Sanvean Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakuz89 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Siemacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANUARY Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Serdecznie witam wszystkich lubiacych miec czysciutkie,indywidualnie lsniace autko - ja tez lubie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eskimo Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Witam wszystkich forumowiczów, Fajnie jest odnaleźć miejsce w sieci, które jest kopalnią wiedzy i pozwala wskoczyć na wyższy level w pielęgnacji 2 i 4 kółek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestroo Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekp711 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Witam Wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitaad Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Witam wszystkich błyszczących! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael604 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Witam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retras Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Czesc jestem tu nowy Bede mial kilka pytan do starszych kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub1989 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alibizi Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Witam wszystkich, Startujemy - tak aktualnie wygląda mój lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sytes Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlorak Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Szacun! Nie myłem ręczne od czasów dzieciństwa. Za komuny jeszcze (gimby nie znajo), o jedynego w domu fiaciora 125 się dbało i woskowało. Potem przyszło wiele zachodnich auta i myjki pod ciśnieniem. I tak by już zostało, gdyby nie to że wyjechałem na wieś gdzie jest internet a nie ma myjek! Tak więc wróciłem do korzeni i wylądowałem tutaj Od konieczności do nowego hobby. Dziękuje Wam za to! Witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smc Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Witam Państwa. Jestem z Krakowa i postanowiłem się podszkolić z tematyki forum i przy okazji znaleźć namiar na kogoś kto porządnie wyczyści mi tapicerkę (po dużym rozczarowaniu przy pierwszym podejściu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartender Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Witam serdecznie wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaper69 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Siemano ciesze sie ze tu moge byc i czerpac wiedze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSeR Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 No to i ja się witam zgodnie z obyczajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniektek Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam wszystkich forumowiczów wszystkich którzy mają obsesje na puncie wyglądu swojego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.szakal Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam wszystkich, którzy lubią mieć czysto w aucie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryzba Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam Panowie, od pewnego czasu jestem obserwatorem forum, czerpię z niego dużo wiedzy. Początkiem sierpnia otwieram Salon Detailingowy w Krakowie. Lipiec przeznaczony na organizację i zdobywanie doświadczenia w praktyce. Pozdrawiam, do zobaczenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ironman90 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam! Z racji, że zapomniałem hasła to swojego poprzedniego konta, a po próbie ponownej aktywacji nowym hasłem system wypluł komunikat 'podane konto nie istnieje' pozostaje mi założyć nowe i dalej cieszyć się forum! Witam jeszcze raz i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyDorian Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam witam! Od października 2015 posiadam trochę zabrudzone e46 z którym rozpoczynam walkę samodzielnie. Będą relację, ale to wszystko z czasem. Najpierw muszę nabyć jakąś wiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Czołem młodzieży Zaczynam nieśmiało myśleć o świadczeniu usług wiadomo jakich, więc zawitałem tu i ja:). Może nie przeglądałem forum zbyt długo (chociaż parę tematów już przewertowałem), ale nie zauważyłem tu złośliwości i chamstwa, jakich jest pełno na innych forach - duży plus. Aż się chce czegoś dowiedzieć/zapytać. Czuwaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z0neee Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dax94 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Witam wszystkich ! Na imię mam Dawid obecnie posiadam 22 wiosny Moj samochodzik to VW Golf V Variant 2007 1.9 BLS Jest to moje oczko w głowie i wraz ze stanem technicznym chciałbym zadbać o jego stan wizualny - Myślę że razem damy radę !!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi