Fyox Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Cześć wszystkim. Z tej strony Tomasz z Ostródy. Od dłuższego śledzę forum, dziś się zarejestrowałem. Mam nadzieję, że uzyskam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, a z czasem sam zacznę na niektóre odpowiadać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo100-22 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imię Przemek. Od dawna przeglądam forum, z którego bardzo dużo się dowiedziałem jak odpowiednio dbać o auta i cieszę się że w końcu postanowiłem dołączyć do tak zacnego grona. Moja wiedza nie jest jeszcze zbyt obszerna więc póki co pewnie nie za bardzo będę mógł pomóc, ale myślę że wizyty, i udzielanie się na forum pomoże mi się rozwijać w dziedzinie auto detailingu. Staram się być cierpliwym i bardzo dokładnym w tym co robię więc myślę że nie powinno być tak źle z nauką. Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vainer Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Cześć wszystkim! Tematem detalingu interesuję się stricte amatorsko, jeszcze długa droga przede mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soup_93 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysiu Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Witam matiW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawodniknr23 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Witam serdecznie. Zajmuję się ogólnie rozumianą motoryzacją. Praca w hurtowni motoryzacyjnej a po godzinach auto-detailing. Liczę na ciekawe informacje odnośnie kosmetyki a w miarę możliwości chętnie podzielę się wiedzą. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wog104 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Cześć wszystkim! Od niedawna jestem posiadaczem swojego pierwszego samochodu i mam nadzieję, że wiedza zdobyta na tym forum pomoże mi utrzymać go w jak najlepszym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadAg! Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Witam wszystkich. Detailingiem interesuję się od ponad 10 lat, albo prawie 20. Zależy z której strony patrzeć. Nie będę owijał w bawełnę tylko walę prosto z mostu. Chcę otworzyć firmę usługową zajmującą się detailingiem. Po prostu jestem na zakręcie życia, praca na etacie przestała mnie już bawić, chcę robić coś swojego, a kasa z unii płynie aktualnie szerokim łukiem, więc trzeba korzystać. Tyle tytułem wstępu a teraz pytanie do adminów. Gdzie najlepiej, w którym dziale, poruszyć wątek otwierania własnej działalności detailingowej bo tak jakoś w żadnym mi w sumie nie pasuje, a nie chcę na dzień dobry dostać bana Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Witam Wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1642 Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Witam wszystkich Ciesze się, że dołączyłem i będę mógł czerpać od Was wiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalowy Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Hej, hej Czas zacząć porządne dopieszczanie A4 B6 ;p Pomóżcie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aliieeen Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Witam serdecznie wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daktyloskop Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Witam wszystkich Czytając to forum bez rejestrowania wyniosłem już dużo wiedzy teoretycznej, teraz czas na praktykę ale jeszcze muszę dokupić wosk ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stacowsky Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubabkb Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamillO Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols86 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Cześć!, jako że kiedyś już trochę interesowałem się amatorskim detailingiem to przy zakupie nowego auta postanowiłem powrócić do tematu - mam nadzieję iż pomożecie! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanio Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Cześć wszystkim! W moje rączki dostało się ukochane autko, stąd rejestracja na forum w celu czerpiania wiedzy na temat trzymania go w jak najlepszym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klinika Blasku Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 wita się Studio Kosmetyki Samochodowej Klinika Blasku z Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitius Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Dzień dobry wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asthor Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedef Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer807 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pylson Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witam serdecznie wszystkich! To mój pierwszy post, ale forum przeglądam już od wielu tygodni. Z góry przepraszam za ewentualne błędy, które popełnię jako nowicjusz, a dla Was będą one oczywiste:) pozdrawiam Was! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi