koszyksf Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Hej wszystkim i pozdrowienia z Trójmiasta. Trochę już czytam forum, nastał czas na rejestrację i udzielanie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_stary_rower Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Witam serdecznie. Na forum już 2 lata temu byłem zarejestrowany ale gdzieś login uciekł. Wracam po jakimś czasie znów do przygody zwanej detalingiem. W szcegolnosci w chwili obecnej koncentruje się na wnętrzach pojazdów z racji braku garażu z zewnątrz tylko podstawowe zabiegi są mi znane i przetestowane. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darius_2508 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Witam wszystkich Z małym opóźnieniem względem rejestracji... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leci Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Cześć wszystkim, forum przeglądam już od dłuższego czasu, chwilę temu się zarejestrowałem, więc wypadałoby się w końcu przywitać Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek598 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baarrd Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Hej! Forum przeglądam od dobrych kilku tygodni i teraz nadszedł czas na założenie konta. Powoli kompletuję zestawik do regeneracji mojej granatowej Megane I PH2 z 2002. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotreQ! Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Czesć, zarejestrowałem się bo chce skompletować zestaw do pielęgnacji mojego nowego auta a jestem zielony w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzunio Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12tomaso Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zephi Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Cześć cześć, po długim lurkowaniu w końcu zakładam konto - zaczyna się sezon, i można w końcu coś pogrzebać Przychodzę po wiedzę, bo kolor niewdzięczny, i warunki ograniczone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tholin Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Cześć wszystkim. Znalazłem to forum bo wybieram z szwagrem Odkurzać piorący a tu jest spoko 50 stronicowa dyskusja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Witam kolegów i koleżanki. Przybywam pewnie jak większość z porysowanym autem i próbą odratowania go. Zostanę na dłużej gdyż tego roku mam zamiar nieco odmłodzić bryczkę i choć trochę przywrócić jej blask z dawnych lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio8808 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Witam, Świetne forum z naprawdę ogromną ilością cennych informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droite Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Hej, wszystkim wpadłem na forum bo mam kilka prywatnych samochodów do polerki i w związku z tym kilka pytań do Was Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_89 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam, mega fajne forum. Masa przydatnych informacji. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal0940 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam wszystkich. Bardzo dobre forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur19937 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam wszystkich. Forum przeglądam juz od jakiegoś czasu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarKingdom Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam wszystkich. Forum już przeglądam jakiś czas, czekam aż dojdą wszystkie materiały do pracy. Niedługo podzielę się zestawem, który skompletowałem dzięki Waszej nieocenionej wiedzy <3, stricte dla początkującego, z budżetem 2tyś zł- kompletna chemia plus polerka oświetlenie itp. (garaż) W związku z tym, że uzyskałem sporo ciekawych informacji, jak ktoś potrzebuje części samochodowych (głownie blacharskich) do samochodów 12+ śmiało pisać, zrobię dobrą cenę dla forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian LDZ Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam Forum od jakiegoś czasu przeglądam, warto w końcu się zarejestrować i przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christmas Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LesioW Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam wszystkich. Dopieszczać samochód lubię, ale dopiero teraz chcę się za to zabrać na poważnie z użyciem dobrych środków i pomocą doświadczonych użytkowników tego forum. Pozdrawiam :-) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziolowo Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witajcie, Dziś kompletuje zamówienie i lecę z tematem odszczurzania swojego wozu. Po około 2 latach siedzenia na forum myślę, że pora zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trewor1991 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam! Mam nadzieję, że dzięki tej kopalni wiedzy i mojej ciężkiej pracy przy aucie, będzie się ono prezentować jak milion dolarów pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal2482 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam! Po przeczytaniu kilku ciekawych postów postanowiłem dołączyć Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi