MichałES Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Witam witam . Czytam forum od dłuższego czasu. Świetne porady, opisy, każdy znajdzie to co chce Pozdrawiam
Zwirek111 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Czytam i czytam, wypada się w końcu ujawnić.
miki25 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Witam wszystkich, czytam forum od jakiegoś czasu i powoli zaczyna mnie coraz bardziej interesować zabawa z autkiem
ravie Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Witam wszystkich! Kosmetyką/detailingiem interesuję się od czasów zakupu mojego pierwszego samochodu (od tamtego czas upłynęło 10 lat), a co z tym się wiąże pierwszych prób samodzielnego dbania o auto. Jednak przez parę ostatnich lat nie miałem czasu by rozwijać się w tym kierunku.. Aczkolwiek ostatnimi czasy się to zmieniło, zakupiłem parę środków, przystosowałem garaż do mycia auta i działam .
#Patryk Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Siema wszystkim xD Przeglądam forum od jakiegoś czasu i z dnia na dzień coraz bardziej zaczyna mnie interesować detaling/kosmetyka aut Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Voxeti Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Witam, zaczynam dopiero przygodę z kosmetyka
sosna Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Cześć wszystkim, w końcu postanowiłem zarejestrować się na Polskim forum. Kosmetyką auta zajmuję się od 3 miesięcy także nadal się wszystkiego uczę.
Marek1629 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Witam wszystkich,i tych stałych bywalców i wpadajacych raz na tydzień. Jestem Marek z Gdyni. Kosmetyka aut zajmuje się już od kilkunastu lat ale bardzo bardzo amatorsko. Poprostu zawsze Lubie mieć czysto w autku. Pozdrawiam
zasadzka Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 Cześć, forum przeglądam od ok. 2 tygodni i takie też mam doświadczenie z CD. Znaczy żadne
wm10589 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2016 Witam nazywam się Piotr i od dłuższego czasu czytam forum, ale dopiero dzisiaj się zarejestrowałem.
Filip85 Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 Witam mile i serdecznie Szanownych forumowiczów
Fon Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 Cześć Witam Wszystkich Grzesiek mam na imię Fon mi mówią wszyscy Mam nadzieję że znajdę tu pomoc i cierpliwość na moje pytania a z czasem i ja pomogę
#Zając# Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 Witam ! Jestem Marcin , mówią mi Zając . Jestem młodym zapaleńcem szukającym informacji na temat Auto detailingu Rzeszów ( Podkarpacie)
1stBlade Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 Witam wszystkich. Mam na imię Przemek i rozpoczynam właśnie przygodę z poprawą wyglądu swojego auta .
Danieloss Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 Witam wszystkich. Daniel z tej strony
Rekomendowane odpowiedzi