Sabik Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Witam, Od dłuższego czasu zaglądałem jako gość. Przyszedł czas na rejestrację, aby mieć większą wiedzę w przyszłości planuje studio / myjnia ręczna Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b0l5 Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 siema adepci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbqazzz Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Witam, na forum zaglądałem na dość często. Wreszcie zdecydowałem się na rejestracje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAmeelaki Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Witam serdecznie wszystkich a ze jest niedziela i ciepły wieczór więc trzymajta się w końcu ładną lipcową niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaGGy Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Cześć wszyskim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba23955 Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Witam wszystkich serdecznie ! :) Jako że chce hobbystycznie zająć się wyglądem mojego auta przyszedł czas na rejestracje na forum z którego można naprawdę nabyć dużo wiedzy i porad. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novaq Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Witam serdecznie. Forum czytam od dłuższego czasu, dzisiaj postanowiłem, że założę konto. Detalingu dopiero się uczę, traktuje to jako hobby, żeby zadbać o samochody w rodzinie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_alfisti_ Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Cześć, Po kilku latach czytania i czerpania informacji przechodzę w bardziej aktywną formę. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S2ybki Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Witam wszystkich, dopiero zaczynam przygodę z amatorskim detajlingiem, chetnie bede czytał forum i nabierał doświadczenia . Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9452130 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Witam. Przeglądam od jakiegoś czasu forum. Póki co mam trochę kosmetyków bo trzeba było odszczurzyć auto które stało rok pod drzewem. Ale teraz jak tak czytam to chyba pójdę mocniej w detailing i dbanie o autka tak by się lepiej prezentowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert90 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoraL7 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Siema. Właśnie odbyłem kurs w DA we Wrocławiu i jestem bojowo nastawiony. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xddd Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Cześć! jestem nową personą w świecie auto detalingu, już od dłuższego czasu przeglądam forum i pochłaniam wiedzę, którą znajduję jak gąbka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc2000 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Witam, Z tej strony Marcin. Od dawna śledzę forum, im więcej czytam , tym większy mętlik w głowie. Jestem amatorem, który chciałby troszkę zadbać o swoje dwa pojazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek DL Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol2000k Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Witam. Detailingiem zajmuję się hobbystycznie od jakiegoś roku, jestem raczej początkującym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eshiru Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Cześć wszystkim, Forum śledzę od kilku miesięcy, postanowiłem dołączyć i podzielić się swoimi opiniami oraz oczywiście podpytać o wiele rzeczy na których odpowiedzi nie znalazłem. Detailing traktuję hobbistycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub90 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Witam serdecznie! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abcdsiwek Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Witam wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobyarczi Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Witam wszystkich zapalonych i amatorskich miłośników detailingu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saruk Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topiq Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmxc1630 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyed22 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Witam serdecznie wszystkich użytkowników :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4rol Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Witam forumowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi