Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, czytam forum od jakiegoś czasu i powoli zaczyna mnie coraz bardziej interesować zabawa z autkiem :)

Opublikowano

Witam wszystkich!

Kosmetyką/detailingiem interesuję się od czasów zakupu mojego pierwszego samochodu (od tamtego czas upłynęło 10 lat), a co z tym się wiąże pierwszych prób samodzielnego dbania o auto. Jednak przez parę ostatnich lat nie miałem czasu by rozwijać się w tym kierunku.. Aczkolwiek ostatnimi czasy się to zmieniło, zakupiłem parę środków, przystosowałem garaż do mycia auta i działam :) .

Opublikowano

Siema wszystkim xD

Przeglądam forum od jakiegoś czasu i z dnia na dzień coraz bardziej zaczyna mnie interesować detaling/kosmetyka aut :)

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :D

Opublikowano

Cześć wszystkim, w końcu postanowiłem zarejestrować się na Polskim forum. Kosmetyką auta zajmuję się od 3 miesięcy także nadal się wszystkiego uczę. :)

Opublikowano

Witam wszystkich,i tych stałych bywalców i wpadajacych raz na tydzień. Jestem Marek z Gdyni. Kosmetyka aut zajmuje się już od kilkunastu lat ale bardzo bardzo amatorsko. Poprostu zawsze Lubie mieć czysto w autku. Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć, forum przeglądam od ok. 2 tygodni i takie też mam doświadczenie z CD. Znaczy żadne ;)

Opublikowano

Cześć Witam Wszystkich

Grzesiek mam na imię Fon mi mówią wszyscy

Mam nadzieję że znajdę tu pomoc i cierpliwość na moje pytania a z czasem i ja pomogę :)

Opublikowano

Witam ! :) Jestem Marcin , mówią mi Zając . Jestem młodym zapaleńcem szukającym informacji na temat Auto detailingu :lol::good: Rzeszów ( Podkarpacie)