SALWA Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Przywitać jak wszędzie się trzeba ...więc witam . Sporo wiedzy już nabyłem z tego portalu to teraz idę działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bera Zakopane Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lejlas Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 dzień dobry !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbylus Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Wiatam wszystkich Mam na imię Grzesiek,w car detalingu narazie hobbystycznie...Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz BoRo Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam serdecznie wszystkich. Man nadzieję że z waszą pomocą moje autko zawsze będzie budziło podziw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidzj Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam wszystkich Polerowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m12 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witam wszystkich pozytywnie zakręconych na punkcie wyglądu swoich aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlastudio.pl Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witam wszystkich, im więcej czytam to forum tym mniej czacha dymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceartur90 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witam wszystkich serdecznie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niczi Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powiexon1 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witam! Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombo Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jopi Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witam , czytam , mało pytam - może kiedyś........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vergil_PL Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witam wszystkich maniaków aut "jak salonu"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidssd Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witam i pozdrawiam wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek6 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witam wszystkich ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacus Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Hej, cześć i czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocca Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witam wszystkich Mam na imię Paweł i obecnie mieszkam w Łodzi. Do wejścia na forum skłoniła mnie niedawna przygoda żony po której nasze auto nabawiło się poszorowanych drzwi oraz innych ciekawych dodatków. Rozglądając się za możliwymi rozwiązaniami owego problemu wpadłem na to forum i doszedłem do wniosku, że może warto przy okazji przywracania auta do stanu z przed niedawnej przygody zafundować mu lekki lifting. Mam nadzieję, że będę w stanie wszystko ogarnąć i w razie czego znajdzie się ktoś pomocny kto doradzi nowicjuszowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zivens Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witam wszystkich. Założyłem tutaj konto aby dzięki waszej wiedzy mój samochód zawsze lśnił niczym gwiazdy w ciemną noc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andiandi2103 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Jako nowy użytkownik chciał bym się przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gack Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witam Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macior Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Witam wszystkich ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_jack Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Witam serdecznie. Postanowiłem dołączyć do tak zacnego grona aby móc skorzystać z bezkresu wiedzy na temat dbania o wygląd samochodu a także z chęci wyleczenia się z mani zakupowej środków do pielęgnacji auta bo jak na początkujacego chyba zaczynam przeginać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_90 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi