BuncoleX Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Hej jestem Michał i 28lat zajęło mi dorośniecie do tematu: dbanie o auto. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WBB Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Witam! Trafilem tu wybierajac myjke cisnieniowa ale zostane chyba na dluzej bo po lekkim pobuszowaniu tutaj widze, ze kosmetyka aut jest sztuka a mam 2 pacjentow do swoich testow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black2 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Witam wszystkich jestem Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbielo Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Siemanko, witam Wszystkich Jestem Bartek i jeźdżę E46 Topasblau, po zakupie oddałem auto do lokalnego studio detailingu, byłem zadowolony, ale ceny mnie przerażają. Postanowiłem podziałać ile w mojej mocy samodzielnie, chyba dobrze trafiłem Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz92 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Cześć wszystkim! Jestem Łukasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S40 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Cześć Postanowiłem rozpocząć swoją przygodę z kosmetyką. Pozdrawiam Slawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpra Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Witam, jestem Paweł. Czas zadbać trochę o swoje auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo4 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montresorr Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retip77 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Witam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redmgs333 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_Lbn Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBerTo91 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sumer1 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Witam wszystkich. Idealne forum dla kobiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Cześć Robert z tej strony, Do tej pory przeglądałem jako gość szukając cennych rad. Teraz mogę już pytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwan22 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Cześć , jestem Maciek, wpadłem na chwile z pytaniem, ale nie wykluczam ,ze zostane na dłuzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@char Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriant Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Witajcie Postanowiłem rozpocząć swoją przygodę z kosmetyką. Pozdrawiam Adrian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel18PL Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Pawel18PL Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiulek Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Cześć wszystkim _________________ Przeprowadzki międzynarodowe i zagraniczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy_pol Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Hello world Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
passtartowy Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Witajcie. Powolutku kompletuje najpotrzebniejsze akcesoria i chemię żeby móc troszkę popróbować detailingu. Na forum ogrom wiedzy i dużo pomocnych wątków. Mam nadzieje, że z biegiem czasu będę mógł liczyć na waszą pomoc. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Witam Panie i Panów z forum kosmetykaaut.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domand92 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Witam na forum trafiłem przypadkiem, przejrzałem kilka tematów z działu "pokaż swój blask" i chyba zostanę na dłużej powoli kompletuje swój pierwszy zestaw do rozpoczęcia przygody z detailingiem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi