CuoreRosso Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Hej, czytam już forum z pół roku i przyszedł ten czas aby się przywitać. Tak więc detailingowy CuoreRosso mówi: CZEŚĆ WSZYSTKIM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cento Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamila021 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 SIema, witam wszystkich motomaniakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaa Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waflu Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek76 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysiu Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Witam, Krystian jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milemar78 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Witam wszystkich. Od roku jestem posiadaczem Saab'a 9-3 i czas najwyzszy troche o niego zadbac. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petik Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Witam. Na imię mi Patryk. Moc która mnie tu przyciągnęła to moje zainteresowania (profil). Czas najwyższy zadbać o coś w rzeczywistej skali, a mój pierwszy samochodzik aż mnie błaga o to. Mam ogromną motywację do nauki auto-detalingu i póki jeszcze jestem młody, chciałbym spełnić swoje marzenie i kiedyś otworzyć studio. Długa droga przede mną, więc wasza kopalnia wiedzy od dziś jest moją stroną startową Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palec11 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal206 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubek23 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witam forumowiczów, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madey1992 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzysieks Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał1995 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Cześć wszystkim Obserwuję forum już od kilku miesięcy przejrzałem większość relacji PSB i postanowiłem, że muszę nadać mojemu autu nowy blask. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba21 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Cześć wszystkim! Forum czytam już od dawna, a teraz czas najwyższy zacząć się udzielać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dn501 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Witam wszystkich kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markoz Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam wszystkich serdecznie. Od kilku tygodni systematycznie czytam Forum i czekam na nadejście wiosny, aby zabrać się za mojego KRÓLA LWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek91 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amadeusz665 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam Wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emem89 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam wszystkich, po 2 latach wypadało by się przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziooriginal Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam wszystkich. Od roku interesuje się kosmetyka aut, parę sztuk mam już za sobą liczę na owocną współpracę na forum Pozdrawiam Konrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasCe4 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 witam na forum. jakis czas je czytam ale musiałem nowe konto zalozyc... pozdrawam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorr Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi