka Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Siema wszystkim Słyszałem wcześniej o tym forum. Zarejestrowałem się w celu uzyskania porady odnośnie detailingu płyt CD (wiem, nietypowo jak na to forum, ale może uzyskam tu jakąś poradę ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekk78 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Witam jestem Darek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil330i Opublikowano 7 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Witam wszystkich na forum. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golf sportsvan Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Witam wszystkich forumowiczów. Czytam zawzięcie od jakiegoś czasu, postanowiłem dołączyć ze względu na wartościową wymianę poglądów :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMS Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Cześć wszystkim! Bardzo doceniam to miejsce, wiele wątków starszych i młodszych bardzo pomogło mi nabrać pewności siebie i stawiać kolejne kroki w tej branży. Zajmuję się detailingiem od 3 lat, z początku nieśmiało, teraz staram się zrobić z tego swoje główne zajęcie, "na koncie" obecnie trochę ponad 20 aut. Liczę korekty W tym roku certyfikowałem się u @ADBL w Get Fun Center. Mam nadzieję, że pasja do pielęgnowania aut nie przeminie u mnie nigdy i będziemy mogli na te tematy jeszcze dłuuugo pisać! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kez Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Cześć! Już trochę w domowym detailingu, jednak myślę że członkostwo tutaj może mnie jeszcze dużo nauczyć Michał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Cześć, Jestem amatorem detailingu i traktuję to jako hobby, pomysł na spędzenie wolnego czasu i odskocznię od pracy . Forum śledzę już od jakiegoś czasu, jednak w końcu udało mi się zarejestrować. Mam nadzieje, że będę aktywnie uczestniczyć w budowaniu ciekawych wątków i czerpać jeszcze więcej wiedzy . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bystrzcha Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Witam Ja tu tylko jestem poczytać ta encyklopedie jaką jest to forum Pozdrawia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czubek Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Siema Jestem nowy na forum mam na imię Jacek i nie pije od dwóch dni. Z tego powodu postanowiłem zagłębić się w temacie detailingu. Dziadzia wiem że tutaj jesteś, oglądam Cię na judupie. Robisz mega dobra robotę!!! Pozdrawiam Cię i wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziobek88 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Cześć Hobbystycznie dbam o swoje samochody Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jatobe Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Cześć, na imię mam Piotr, jestem z Trójmiasta, miałem wcześniej konto na KA ale straciłem loginy. P.S. Czy na tym forum coś się jeszcze dzieje??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phsyren Opublikowano 10 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Cześć wszystkim, Niedawno zakupiłem nowy samochód i liczę na wasze porady związane z jego pielęgnacją 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxpiechuxxx Opublikowano 11 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert1991 Opublikowano 13 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blus Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Dzień dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykP Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Cześć. Dopiero zaczynam sie zapoznawać ze światem detailingu. Mam nadzieje ze to forum jeszcze bardziej przybliży mi ową branże Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baaasti Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Witam wszystkich, Na wstępie chciałbym przywitac szanowne grono. Mam nadzieję na zdobycie obszernej wiedzy na tym forum, które póki co jest jej prawdziwa kopalnia Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borubar Opublikowano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Cześć wszystkim zapaleńcom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi