Damiansc123 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lnk Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Witam Wszystkich! Od paru lat z mniejszym lub większym sukcesem dbam o swoje auta bawiąc się detailingiem. Czysto amatorsko dla przyjemności. Mam nadzieje że znajdę tu ciekawe porady i trafię na fajne produkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penny Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Witam Wszystkich !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz11 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Witam wszystkich, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo130 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Witam, chciałbym dzięki temu forum pogłębiać swoją wiedzę pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titek Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Witam serdecznie kosmetykami bawię się już od paru lat, zwykłe mycie auta potrafię rozciągnąć na dwa dni dosłownie, a takie bardziej zaawansowane trwa i trwa to już pewnie uzależnienie Preparatów mam moc i wciąż dokupuję kolejne i testuję. Do rejestracji skłoniła mnie chęć poznania technik i myków forumowych detailerów jak i wymiana spostrzeżeń dotyczących kosmetyków samochodowych. Jako niezarejestrowany użytkownik obserwowałem bacznie, aż nadszedł czas rejestracji Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystek93 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Hejo jestem nowy i chciałbym się dowiedzieć kilku rzeczy na temat pielęgnacji auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfons21 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Moje uszanowanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturkw Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 siemanko wszystkim :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BabolArt Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Witam serdecznie wszystkich i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błachu Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Powitać wszystkich Rządowe zakazy to czas na detailing autek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Witam wszystkich świrów samochodowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qonrad2110 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Siemka wszystkim Jeśli chodzi o kosmetykę to pracuję ze swoim ukochanym Mini Cooper S z 2011 roku w niesamowitym kolorze White Silver Metallic, z którego można wyciągnąć świetne efekty! Głównie pracuję z kosmetykami @Soft99 Na dniach robię przygotowanie autka do sezonu, pełna dekontaminacja, glinka Smooth Egg, Shampoo Creamy Type, Cleaner, Compound Z na szyby, Silicone Off, zabezpieczenie woskiem Fusso, NW Glaco Roll On oraz zamówione wczoraj Nano Hard Plastic - myślę, że na Mini, gdzie jest dużo plastików, zrobi robotę Pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalesnm Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Witam wszystkich, w związku z wirusem i dużą ilością wolnego czasu zabrałem się za poprawianie niedoskonałości w moim samochodzie. Dziękuję za każdą pomoc i każdy temat na forum, który może mi się przydać. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechum Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Cześć! Założyłem konto tak na zaś. Bardziej czytam niż piszę. A jest co czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redpearl Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Witam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silcow Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Cześć, Jestem Przemek z Bydgoszczy, witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARACZ Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Witam wszystkich, po wielkich przygotowaniach I obejrzeniu połowy internetu czas zabrać się za nowe hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki222 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Witam.wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plak Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Cześć wszystkim :) dopiero niedawno odkryłem, że można czyścić samochód inaczej niż mokrą ścierą ze starej koszulki Póki co głównie czytam i oglądam rzeczy o detailingu i powoli kupuję najważniejsze produkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi90 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OjciecDyrektor Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Witam, Dotychczas korzystałem z forum biernie - tylko czytając, a teraz przechodzę do czynnego udziału w jego tworzeniu, bo potrzebuje pomocy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisz Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Cześć Wam. Szukając informacji o kosmetykach samochodowych przekierowało mnie na temat o szamponach, po którym postanowiłem sie zarejestrować i dowiedzieć więcej na wszelakie tematy związane właśnie z czyszczeniem pojazdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dael Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Cześć trafiłem na to forum w poszukiwaniu informacji o szamponach samochodowych będąc przekonanym ze dobry szampon, pomijając drogą ceramikę, to już prawie max co można zrobić przy aucie. No i sie zaczęło: QD, QW, cleanery, siuwaksy, MF, sealanty, politury, dressingi, etc... Tak więc stwierdziłem, że po wielogodzinnej lekturze tego forum, w zasadzie jestem już jego członkiem. Pozostała tylko formalizacja związku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi