QSSPaweł Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Cześć wszystkim, Jestem Paweł, uczyłem się wszystkiego na swoim samochodzie, teraz otworzyłem firmę i chce się posiłkować wiedzą z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.citko Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Witam, jestem Kamil. Pozdrawiam z Białegostoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny122 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Witam all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meloman Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop2 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha1125 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inspire Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorianobdg Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Siemka, jestem Dorian. Przyszedłem tutaj żeby się czegoś dowiedzieć bo z detalingu jestem ciemna masa odebrałem auto od lakiernika i jestem totalnie zniesmaczony tym jak wygląda( podobno je polerował). Poczytam popatrze i będę się starał coś z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike87 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Witam.Po zarejestrowaniu bierzemy się za robotę Królikiem doświadczalnym będzie moje drugie auto: A już konkrety na tym: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysikka81 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Cześć Miło mi, że tu jestem Dodane po 2 minutach 4 sekundach: Cześć Miło mi, że tu jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bredzi Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 witam wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoclean Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duke48 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Cześć, szukam zestawu do poprawy stanu lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżak Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Cześć, jestem Dżak i mam zamiar zostać detajlerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latitude Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesii Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Witam wszystkich. Chciałbym poprawić wygląd mojego auta no i też zagłębić się w tym temacie na tyle aby w przyszłości być może założyć biznes z tym związany. Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RainKING Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Cześć... Od jakiegoś czasu zacząłem interesować się detalingiem. Mam nadzieję, że dostanę tu odpowiedź na dręczące mnie pytania.. ;D Tapnięte z Galaxy S6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziemba12345 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam. Jestem lakiernikiem samochodowym i zajmuje się głównie klasykami. Jakby ktoś potrzebował coś polakierować to zapraszam https://m.facebook.com/Infinitum-Classi ... ale2=pl_PL Sam mam pare pytań odnośnie pracy nad lakierem i mam nadzieje znaleźč tu na nie odpowiedzi. Może mi ktoś podpowiedzieć jak założyć nowy temat? Nigdzie niw widze takiej opcji. Korzystam z telefonu, nie komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkoo5 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Witam. Mam na imię Tomek. jestem detailerem amatorem i miłośnikiem tej dyscypliny sportowej pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzel Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Cześć wszystkim !! interesuje się detalingiem samochodowym Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radny Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Witam wszystkich klubowiczów ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enzetflow Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin s. Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu133 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Witam wszystkich! Bardzo ciekawe forum, mnóstwo informacji! Tego mi trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi