Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jestem Kamil. Kosmetykami samochodowymi interesuję się od dawna i stwierdziłem, że najwyższy czas zarejestrować się w końcu na tym forum.

Mam nadzieję, że dzięki wymianie doświadczeń dowiem się wiele ciekawych rzeczy z zakresu autodetailingu.

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem Marcin. Forum czytam od dawna i na początku było łatwo ale im głębiej wchodzę w temat tym więcej pojawia się pytań... :o

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich, mam nadzieję że w końcu uda mi się porządnie zadbać o samochód z pomocą waszego forum :)

Pozdrawiam z Lubelskiego (Chełm)

Darek

Opublikowano

Cześć, jestem Łukasz. Mam nadzieję znacząco powiększyć swoją dotychczasową wiedzę na temat pielęgnacji samochodu dzięki pomocy tego forum jak i jego użytkowników, równocześnie dzieląc się swoimi spostrzeżeniami.

Opublikowano

Siemka,

Mateusz z Głowna, k. Łodzi.

Zawsze dbałem o auta (wystprzątane i czyste) ale nie miałem pojęcia, że detailing jest tak zaawansowany :D Milion preparatów o tak różnych przeznaczeniach.

Wciągło mnie to!!!

Opublikowano

Siemanko wszystkim,

Detailingiem interesuje się od jakiegoś czasu, natomiast dopiero zaczynam w praktyce działać w tej dziedzinie i bardzo mi się podoba.

Chcę się rozwijać w tym kierunku i wiem, ze to jest to co chce robić w życiu.

Opublikowano

Witam koleżanki i kolegów :)

Właśnie zmieniłam samochód z białego na czarny :D i mam same kłopoty z lakierem ;)

Liczę na Waszą pomoc, chętnie także osobiste spotkanie z kimś z Łodzi lub okolic.

Opublikowano

Siemano wszystkim forumowiczom interesuje sie od niedawna autodetailingiem i chcialbym zdobyc odpowiednia wiedze na ten temat by odnowic moje auto,mam nadzieje ze to forum mi w tym pomoze :D

Opublikowano

Witam wszystkich, właśnie rozpoczynam zabawę z odświeżaniem mojego samochodu. Znalazłem odpowiedzi na wiele pytań, ale wiele jeszcze przede mną.

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników. Postanowiłem sie zarejestrować po okresie 2-3 tyg oglądania z perspektywy niezalogowanego użytkownika.