Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć. Jako nowo zarejestrowany, chciałbym przede wszystkim podziękować za wiedzę którą nabyłem czytając forum. Detailingiem zacząłem interesować się jakieś dwa lata temu i tak zostało. Czas pokaże co będzie dalej. 

• Lubię to 1
Posted

Siemka,

Jestem Weronika. Kiedyś już miałam konto na tym portalu, niestety zapomniałam loginów a email... Email mi skradziono więc witam się na nowo 🙂

• Lubię to 3
  • 3 weeks later...
Posted

Trochę dziwnie, nieładnie (nie wiem dlaczego ten wątek pominąłem0) ... ale co tam po 15 latach na forum...

Witam Wszystkich.

Posted

@Gustav nie chciałem nic mówić, żeby  nie wyjść na gbura, ale dobrze że naprawiłeś swoj błąd 😅 

Cześć 🤪

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Witam wszystkich, po przeczytaniu sporej ilości postów, czas zalogować się żeby może i samemu czasami coś napisać. 

• Lubię to 1
  • 4 weeks later...
Posted

Siemka, witam wszystkich bardzo serdecznie, jestem świeży jeśli chodzi o detailing ale cały czas poszerzam swoją wiedzę, to forum będzie napewno bardzo pomocne, myślę że sporo stąd wyciągnę 🙂

• Lubię to 1
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Cześć! Jestem pewien, że wiele się tutaj nauczę i dowiem, a może i sam będę mógł coś wnieść, doradzić lub pomóc.  

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Czesc, po wielu latach wracam na forum. niestety pod nowycm nickiem (stary: elpiotrek, nie udało mi sie odzyskac dostepu do starej poczty). 

• Okay 1