gutenclav Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsk Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Witam wszystkich, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machu Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Cześć i czołem! Kolekcja chemii się powiększa, jak i zainteresowanie detailingiem. Po poważnym śledzeniu forum czas na rejestracje. Do zobaczenia w moich relacjach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaku Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Witam! Na wstępie chciałem napisać, że żałuję znalezienia tego forum - to jest istne zboczenie i już po mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xroma Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Witam serdecznie ! Świeżak z pasją. Zupełny amator który pragnie jeszcze bardziej zadbać o własne 4 kółka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FakeRiderr Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Witam Was ! Dopiero zaczynam przygodę z pędzelkiem i padem w ręce Moje oczko w głowie to 2 kółka więc trzeba zadbać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcio78 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Witam wszystkich. Nie chcę być profesjonalnym detailerem ale uwielbiam mieć czysty samochód. Mógł bym spędzić godziny przy myciu i czyszczeniu. Mam nadzieję że znajdę tu wiele porad jak zrobić to dobrze. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekzcorsy Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Witam wszystkich jako świeży kierowca który chce dbać o swoje 1 nowe "stare" auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aki1982 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Witam wszystkich Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123mielony Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Witam. Mam na imię Krzysiek i bardzo lubię czyste i błyszczące auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteksc Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Witam wszystkich! Powoli kończy się miejsce na półce z kosmetykami w garażu, czas uzewnętrznić opinię na ich temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredro84 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Witam. Dbanie o samochód zrodziło sie wraz z zakupieniem nowej furki. Narazie zjawisko postępuje i mimo ze dopiero teraz jestem zarejestrowany to czytam forum od blisko 10 miesięcy a trochę gratów tez sie nazbierało. Dzięki za bazę wiedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macios Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Witam wszystklich Jestem tutaj nowy chcę zacząć przygodę z autodetalingiem Narazie zaczynam od prania tapicerek w środku urządzeniami Karcher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattowy Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 witam jestem tutaj nowy i chcialbym powiekszyc swoja wiedzo o detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtii93 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Witam tu devid chce powiększyć swoje wiedzę z autodetalingiem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzesuo Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Witam, mam na imię Piotr i trafiłem na to forum chcąc nauczyć się podstaw autodetailingu od nieco bardziej doświadczonych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin85tbg Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Cześć Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frycek550 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Witam was wszystkich;) Dopiero zaczynam zabawe z detalingiem ale w skrocie powiem ze uwielbiam czyscic swoja furmanke;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamo_E90 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Witam wszystkich dzieki temu forum dowiedzialem sie ze nic nie wiem i dzieki wam za to !! Wysłane z mojego LIVE2 LTE przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suzukigsxrrajza Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Cześć jestem nowym użytkownikiem zaczynałem od prania tapicerek samochodowych a teraz jestem po skończonym szkoleniu i chce otworzyć Własna działalność Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farphat Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Cześć, jestem Paweł i jakiś czas przeglądam już forum, nastał czas aby sie przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinKa Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Witam wszystkich. Chcąc wykorzystać trochę wolnego czasu postanowiłem spróbować zrobić sobie trochę własnego wosku, szukając informacji na ten temat trafiłem na na To forum. Już teraz wiem że nie jest to łatwe, ale wszystko jest na dobrej drodze O efektach poinformuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 joł, jestem...i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
froji Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 witam wszystkich, jestem tu nowy i chcę się przywitac Przeglądając forum okazuje się, że nie wiem jeszcze za wiele, ale przez pewnien okres czasu miałem do czynienia z czyszczeniem tapicerki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin41 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Cześć wszystkim forumowiczom. Przeglądam forum od jakiegoś czasu i postanowiłem spróbować przywrócić dawny blask mojego auta. Mam nadzieję, że dzięki Wam będzie to proste i przyjemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi