itom_vu Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Witam Wszystkich Forumowiczów
karkolomek Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Witam wszystkich! Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem auta, o które chciałbym dobrze zadbać.
kondzislaw Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Witam wszystkich Na forum jestem już zarejestrowany od dłuższego czasu jednak do tej pory tylko czytałem i zdobywałem wiedze. W domowym zaciszu oczywiście tą wiedzę i porady stosowałam na swoim wozidle. Pozdrawiam Konrad
wojtekmzks Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Witam wszystkich użytkowników! mam nadzieję, że dzięki Waszemu forum uda mi się pogłębić wiedzę a temat mojego hobby
bobson740 Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 witam wszystkich użytkowników forum, zarejestrowalem się tu bo lubię posiedzieć przy samochodzie z piwkiem . naszła mnie ochota na korekte lakieru i ceramikę dlatego wiec goszcze u was
michaelsz Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Witam wszystkich. Raczkuje w temacie ale mam dużo zapału
grembi Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Witam. Podobnie jak koledzy wpadłem poszerzać wiedzę na temat AD. Pozdrawiam Napisane z Tapatalka za pomocą Xiaomi RN2
Longer1992 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Cześć wszystkim. Trochę czasu już się bawię w detailing, a to forum to przecież kompendium wiedzy na ten temat
Przemek80 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Witam, Auto Detaling jest jak nałóg z którego nie chce się wychodzić. Zawitałem tu aby poszerzać swojąw wiedzę na dzień dzisiejszy jestem żółodziobem i muszę to zmienić :-) pozdrawiamw wszystkich.
Samsung19 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Siemanko Mam nadzieje, ze uda mi się czegoś od Was nauczyć
Filipppo Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Witam wszystkich, po dłuższej lekturze i minimalnych zakupach (szampon SG, myjka, 2 wiadra, fluffy i tuga) myłem pierwszy raz auto na myjni bezdotykowej na 2 wiadra (na szczęście nie mieli nic przeciwko). Z efektów jestem zadowolony wiec niedługo kolejne zakupy
Momentos Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Witam wszystkich! Forum do tej pory wyłącznie przeglądałem, więc czas zacząć się trochę udzielać
Rekomendowane odpowiedzi