Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Choć jestem na forum od 2011 to jeszcze się nie przywitałem,a wiadomo że na tych prestiżowych forach trzeba coś napisać w dziale "Przywitaj się", bo inaczej można mieć problemy, więc część wszystkim.

• Lubię to 2
Opublikowano

Witajcie. "detailingiem" zajmuję się amatorsko na swoje potrzeby od około 10 lat. Nic szczególnego, ale podstawy tematu znam. Wiem w którą stronę kręci się polerka rotacyjna 😉 Miałem tutaj konto, ale dawno się nie logowałem i nie potrafię go już odzyskać więc założyłem kolejne. 

Pozdrowienia! 

• Lubię to 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,postanowiłem zacząć amatorską przygodę z detailingiem,mam nadzieję że moje autko będzie zadowolone. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

• Lubię to 1
Opublikowano

Witam wszystkich, forum przeglądam od jakiegoś czasu jednak przyszła pora na rejestracje 🙂 hobbystycznie w wolnym czasie lubie wyczyścić samochód 😉 

• Okay 1
Opublikowano

Siema wszystkim

Słyszałem wcześniej o tym forum. Zarejestrowałem się w celu uzyskania porady odnośnie detailingu płyt CD (wiem, nietypowo jak na to forum, ale może uzyskam tu jakąś poradę 🙂)

• Okay 1
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć wszystkim!
Bardzo doceniam to miejsce, wiele wątków starszych i młodszych bardzo pomogło mi nabrać pewności siebie i stawiać kolejne kroki w tej branży.
Zajmuję się detailingiem od 3 lat, z początku nieśmiało, teraz staram się zrobić z tego swoje główne zajęcie, "na koncie" obecnie trochę ponad 20 aut. Liczę korekty 😉
W tym roku certyfikowałem się u  @ADBL w Get Fun Center.
Mam nadzieję, że pasja do pielęgnowania aut nie przeminie u mnie nigdy i będziemy mogli na te tematy jeszcze dłuuugo pisać! 😃

• Super 1
  • Okay 1
Opublikowano

Cześć!

Już trochę w domowym detailingu, jednak myślę że członkostwo tutaj może mnie jeszcze dużo nauczyć 😃

Michał.

• Okay 1
Opublikowano

Cześć,

Jestem amatorem detailingu i traktuję to jako hobby, pomysł na spędzenie wolnego czasu i odskocznię od pracy 😄.

Forum śledzę już od jakiegoś czasu, jednak w końcu udało mi się zarejestrować. Mam nadzieje, że będę aktywnie uczestniczyć w budowaniu ciekawych wątków i czerpać jeszcze więcej wiedzy 🦾.

• Okay 1
Opublikowano

Siema 

Jestem nowy na forum mam na imię Jacek i nie pije od dwóch dni. Z tego powodu postanowiłem zagłębić się w temacie detailingu. 

Dziadzia wiem że tutaj jesteś, oglądam Cię na judupie. Robisz mega dobra robotę!!!
Pozdrawiam Cię i wszystkich forumowiczów.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

na imię mam Piotr, jestem z Trójmiasta, miałem wcześniej konto na KA ale straciłem loginy.

P.S.

Czy na tym forum coś się jeszcze dzieje???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć wszystkim,

Niedawno zakupiłem nowy samochód i liczę na wasze porady związane z jego pielęgnacją 🙂

• Lubię to 1
Opublikowano

Cześć.

Dopiero zaczynam sie zapoznawać ze światem detailingu. Mam nadzieje ze to forum jeszcze bardziej przybliży mi ową branże 🙂

Pozdrawiam 🤙

Opublikowano

Witam wszystkich,

Na wstępie chciałbym przywitac szanowne grono. Mam nadzieję na zdobycie obszernej wiedzy na tym forum, które póki co jest jej prawdziwa kopalnia 

Pozdrawiam :)