dizzyx Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Cześć Jestem Adam i zaczynam zagłębiać się w tematy kosmetyki samochodowej choć do tej pory i tak bardzo lubiłem sprzątać w samochodach, teraz próbuję przenieść to na trochę wyższy poziom, oczywiście hobbystycznie Skupiam się głównie na wnętrzach, bo przecież liczy się wnętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thimek Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 HEJ Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grosss Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Dobry Wieczór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dendek Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek1661 Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CJ_F Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Czołem, strzałeczka, siemaneczko Forum lurkuje od jakiegoś czasu szukając szybkich porad; dzisiaj dołączyłem oficjalnie i zacząłem z grubej rury - z podejrzeniem jako fake/sponsorowany user POZDRO! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lykasz1984 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Witam Serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xRadek Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr13 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Czesc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belwar Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Siemka wszystkim Jestem Kuba i powoli zagłębiam się w tematykę kosmetyki aut. Główne doświadczenie to ostatnie parę lat praca z kolorami oraz w trochę mniejszym zakresie z lakierami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpakuziom Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoph80 Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Witam wszystkich , detailingiem zajmuje się od ponad 10 lat ale zawsze można się czegoś nowego nauczyć pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3987mm Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Witam wszystkich. Forum czytam od jakiegoś czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raftex Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Mam na imię Rafał. Witam wszystkich bardzo serdecznie. Interesuje się detailingiem od 2017. Dużo nie robiłem do tej pory, więc praktyka jest bardzo mała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sjenia Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Witam wszystkich, niedawno zakupiłem samochód i chcę przetestować swoje możliwości, gdyż nigdy nie miałem z tym do czynienia i zawsze mi czegoś brakowało. Na wstęp będę szukał wszelkich potrzebnych mi akcesorii do mycia i cennych wskazówek. Pozdrawiam Szymon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_urb Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Cześć wszystkim, trafiłem do Was już jakiś rok temu, aż wreszcie zdecydowałem się zarejestrować i przeprowadzić korektę lakieru swojej F11. Pewnie będę miał kilka pytań z tym związanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metalbyku Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Witam wszystkich! Od dawna obserwuje to forum, ale dopiero teraz się zarejestrowałem. Wiele razy forum było bardzo pomocne dla mnie Działam sobie po godzinach jako lokalny garażowy detailer, jednak coraz bardziej się rozkręcam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malacz330 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Witam wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watemaxx Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kisak Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Cześć i czołem. Liczę na pogłębienie wiedzy i dobre rady. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek0o7 Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Trafiłem tu z przypadku ponieważ szukam odkurzacza piorącego. Przy okazji zauważyłem dużo ciekawych wątków. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pytutek112@wp.pl Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Witam wszystkich dołączyłem do grupy mając wiedzę podstawową która mam ochotę pogłębić razem z moim Leonidasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek12 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Witam na forum. Jakby co, to amator i laik. Czytam forum przed zakupem pierwszej polerki. Dotychczas praca wyłącznie na ręcznych padach i tylko na swoich samochodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugiszmul Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 witam, po 6 latach przerwy znowu mam prywatny samochod wiec zabawe czas zaczac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz.Rybarski@wp.pl Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi