CREAMTEAM Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Witam wszystkich. Detalingiem interesuję się od zawsze teraz chyba pora by bardziej zagłębić swoją wiedzę a patrząc na to forum stwierdzam, że znajdę tu chyba odpowiedzi na wszystkie pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tinsonu Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Witam wszystkich Dzięki forum mam nadzieję odpowiednio zadbać o swój samochód :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bass1996 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Witam wszystkich entuzjastów i zapaleńców detailingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creteriv Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Hello. Czas zmienić hektolitry plaka i szczotki ryżowej na coś innego ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzer64 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Przeglądam forum już kilka lat, spojrzałem na swoje posty i jednak się nie przywitałem na początku, więc nadrabiam Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalmachpl Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Witam Jestem Michał i mam nadzieję, że znajdę na tym forum wiele odpowiedzi na wciąż nurtujące mnie pytania odnośnie dbania o tak zwane "oczko w głowie" hehhhh..... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorvwmk3 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witam wszystkich , od dłuzszego czasu sledze wasze forum i sie dokształacam w temacie detailingu i testuje na swoim vwozie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave76 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witam. Damian z tej strony. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil.Parys Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witam:) nazywam się Kamil i od dłuszego czasu interesuje się deteilingiem, nie raz spędziłem cały dzień na czyszczeniu i polerowanie moich Aut. Widzę że na tym forum jest dużo wykazówek, i wiem co robiłem źle i co mogę lepiej zrobić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMilosz13 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Serdecznie witam wszystkich "auto-detailo-holików" Wszystko zaczęło się w +/- w szkole podstawowej, w której to moje ręce dorosły do tego by móc trzymać gąbke. I tak przez długie długie lata tworzyłem tony "swirlsów" tudzież innych niechcianych rys będąc totalnie nie świadomym zbrodni na własynch dzieciach (no jednemu to się należało ale to nie to forum ). Na szczęście nie tak dawno temu wybrałem się na myjkę ciśnieniową pod jednym ze sklepów i!!! Bum do głowy strzelił plan z car detailngiem. Godziny a wręcz dni spędzone na oglądaniu ściekającej piany z róznych aut no i jestem! Ahhh no i pochwalić się muszę, że nawet moja DZIEWCZYNA namawia mnie do kupna coraz to większej ilości ładnie pachnących pianek Tak więc wszystko zapowiada się, że będzie to jedna z najczęściej odwiedzanych stron internetowych w moim życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torbba Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witam wszystkich,bardziej pasjonat jak profesionalista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syszka Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Witam Serdecznie Wszystkich. Dopiero zaczynam przygodę z detailngiem.Z biegiem czasu, i napływu wiedzy pochwale się swoimi próbami.Pozdrawiam Wszystkich:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmxzor Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Witam wszystkch. Jak wyżej, dopiero zaczyna i się uczę. Bazą pozostaje Porsche Boxster z 2002 roku, kolor czerwony Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micw883 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexx Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam wszystkich Lubuskie okolice Gorzowa Wlkp Ja tylko myje i odkurzam autko ale kiedys moze cos wiecj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil2903 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Cześć Wam wszystkim, Kamil z Chyliczek, nieopodal Piaseczna. Trafiłem tu, ponieważ skończył mi się wosk Turtle Vax z PTFE i zacząłem szukać czegoś, czym mógłbym go zastąpić i co dałoby lepsze efekty w kwestii trwałości. Po przeczytaniu kilku postów stwierdziłem, że znalazłem moje źródło wiedzy. Bazą do moich prób jest białe w czarne łaty C3 Picasso i czarna Mazda. Pozdrawiam wszystkich użytkowników Forum. P.S. Moja żona nie popiera mojego hobby, nie potrafi zrozumieć jak można tak pucować samochód, który ma tylko jeździć Może kiedyś zrozumie jak zobaczy jeszcze lepsze efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorzowianin Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam. Mam na imię Sławek. Mieszkam w Chorzowie woj. śląskie. Samochód Mazda 6 GH 2,5 l 170 KM z 2008 roku. Kolor lilack silver metalik. Jestem totalnym amatorem jeżeli chodzi o kosmetykę aut. Dlatego tu jestem. Mam nadzieję, że będziecie wyrozumiałymi nauczycielami i będziecie odpowiadać nawet na (według was) banalne pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek89 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster07 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam wszystkich detailerów Szukam porządnego odkurzacza PIORĄcego Do domu i do auta. Nie musi być nowy, ale sprawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekz2202 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam, mam na imię Bartek, mam nadzieje że miło będzie się współpracować, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watkem Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Cześć wszystkim , od niedawna jestem na tym forum, narazie w większość czytam i szukam poradników jak dbać o swój samochód, kiedyś jak nabiore wprawy pochwale się efektami tej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav2006 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Witam szanowne grono :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIGI Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Heja zalogowalem sie na ten portal,poniewarz przeczytalem problem dziewcYny z polerowaniem samochodu czarnego(HOLOGRAMY)?!!!! Mogę zaradzić tylko trzeba przyjechać do krakow Heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwe21 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdyb Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Witam Wszystkich serdecznie. Jest mi miło korzystać z tego forum. Jestem początkujący zbierający wiedzę ale już niedługo moje pierwsze auto wak wyjdzie napewno się pochwałę. Cenne dla mnie będą wszystkie uwagi aby w przyszłości doskonalić technikę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi