Bieri13 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Witam, mam na imię Marcin Pozdrawiam Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajkenn Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Cześć wszystkim jestem Mateusz detailingiem "zawodowo" zajmuje się od nieco ponad roku pracuje z kosmetykami Sonaxa na codzień co będę w stanie doradze/pomogę a i sam chętnie będę sięgał po wasze porady i opinie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djoli Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Witam wszystkich Mam na imię Olaf i zaczynam przygodę z auto detalingiem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosnos Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Witam, mam na imię Michał, od kilku miesięcy posiadam autko o które chciałbym zadbać i tak przekopuję powoli forum. Poza autami interesuje się motocyklami. pozdrawiam wszystkich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrb7 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witam. Jestem Mirek.Przeczytałem całe forum pomocy. Oczy spuchnięte Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prox Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Czytalem od dawna, dzis postanowilem sie zarejestrowac. Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
visual Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witam wszystkich auto detailingowcow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebrzak Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witam wszystkich . Jestem Paweł. Mam zamiar zaczać zabawe z autodetailingem dla wlasnego uzytku . Jestem na etapie kompletowania chemi bo maszyna juz zostala zakupiona . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakoo Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Cześć, Detailerem to ja chyba nigdy nie będę, ale czasem coś trzeba zrobić przy samochodzie co poprawi jego wygląd. Długo forum czytałem ale nadszedł jednak czas aby się poradzić w kilku kwestiach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lim0n Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Siemaszko forumowicze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz90 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Witam Jestem Piotr Od jakiś 2 lat interesuje sie już tak mocniej kosmetyką samochodową jestem z Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osomm Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Cześć wszystkim! Jestem Tomek i kosmetyką samochodową interesuję się od niedawna. Obecnie walczę z doprowadzeniem mojego Jeepa do stanu takiego jaki można zobaczyć w wątkach "pokaż swój blask" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mocek2016 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Cześć wszystkim Mam nadzieję, że wiele się od Was nauczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitson Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Witam wszystkich użytkowników forum, Od roku posiadam auto o które chciałbym zadbać i tak powolutku będę przekopywał forum. Pozdrawiam Wszystkich użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obi-wan Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Witam. Mam nadzieję że dzięki waszym poradom mój Volvo s40 będzie lśnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Hello:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autoskop.pl Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jesteśmy nowym partnerem w dziale handlowym forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raych Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Witam wszytskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon89 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Witam wszystkich. Zaczynam swoją przygodę z detalingiem, wiec dziekuje z góry za wszelkie informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quapil Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Witam wszystkich. Mam na imię Jarek i na co dzień pracuje w gastronomii. Odkąd pamiętam lubiłem dbać o czystość swojego auta. Traktuje to jako hobby i lubię to robić. Mam nadzieję, że studiując wasze forum nabiorę cennej wiedzy, którą później wykorzystam w praktyce Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qui32 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDre Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Witam mam na imię Kamil.Krótko lubię sprzątać samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newcomer Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kareem Abdul Jabbar Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Cześć, z tej strony Krzysiek. Zawsze lubiłem mieć czyste auto nie zależnie jaka byłą to marka i model dlatego zainteresowałem się auto detalingiem, gdyż z natury jestem perfekcjonistą i nie uznaje kompromisów. Traktuję auto detaling jako hobby i odskocznie od życia, lecz chciałbym się móc z tego utrzymywać bo chyba nie ma nic lepszego jak się zarabia kasę lubiąc pracę Jeżeli jest ktoś z okolic Jaworzna który chciałby się podzielić szczegółami i praktycznymi radami z auto detalingu bardzo chętnie nawet odpłatnie nawiąże kontakt. Miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryniu Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Witam wszystkich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi