Icey33 Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 OK, wstyd trochę bo jestem na forum od końcówki 2019 a się nawet nie przywitałem. Michał lat 30 - dumny posiadacz Mondeo Mk4 Turnier Titanium. AD interesuje się w sumie od nabycia auta w 2019 właśnie ale ciągle powiększam "magazyn" sprzętu i preparatów do pielęgnacji mojego autka. A był co robić. Niestety poprzednia właścicielka nie dbała zbytnio o auto i sporo było mechanicznie i wizualnie do poprawy. Po ponad roku walki powoli dochodzę do najlepszego czyli "odpicowania" auta. Dlatego forum uważam za zbawienie i nieopisaną pomoc. Witam i dziękuję, że jesteście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enetlando Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Hej. Czytaj was od dłuższego czasu bo to istna kopalnia wiedzy, ale odważyłem się dopiero teraz oficjalnie się przywitać. Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS1981 Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Witam wszystkich! Zaczynam przygodę z detailingiem. Póki co kompletuję zestaw i na wiosnę ruszam. Pozdrowienia z lubelskiego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrabit84 Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Cześć, na forum funkcjonuje juz od dawna ale.. z jakiego powodu nie mogę sie zalogować na stare dane.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwleszek Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 i ja się przywitam.. super wiedza u kolegów na temat kosmetyków sposobów ich używania.. , szczerze podziwiam .. przy okazji może i ja coś liznę z tego .. w razie czegoś mogę coś tam pomóc przy oponach leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padero Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcysław Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Witam i ja! Trafiłem tu szukając informacji o detailingu... i na razie planuję zostać, pewnie raczej tylko amatorsko ;) Dziękuję wszystkim obecnym za dzielenie sie wiedzą, przykladami i radami. Jest tego mnóstwo!:)Pozdrawiam z mazowieckiego!A.Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deamian Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Witam wszystkich. Juz jakiś czas temu zacząłem interesować się kosmetyką aut. Szukając informacji trafiłem na wasze forum. Prawdziwą kopalnie wiedzy. Dzięki wam wiele się dowiedziałem i mam nadzieję że w końcu uda mi się wykonać pierwsza korektę moich autek Pozdrowienia dla Was Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper21 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Witam wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubcio956 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Witam wszystkich, forum odkryłem przypadkowo poszukując preparatów do pielęgnacji mojego Astrolota. Aktualnie kompletuję cały zestaw i mam nadzieję że z waszą pomocą i opiniami na temat różnych produktów uda się go złożyć. Detailingiem interesuję się od krótkiego czasu. Pozdrawiam Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalwalc Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Cześć wszystkim! Od chwili gdy spełniłem marzenie, którym był ford mustang 2014r 3,7 zacząłem bardzo intensywnie interesować się detailingiem i mam nadzieję, że wiele skorzystam na cennej wiedzy zawartej na tym forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymek23 Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Witam wszystkich i pozdrawiam z Gdyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebo Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Witam Wszystkich!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMCY Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 to i ja się przywitam, spodobało mi się ale nie wiem czy nie przesadzam bo na kosmetyki dla auta wydam więcej niż dla siebie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irkos Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek84 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Siemanko, coś tam dłubie czasem przy autach a od niedawana detalingiem się zajmuje. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwon44 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tataradek Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Witam, już pierwsze kroki mam za sobą z detailingiem wiec czas obyć się z forum w którym jest wiele wiedzy, pozdrawiam z Bielska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budapreniak Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Czesc wszystkim, Czas zadbać o swoje autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
transport samochodów Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Witam wszystkich serdecznie! Jestem Marcin i zabieram się za porządki w aucie ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomdbr Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Witam wszystkich i dziękuję za ogromną wiedzę jaką tutaj dzielicie się z innymi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polarwrap Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Cześć ekipo..... Przyciemniam szyby i nadszedł czas na coś więcej dla autek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chalabala Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 cześć wszystkim postanowiłem lekko ogarnąć swoje auto i tak oto trafiłem na to forum. Sporo fajnych treści - będę czerpał wiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsunami Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Siema wszystkim, jestem tu już jakiś czas. Ale w końcu zebrałem się na przywitanie i na odbycie szkolenia i pójścia w kierunku zawodowym jako detailer. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzys Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Siema wszystkim. Podglądam Was juz jakiś czas, kilka transakcji mam na giełdzie nawet hehe i w końcu robię ten krok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi