Karbo Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Strzałeczka eleganckie forum przeglądam już od dawna, niedługo zaczynam, trzymajcie kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Witam wszystkich, jestem początkującym, ale szybko uczącym się amatorem autodetailingu. Wiele dobrego słyszałem na tamat forum, a wiec jestem i liczę na Wasze profesjonalne wsparcie w temacie, pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewockir Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 cześć Wszystkim, nowy świeży i kompletnie zielony w dbaniu wizualnym o auto ... do dziś istniał dla mnie plak - pora to zmienić pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREEN Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Witam serdecznie Na prośbę Arka wpadłem tutaj Pozdrawiam Forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AggyShine Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Witam wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzehoo13 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 witajcie. pora cos wiecej dowiedziec sie o temacie niz zwykle mycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WładekT Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Serdecznie witam wszystkich użytkowników! Jestem wieloletnim właścicielem Fiata Seicento z 2002 roku, wcześniej Polonez 1500 z 1980 roku.. Po latach zwykłego mycia chciałbym poznać nowoczesne techniki detailingu i przywrócić mój samochód do stanu salonowego. Tak wygląda na dziś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megingiord Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Hejka, autkami jeżdżę od kilkunastu lat, ale dopiero rok temu zacząłem je pucować. Forum śledzę od dłuższego czasu; pora się troszkę poudzielać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eskaereska Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Witam wszystkich userów forum. Detaling w mniejszym lub wiekszym stopniu przewijał się przez moje życie a do tej pory to forum było główie przez moja osobe tylko czytane. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter92 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Witam. Piotr 26 lat w tym roku. Na forum od niedawna głównie z uwagi na poszukiwania porad dot. polerki jaką wybrać na start. W pielęgnacji aut posiadam już jakąś szczątkową wiedzę, bardzo mnie to uspokaja i wycisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukasFCS Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Witam Śledzę forum od dawna i cenię sobie wiedzę jaką można tu zdobyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwi Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Witam, wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroboratdi Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jzs Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoNa5 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Cześć wszystkim! Informuję o otwarciu nowego sklepu detailingowego AutoNa5.pl :) Nowy sklep, sprawdzone produkty. Zachęcam do zapisów do grupy rabatowej. Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal91 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Cześć, jestem Paweł i będę tutaj spamować 😁 Autodetailingiem interesuję się już od dawna, a i forum przeglądałem incognito od dłuższego czasu. Zawsze starałem się dbać o samochody jak tylko mogłem, jednak nie można było tego nazwać detailingiem. Od tej chwili będę starał się wykorzystywać w praktyce wiedzę zdobytą dzięki temu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas1911 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Cześć!:) jestem początkującym detailerem z chęci zarobku ale przede wszystkim pasji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locomoloco Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 witajcie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ValetKier Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakus Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Witam wszystkich pozytywnie " Zakręconych " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek88 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszn605 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryyyk26 Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langi Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Witam oraz pozdrawiam wszystkich forumowiczów 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felix Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Siema jestem Paweł , Pawlon , Pawelski jak to woli mam zajawkę na BMW doradzicie coś jak pucować moje cacko?! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi