Kamol Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Witam Wszystkich. Kamol z tej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arielu Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Dzień dobry cześć i czołem! Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz4567 Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTIAN Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raafal91 Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Witam wszystkich RafałWysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeocleanKLB Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Witam wszystkich forumowiczów ! zaglądam do was dość często więc przyszedł czas na rejestracje ! piona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gal Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Czesc! Jestem milosnikiem ladnych i ciekawych aut. Lubie przy nich grzebac i dbac o nie. Mam na mysli nie tylko mechanike ale i wyglad. Mam nadzieje sie od Was nauczyc jak najwiecej! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Custom_99 Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Witam, od dziecka żyje w świecie mechaniki, ale przyszedł czas na pogłębienie mojej wiedzy i umiejętności w detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerry Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Witam wszystkich, informacje zdobyte na tym forum pozwoliły mi bardziej świadomie dbać o swoje auto. Teraz jako pełnoprawny uczestnik mam nadzieje, ze zdobyta tutaj pomoc pomoże mi rozwinąć sie jeszcze bardziej. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitersen987 Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Jestem stałym czytelnikiem tego forum, w końcu zdecydowałem się założyć konto. Więc witam wszystkich forumowiczów. Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BravoMJet Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Witam Nareszcie po 2 latach prób z detailingiem odważam się publicznie przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2matt2 Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Hej, witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.srednicki Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Witam Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzeNiooo Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Dobry wieczór, na forum jestem już jakiś czas i chyba porą się przywitać. A więc witam wszystkich bardzo serdecznie Trochę o mnie: Mam na imię Jakub i interesuje się detailingiem dlatego też znalazłem się na forum. Zrobiłem już kilkadziesiąt aut i mogę co nieco powiedzieć aczkolwiek człowiek uczy się całe życie i pewnie sam nie raz będę prosił o pomoc ekspertów w tej dziedzinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eveline04 Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Serdecznie dzień dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matthew07 Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Witam Wszystkich! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSCH98 Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Cześć i czołem Po kilku miesiącach namiętnego korzystania z forum i przyswajania wiedzy czas się przywitać, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiziom Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Cześć. Założyłem sobie konto, aby się uczyć od lepszych i czasami sobie podyskutować. Z fartem mordy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoDetailingTalkowski Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Sylwek z Auto Detailing Talkowski Luboń kłaniam się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco200sx Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popi Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Witam wszystkich Forumowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desena Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Witajcie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo4991 Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Witojcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibi79 Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Witam Wszystkich czytelników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi