Skocz do zawartości

WĄTEK PRZYWITAŃ

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Od dobrych kilku tygodni czytam i korzystam z Forum - od tamtego momentu wiem, że dotąd wydawało mi się jak dbać o czystość auta :D Przyszła pora na rejestrację, zakupy i pierwsze mycie czymś innym niż proszkiem na myjni obok stacji :good:

Witajcie

Przygode z detailingiem jakiś czas temu poznając efekty prac pewnej firmy na forum trafiłem szukając odkurzacza na chwilę obecną posiadam juz sprawdzonego Hyundaia i mały zestaw naszej firmy ADBL pozdrawiam wszystkich :)

Cześć jestem Krystian z Podkarpacia posiadam BMW 328 coupé ktore bede próbował dopieścić pod względem kosmetyki i dbania o lakier mam juz jakieś doświadczenie ktore chciałbym powiekszyć o renowacje lakieru wkrótce zaprezentuje swoj zestaw wraz z zdjęciami samochodu na sprzęt do renowacji i kosmetyki wydałem juz ponad 1000 zł a zaczęło sie niewinnie od kupna rękawicy do mycia heh Pozdrawian

Witam wszystkich. Kiedyś miałem Toyotę Corollę srebrny metallic i to było najbardziej bezproblemowe auto na świecie. Ani do mechanika, ani nawet na myjnię nie trzeba bylo (bo - szare -nie widać kurzu, a poza tym nudne, więc i tak mu połysk nie pomoże).

Obecnie mam Volvo v50 w kolorze "Swarz Sapphire" metallic 8-) . No... i trafiłem tutaj :o . Dzień dobry wszystkim.

Witam wszystkich, jestem Kuba, forum przeglądam od ponad pół roku, zarejestrowałem się tutaj bo chociaż póki co jestem jeszcze amatorem w temacie prawdziwego autodetailingu to wciągnęło mnie na dobre dopieszczanie swojego auta. Doceniam ogrom prac włożonych w to forum i osoby które udostępniają swoją ciężko wypracowaną wiedzę, często metodą prób i błędów żeby pomóc innym użytkownikom.Wierze, że dzięki poradom kolegów z forum auto uda mi się doprowadzić do oczekiwanego stanu, a z czasem i ja będę mógł się dzielić swoją wiedzą z innymi :)

Witam wszystkich dbających o swoje auta :)

Od jakiegoś czasu zacząłem interesować się jak utrzymać auto w jak najlepszym stanie i tak trafiłem na forum. Od dłuższego czasu zajmowałem się wyłącznie lekturą, ale tematyka detailingu wciągnęła mnie dzięki Wam tak bardzo, że mam zamiar włączyć się do czynnej dyskusji.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk