ukasz5517 Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Siema jestem Łukasz jedze seatem leonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anasti Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk14 Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Cześć, nazywam się Patryk i aktualnie posiadam Audi A3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Sz. Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Cześć! Od dobrych kilku tygodni czytam i korzystam z Forum - od tamtego momentu wiem, że dotąd wydawało mi się jak dbać o czystość auta Przyszła pora na rejestrację, zakupy i pierwsze mycie czymś innym niż proszkiem na myjni obok stacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilian82 Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Witajcie Przygode z detailingiem jakiś czas temu poznając efekty prac pewnej firmy na forum trafiłem szukając odkurzacza na chwilę obecną posiadam juz sprawdzonego Hyundaia i mały zestaw naszej firmy ADBL pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ST Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Witam Jestem Michał Posiadam Audi A6 C5 Avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr@sta Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Witajcie jestem Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alegro661 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Cześć jestem Krystian z Podkarpacia posiadam BMW 328 coupé ktore bede próbował dopieścić pod względem kosmetyki i dbania o lakier mam juz jakieś doświadczenie ktore chciałbym powiekszyć o renowacje lakieru wkrótce zaprezentuje swoj zestaw wraz z zdjęciami samochodu na sprzęt do renowacji i kosmetyki wydałem juz ponad 1000 zł a zaczęło sie niewinnie od kupna rękawicy do mycia heh Pozdrawian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid92 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seez Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Witam wszystkich. Kiedyś miałem Toyotę Corollę srebrny metallic i to było najbardziej bezproblemowe auto na świecie. Ani do mechanika, ani nawet na myjnię nie trzeba bylo (bo - szare -nie widać kurzu, a poza tym nudne, więc i tak mu połysk nie pomoże). Obecnie mam Volvo v50 w kolorze "Swarz Sapphire" metallic . No... i trafiłem tutaj . Dzień dobry wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kub3a Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Witam wszystkich, jestem Kuba, forum przeglądam od ponad pół roku, zarejestrowałem się tutaj bo chociaż póki co jestem jeszcze amatorem w temacie prawdziwego autodetailingu to wciągnęło mnie na dobre dopieszczanie swojego auta. Doceniam ogrom prac włożonych w to forum i osoby które udostępniają swoją ciężko wypracowaną wiedzę, często metodą prób i błędów żeby pomóc innym użytkownikom.Wierze, że dzięki poradom kolegów z forum auto uda mi się doprowadzić do oczekiwanego stanu, a z czasem i ja będę mógł się dzielić swoją wiedzą z innymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucaso27 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Witam, mam na imię Łukasz i "zachorowałem" na detailing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1992 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Witam. Jestem Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burny Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Witam wszystkich dbających o swoje auta Od jakiegoś czasu zacząłem interesować się jak utrzymać auto w jak najlepszym stanie i tak trafiłem na forum. Od dłuższego czasu zajmowałem się wyłącznie lekturą, ale tematyka detailingu wciągnęła mnie dzięki Wam tak bardzo, że mam zamiar włączyć się do czynnej dyskusji. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ipkol Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Cześć i czołem. Superb II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikas88 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Witam wszystkich użytkowników forum. Mam VW Golfa V oraz Seata Ibizę 6L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaukaz md Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Cześć, Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów ! Z apetytem na wiedzę - Radek. W stajni: Yaris,Rav4. Mustang GT S550 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makrys Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Witam serdecznie pozdrawiam całe szanowne grono. Obecnie samochody: Nissan Qashqai Tekna Peugeot 206 polonez caro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dddwojcik Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Cześć po długim ukrywaniu i podglądaniu prac innych użytkowników jestem oficjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart87 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolutionx7 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Witam Ciebie, osobo czytająca! PS. czyli pewnie nikogo nie przywitałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianes Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Cześć wszystkim. Po wielu godzinach spędzonych na przeglądaniu forum incognito, nadszedł czas na aktywne uczestnictwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz01234 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Witam Wszystkich na forum. Od niedawna zacząłem się interesować kosmetyką samochodowa. Dotychczas tylko wiedziałem ze sa kosmetyki samochodowe i kupuje się je w supermarkecie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik3 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Witam bardzo serdecznie! Jestem z Małopolski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wtrysk Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Witam Ciebie, osobo czytająca! PS. czyli pewnie nikogo nie przywitałem A jednak przywitałeś Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi