jac1304 Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gold_edition Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Hej, jestem Rafał i hobbistycznie/amatorsko zajmuje się autodetailingem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsyyo Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Cześć wszystkim, jestem z Konina, aktualnie jeżdżę Mitsubishi Galant 2,5 V6. Nie wiem jak długo jak długo jeszcze go będę miał, ale chciałbym dbać o wygląd tak samo jak o mechanike(no chyba ze koszty napraw wykończą :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adimax Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Witam forumowiczòw Przeglądam forum dosyć regularnie i choć "grzebie" tylko przy swoim aucie amatorsko zawsze jakaś ciekawostke/nowinkę/poradę tutaj wynajdę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryumari Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Cześć wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetailingCarŚrem Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor marolex.pl Opublikowano 9 Listopada 2019 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów na bardzo bogatym w wiedzę motoryzacyjno-detailingową forum. Mam nadzieję, że wzbogacimy je w drobny sposób informacjami o produktach, które produkujemy a znajdują zastosowanie w detailingu Bardzo się cieszę, że dołączyliśmy do Was. Życzę dobrego dnia. 3 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salci Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conradek Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Cześć czołem, pozdrawiam z Krakowa ;D Chłonę wiedzę już jakiś czas, ale w końcu się zarejestrowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrygigus Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Cześć wszystkim, Kierowca Subaru, hobbystycznie lubię czyścić swoje auto, woskować. W 2020 planuję po raz pierwszy zająć się amatorsko profesjonalną polerka na maszynie DA dla siebie i znajomych. Mam całkiem pokaźny zestaw kosmetyków, więc jakimiś tam spostrzeżenimi jestem gotów się dzielić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glassgaurd Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Uszanowanie forumowiczom. Jestem szczęśliwym posiadaczem Seata Arona - wiecie, taki pseudo SUV , ale bardzo niszowy. Kolor bajeczny Candy White. Od maja robię rytualne obchody auta. Na parkingach stoję kilometry od wejść. Chucham i dmucham. I przeszkadza mi każda czarna plama po deszczu Dzięki wiedzy z tego forum nauczyłem się dbać o Aronke. No i skusilem się na powłokę Gtechniq. Od tego czasu jest bajka z myciem. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walmar13 Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Witam. Dziękuję za przyjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conraggio Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Cześć wszystkim! Od paru lat interesuje się tematem detailingu i liczę że forum pomoże mi zdobyć nową wiedzę i usystematyzować już posiadaną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z3nek Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Witam z największej wsi w Polsce.:D Forum czytam już jakiś czas, chętnie włączę się czynnie w zdobywanie tutaj wiedzy i przekazywanie. Póki co, stawiam swoje pierwsze kroki (irytuję się jak trudno myje się szyby) Pozdrawiam, Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Der Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Witam serdecznie i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloo1 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol01 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Witam wszystkich, wysokich i niskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilNowak Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achpiotr Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Cześć wszystkim. Auto picuje już od jakiegoś czasu, ale z racji powiększania rodziny pojawił się temat prania tapicerki i dywanów - tak trafilem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b0l5 Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 siema adepci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon 10 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Witam serdecznie forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillos Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Łódź wita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomikris Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavloo Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Serdecznie witam społeczność forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Witam ekipę kosmetyki aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi