gold_edition Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2019 Hej, jestem Rafał i hobbistycznie/amatorsko zajmuje się autodetailingem ;)
Kamsyyo Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2019 Cześć wszystkim, jestem z Konina, aktualnie jeżdżę Mitsubishi Galant 2,5 V6. Nie wiem jak długo jak długo jeszcze go będę miał, ale chciałbym dbać o wygląd tak samo jak o mechanike(no chyba ze koszty napraw wykończą :D)
Adimax Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2019 Witam forumowiczòw Przeglądam forum dosyć regularnie i choć "grzebie" tylko przy swoim aucie amatorsko zawsze jakaś ciekawostke/nowinkę/poradę tutaj wynajdę. Pozdrawiam
Dystrybutor marolex.pl Opublikowano 9 Listopada 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów na bardzo bogatym w wiedzę motoryzacyjno-detailingową forum. Mam nadzieję, że wzbogacimy je w drobny sposób informacjami o produktach, które produkujemy a znajdują zastosowanie w detailingu Bardzo się cieszę, że dołączyliśmy do Was. Życzę dobrego dnia. 3 1 2
conradek Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 Cześć czołem, pozdrawiam z Krakowa ;D Chłonę wiedzę już jakiś czas, ale w końcu się zarejestrowałem
dobrygigus Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2019 Cześć wszystkim, Kierowca Subaru, hobbystycznie lubię czyścić swoje auto, woskować. W 2020 planuję po raz pierwszy zająć się amatorsko profesjonalną polerka na maszynie DA dla siebie i znajomych. Mam całkiem pokaźny zestaw kosmetyków, więc jakimiś tam spostrzeżenimi jestem gotów się dzielić.
Glassgaurd Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2019 Uszanowanie forumowiczom. Jestem szczęśliwym posiadaczem Seata Arona - wiecie, taki pseudo SUV , ale bardzo niszowy. Kolor bajeczny Candy White. Od maja robię rytualne obchody auta. Na parkingach stoję kilometry od wejść. Chucham i dmucham. I przeszkadza mi każda czarna plama po deszczu Dzięki wiedzy z tego forum nauczyłem się dbać o Aronke. No i skusilem się na powłokę Gtechniq. Od tego czasu jest bajka z myciem. Pozdrawiam wszystkich.
walmar13 Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2019 Witam. Dziękuję za przyjęcie.
Conraggio Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Cześć wszystkim! Od paru lat interesuje się tematem detailingu i liczę że forum pomoże mi zdobyć nową wiedzę i usystematyzować już posiadaną!
z3nek Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Witam z największej wsi w Polsce.:D Forum czytam już jakiś czas, chętnie włączę się czynnie w zdobywanie tutaj wiedzy i przekazywanie. Póki co, stawiam swoje pierwsze kroki (irytuję się jak trudno myje się szyby) Pozdrawiam, Paweł
Der Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 Witam serdecznie i pozdrawiam
miloo1 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam :)
Sebol01 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 Witam wszystkich, wysokich i niskich
KamilNowak Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam.
achpiotr Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 Cześć wszystkim. Auto picuje już od jakiegoś czasu, ale z racji powiększania rodziny pojawił się temat prania tapicerki i dywanów - tak trafilem na forum.
Gordon 10 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2019 Witam serdecznie forumowiczów
Pavloo Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2019 Serdecznie witam społeczność forum
Rekomendowane odpowiedzi