belol Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek6099 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Witam wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikmikrox Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itom_vu Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Witam Wszystkich Forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkolomek Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Witam wszystkich! Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem auta, o które chciałbym dobrze zadbać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzislaw Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Witam wszystkich Na forum jestem już zarejestrowany od dłuższego czasu jednak do tej pory tylko czytałem i zdobywałem wiedze. W domowym zaciszu oczywiście tą wiedzę i porady stosowałam na swoim wozidle. Pozdrawiam Konrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz_FSO Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekmzks Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Witam wszystkich użytkowników! mam nadzieję, że dzięki Waszemu forum uda mi się pogłębić wiedzę a temat mojego hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson740 Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 witam wszystkich użytkowników forum, zarejestrowalem się tu bo lubię posiedzieć przy samochodzie z piwkiem . naszła mnie ochota na korekte lakieru i ceramikę dlatego wiec goszcze u was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowaliqq Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaelsz Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Witam wszystkich. Raczkuje w temacie ale mam dużo zapału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grembi Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Witam. Podobnie jak koledzy wpadłem poszerzać wiedzę na temat AD. Pozdrawiam Napisane z Tapatalka za pomocą Xiaomi RN2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowaliqq Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek43 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMarcinH Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benji1985 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Longer1992 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Cześć wszystkim. Trochę czasu już się bawię w detailing, a to forum to przecież kompendium wiedzy na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek80 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Witam, Auto Detaling jest jak nałóg z którego nie chce się wychodzić. Zawitałem tu aby poszerzać swojąw wiedzę na dzień dzisiejszy jestem żółodziobem i muszę to zmienić :-) pozdrawiamw wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marpaw Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samsung19 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Siemanko Mam nadzieje, ze uda mi się czegoś od Was nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filipppo Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Witam wszystkich, po dłuższej lekturze i minimalnych zakupach (szampon SG, myjka, 2 wiadra, fluffy i tuga) myłem pierwszy raz auto na myjni bezdotykowej na 2 wiadra (na szczęście nie mieli nic przeciwko). Z efektów jestem zadowolony wiec niedługo kolejne zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gość Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Momentos Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Witam wszystkich! Forum do tej pory wyłącznie przeglądałem, więc czas zacząć się trochę udzielać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoPL Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Witam społeczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi