Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W sobotę będe pierwszy raz regenerował lakier. Zestaw narzędzi i kosmetyków skompletowałem sobie sam, zreszta przy samochodzie lubię działać sam. Mam tylko nadzieję że nie spieprzę roboty za bardzo jak na pierwszy raz :-) trzymajcie kciuki!

Pozdrawiam, :)

Opublikowano

Witam,

mam na imię Błażej, nie mam doświadczenia w detailingu, ale mam ochotę je nabyć. Poćwiczę na moim daily, Maździe 626, żeby zająć się remontowanym obecnie W126.

Opublikowano

Witam wszystkich :D Niedawno zakupiłem potrzebny sprzęt i zabieram się za "nienormalne" hobby jak to mówią moi rodzice :D Pozdrawiam :ad::ad:

Opublikowano

Cześć!

Wojciech z okolic Lublina, posiadam Mazdę BA 1.8 i brak doświadczenia w detailingu, ale chęci co nie miara ;)

Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem Paweł z mazowieckiego i od niedawna zgłębiam tajniki detailingu.

Mam kilka aut, które chciałbym odświeżyć.

Już widzę, że trafiłem w dobre miejsce... :)

Opublikowano

Witajcie, chciałbym doprowadzić do porządnego stanu swoją gwiazdeczkę:)

Dlatego przybyłem tutaj8-)

Opublikowano

Czołem!

Wojtek z tej strony, zupełny świeżak w temacie detailingu :) ale szybko się uczę, umiem czytać ze zrozumieniem i liczę na fachowe porady doświadczonych Koleżanek i Kolegów :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich,

Jestem Piotrek, właśnie zaczynam swoją przygodę z detailingiem i pragnę się edukować w tym kierunku dzięki Wam.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam! Michał z Warszawy, spędziłem na tym forum kilkanaście ładnych godzin a teraz przyszedł na czas, aby W KOŃCU się zarejestrować :) Pozdrawiam