Piechu Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Witam wszystkich miłośników czystych samochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek23.96 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Witam forumowiczów! Mam nadzieję że ze dowiem sie z tego forum wielu ciekawych informacji. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 witam wszystkich bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nescafe2 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Siemano, witam wszystkich bardzo lubię czyścić samochód i myślę, że się tutaj odnajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
death0pl Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Witam ekipę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciribati Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Cześć Mam na imie Irena. Lubię mieć czym czyścić auto i mam nadzieje, że z pomocą stąd wybiorę dużo lepsze kosmetyki niż mam obecnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzer64 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Witam serdecznie Na pewno znajdziesz tutaj wiele ciekawych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxlogintxx Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Witam wszystkich, wpadłem poszerzać wiedze atuo detalingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżejsonKidd Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Cześć Wszystkim! Przez 5 lat prowadziłem swoją ręczną myjnie samochodową, jednak chciałbym się teraz zająć wyłącznie auto detailingiem. Przyszedłem zasięgnąć od Was rad! Oczywiście służę również swoją pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnq007 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Cześć Mam na imię Zbyszek i interesuje się detailingiem oraz kosmetyką aut. Myślę że to forum sporo mi pomoże w poszerzeniu swojej wiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witam wszystkich forumowiczów! Od jakiegoś czasu korzystam z porad zamieszczanych na formu. Teraz, wraz z nowym autkiem przyszedł czas na 'legalne' uczestnictwo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzel_man Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witam serdecznie... Forum przeglądam od jakiegoś czasu... postanowiłem w końcu się zalogować. Mam na imię Krzysiek ... żyję motoryzacją.... do tej pory raczej skupiałem się na mechanice. ale ostatnio wzięło mnie równie mocno na porządny wygląd.... Pozdrawiam i bezawaryjności i piękności wszystkim forumowiczom !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witam Gorąco całe Forum "Kosmetyki Aut" Długo zwlekałem by tu zarejestrować się, lecz w końcu nowe XC60 więc i kosmetyka i większa dbałość - bardziej profesjonalna. Mam nadzieję że gdzie jak gdzie, ale tutaj znajdę wiele odpowiedzi na nurtujące mnie pytania i zagadnienia. Nie mam nic wspólnego z firmami i usługami tego typu, jestem zwykłym posiadaczem auta, który chciałby mieć auto czyste i pachnące. Raz jeszcze wszystkich Pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macko777 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witam, mam na imię Maciek i jestem z Warszawy. Zarejestrowałem się bo chcę trochę odświeżyć mój samochód, więc przydadzą się jakieś wskazówki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adammada Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witam,mam na imie Adam mieszkam w holandi i kusi mnie zeby sie pobawic detailingiem. Chcialbym zaczac od motocykla. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamzi Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Witam. Poszukiwanie odpowiedniej myjki zaprowadziło mnie na to forum. Po lekturze kilku wątków stwierdziłem, ze warto się zarejestrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat1982 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Witm Patryk z tej strony mieszkam w uk, zarejestrowałem się na stronce że by zaczerpnąć wiedzy na temat dedailingu! Wczoraj walczyłem z papierem na mokro 2500 i 3000 nie mam pojęcia jak pozbyć się wszystkich powstałych rysek Prosiłbym o pomoc na priv opisze problem. Pozdrawim wszystkich serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumbat Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Witam wszystkich, mam na imię Tomek na wasze forum trafiłem przez przypadek jest tu gdzieś jakiś dział dla początkujących chciałbym poznać jakieś podstawy (coś poza słowniczkiem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmolada Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Witam, mam na imię Asia. Byłam tutaj od dawna jednak incognito lubię obserwować co tutaj się dzieję, postanowiłam zarejestrować swą osobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konkret Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Cześć wszystkim, mam na imię Bartek, na forum trafiłem podczas poszukiwań informacji na temat dbania o czarny lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benybco Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Wczoraj zakupiliśmy wraz z małżonką Hyundai i30 czarna perła. Z doświadczenia z mojego pierwszego auta volvo s40 czarny metalic ( zniszczyłem lakier brakiem wiedzy, nieodpowiednimi specyfikami itd... ) postanowiłem poszukać w internecie jakichś porad na temat dbania o własne cztery kółka. Natrafiłem na tą arcyciekawą stronę, która pochłonęła mnie wczoraj na dobrych 4-5 godzin. Liczę na to że chętnie pomożecie, ale najpierw poczytam... poczytam... poczytam POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_MetFuk Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Cześć Wszystkim, na forum trafiłem zupełnie nieprzypadkowo samo mycie na bezdotykowej już nie wystarcza, obiecuję czytać... i czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamos993 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Od pewnego czasu obserwowałem już forum a widząc stopień zaawansowania wiedzy detailingowej wiem że dobrze trafiłem -więc nie znalazłem się tutaj przypadkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekVW Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Witam Wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlossyCar Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Witam wszystkich GlossyCar Cosmetics kłania się wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi