Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, 

jestem początkującym, ale szybko uczącym się amatorem autodetailingu. Wiele dobrego słyszałem na tamat forum, a wiec jestem i liczę na Wasze profesjonalne wsparcie w temacie, pozdr!

Opublikowano

cześć Wszystkim, nowy świeży i kompletnie zielony w dbaniu wizualnym o auto ... do dziś istniał dla mnie plak - pora to zmienić

pozdrawiam

• Lubię to 1
Opublikowano

Serdecznie witam wszystkich użytkowników! Jestem wieloletnim właścicielem Fiata Seicento z 2002 roku, wcześniej Polonez 1500 z 1980 roku.. Po latach zwykłego mycia chciałbym poznać nowoczesne techniki detailingu i przywrócić mój samochód do stanu salonowego. Tak wygląda na dziś...

10721586_19961204_1586239831456474_50044

Opublikowano

Hejka,

autkami jeżdżę od kilkunastu lat, ale dopiero rok temu zacząłem je pucować. Forum śledzę od dłuższego czasu; pora się troszkę poudzielać :)

Opublikowano

Witam wszystkich userów forum. Detaling w mniejszym lub wiekszym stopniu przewijał się przez moje życie a do tej pory to forum było główie przez moja osobe tylko czytane. 

Pzdr

Opublikowano

Witam. 
Piotr 26 lat w tym roku. 
Na forum od niedawna głównie z uwagi na poszukiwania porad dot. polerki jaką wybrać na start. 
W pielęgnacji aut posiadam już jakąś szczątkową wiedzę, bardzo mnie to uspokaja i wycisza. 

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Informuję o otwarciu nowego sklepu detailingowego AutoNa5.pl :)

Nowy sklep, sprawdzone produkty.

Zachęcam do zapisów do grupy rabatowej.

Do zobaczenia. :)

Opublikowano

Cześć, jestem Paweł i będę tutaj spamować 😁 Autodetailingiem interesuję się już od dawna, a i forum przeglądałem incognito od dłuższego czasu. Zawsze starałem się dbać o samochody jak tylko mogłem, jednak nie można było tego nazwać detailingiem. Od tej chwili będę starał się wykorzystywać w praktyce wiedzę zdobytą dzięki temu forum.

Opublikowano

Siema :D jestem Paweł , Pawlon , Pawelski jak to woli :D mam zajawkę na BMW :D doradzicie coś jak pucować moje cacko?! pozdro :D