Radek830 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witam wszystkich. Od dawna juz przygladam sie forum zza kotary ale wkoncu przyszedl czas na rejestracje. Pozdrawiam wszystkich i licze na obustronna pomoc i wspolprace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropekkkk Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witam. Dopiero zaczynam przygodę z myciem aut ręcznie Mam dość myjek automatycznych i samoobsługowych. Coraz gorsze. No i lakier już tak ładnie nie wygląda. Pewnie będę zadawał laickie pytania dla większości więc z góry sorki i bądźcie wyrozumiali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzimi1 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witam wszystkich. Konto mam już od dluższego i w końcu pasuję się przywitać niż tylko podglądac Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 [ref]dzimi1[/ref], po 3 latach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 [ref]dzimi1[/ref], powitać kolegę z CK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 699747 MURZYŃSKIM ciemnoskórym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek2426 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Cześć wszystkim, po 2 latach przegladania w końcu się zarejestrowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurajski Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marex666 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Witajcie, liczę że dostanę tu odpowiedzi na moje pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titi1286 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Witajcie, Fajna sprawa to forum, dużo się Was naczytałem i w końcu czas zadać kilka pytań Pozdrowienia dla forumowiczów z łódźkiego / śląskiego - jeśli ktoś z Was jest z Pabianic / Bytomia lub okolic to może reaktywujemy zloty, bo podobno kiedyś były :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty cc Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Witam Drodzy forumowicze.Jestem tzw."pedantem samochodowym" tak nazywajä mnie znajomi więc cieszę się że poznam tutaj większość pozytywnie zakręconych użytkowników swoich pojazdów.Z góry dziękuję Wszystkim za dzielenie się swoimi doświadczeniami jak również za udzielanie cennych porad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu161 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Witam wszystkich, po przeczytaniu wielu wątków zdecydowałem się założyć konto i dołączyć do grona forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet202 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Witam wszystkich. Ja również po przeczytaniu wielu wątków postanowiłem założyć konto żeby czerpać wiedzę o doświadczonego grona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majeczek78 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu interesuje mnie "profi" kosmetyka aut. Ciesze się że trafiłem na to forum. Wierzę że znajdę tu odpowiedzi na wszystkie pytania. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malisz Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Cześć wszystkim, na forum jestem jakiś czas czytając od deski do deski z zaciekawieniem wszystkie tematy. Stay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delon Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uchacz Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haronek Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Witam, wkręcam sie w temat - myśle że uzyskam dużo ciekawych informacji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel76 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
certino Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Witam Wszystkich. Po problemach udało się aktywować konto. Dzięki za pomoc administratorowi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszP Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Witam wszystkich Jestem Bartek i rozpoczynam swoją przygodę z detailingiem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
annaj1 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Witam wszystkich miłośników czystych i zadbanych autek jestem "chora" na tym punkcie do miłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smart71 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Cześć, Właśnie założyłem studio detailer'skie i zaczynam działaś. Liczę na pomoc na forum w wielu sprawach. Pozdrawiam Smartdetailing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieq1 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Cześć, jestem maciek z 3miasta ,zaczynam się bawić w swoim domowym garażu w detailing. Chcę się posiłkować forum. Jest ktoś z 3miasta chętny do pomocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosioor1 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi