mango_japko Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Kultura wymaga aby się przywitać, tak więc witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camiloski Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witam jestem maniakiem jeśli chodzi o pielęgnację aut, Pragnę się przywitac i zabieram się za czytanie postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal096 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dzień dobry! Witam wszystkich. Jestem pewien, ze to forum pozwoli mi poszerzyć wiedzę z zakresu detailingu. Pozdrawiam! Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemark Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam wszystkich. Dopiero zaczynam studiować temat detailingu ale wstepne zapoznanie sie z tematami na forum wciągnęło mie na tyle że postaram sie nie tylko brać ale również i coś dodać od siebie w miarę zdobywania doświadczenia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek275 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borewicz7 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Siemaneczko wszystkim :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon12 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witam Wszystkich ! Nowy na forum jako user, ale chwile juz "czytam" watki.... Honda Accord VIII w kolorze czarna perła - wiec jest o co dbać Powoli ręce wymiękają i czas na DA. /egon12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopytz Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti540 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Siemanko I kolejny maniak dołącza do forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tcharec Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Witam, Zarejestrowałem się już jakiś czas temu, żeby poszerzyć swoją wiedzę o kosmetyce samochodowej z najwyższej półki, ponieważ pojawiają się u mnie coraz lepsze auta do czyszczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kipuro Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Hej, hej Panowie i...( może Panie?)! Poczytałam kilka wątków, stwierdziłam, ze znam się jedynie na...gotowaniu zupy! Gdzie mi do Was!!! Zero wiedzy w kwestii aut, a o pielęgnacji ich nie wspomnę Stąd tu jestem, chylę czoła i będę pytać.... Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko82PL Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Witam wszystkich! Czas liznąć "trochę" teorii... Pozdrawiam, Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doniu_bunio Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackjack51 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skupsamochodow Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siegfriedpanzer Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Witam, forum obserwuję już parę miesięcy ale dopiero teraz zdecydowałem się na rejstrację. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel83 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Cześć i czołem! Jestem Paweł, mieszkam i pracuje w Warszawie gdzie polecam montaż anten satelitarnych ursynów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rsha Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Cześć i czołem. Pozdrawienia z okolic Poznania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tefugioss Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Witam, jestem Adrian z Włocławka pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MattDetailing Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Cześć wszystkim, Auto Detailingiem zajmuję się od kilku lat, na początku była to tylko sobotnia pielęgnacja auta a teraz to moja pasja i hobby a zarazem sposób na życie Jestem tu aby podzielić się z Wami moim doświadczeniem i zebrać od bardziej doświadczonych bo wiem, że przede mną jeszcze dużo nauki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar1o Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudiar Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Witam serdecznie Zarejestrowałam się, ponieważ chcę dopieścić swoje oczko w głowie - Audi A3 w kolorze czarnym (perła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi022 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Aloha wam detailing jako hobby bo jednak zadbane auto to wspaniale auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Dzień Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi