Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od dłuższego czasu zaglądałem jako gość.

Przyszedł czas na rejestrację, aby mieć większą wiedzę w przyszłości planuje studio / myjnia ręczna 🙂

Pozdrawiam !

Opublikowano

Witam, na forum zaglądałem na dość często. Wreszcie zdecydowałem się na rejestracje. 

Pozdrawiam 🙂

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich a ze jest niedziela i ciepły wieczór więc trzymajta się w końcu ładną lipcową niedzielę. 

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie ! :)

Jako że chce hobbystycznie zająć się wyglądem mojego auta przyszedł czas na rejestracje na forum z którego można naprawdę nabyć dużo wiedzy i porad. 
Pozdrawiam 🙂

Opublikowano

Witam serdecznie. Forum czytam od dłuższego czasu, dzisiaj postanowiłem, że założę konto. Detalingu dopiero się uczę, traktuje to jako hobby, żeby zadbać o samochody w rodzinie. Pozdrawiam 🙂

Opublikowano

Witam wszystkich, dopiero zaczynam przygodę z amatorskim detajlingiem, chetnie bede czytał forum  i nabierał doświadczenia . Pozdrawiam wszystkich 

Opublikowano

Witam. 

Przeglądam od jakiegoś czasu forum. Póki co mam trochę kosmetyków bo trzeba było odszczurzyć auto które stało rok pod drzewem. Ale teraz jak tak czytam to chyba pójdę mocniej w detailing i dbanie o autka tak by się lepiej prezentowały. 

Opublikowano

Siema. Właśnie odbyłem kurs w DA we Wrocławiu i jestem bojowo nastawiony. Pozdrawiam wszystkich 

Opublikowano

Cześć! jestem nową personą w świecie auto detalingu, już od dłuższego czasu przeglądam forum  i pochłaniam wiedzę, którą znajduję jak gąbka. :)

Opublikowano

Witam,

Z tej strony Marcin.
Od dawna śledzę forum, im więcej czytam , tym większy mętlik w głowie.
Jestem amatorem, który chciałby troszkę zadbać o swoje dwa pojazdy.

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Forum śledzę od kilku miesięcy, postanowiłem dołączyć i podzielić się swoimi opiniami oraz oczywiście podpytać o wiele rzeczy na których odpowiedzi nie znalazłem. Detailing traktuję hobbistycznie.