Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry wszystkim

Jestem nowym fanem detalingu z 3miasta. Swoja przygode dopiero zaczynam wiec kazdy wojek dobra rada bedzie mile widziany. Pozdrawiam i do zobaczenia na ulicach 3miasta ;)

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem 30+ latkiem i lubię od czasu do czasu pobawić się w picowanie swojego samochodu czy motocykla :) stąd moja rejestracja tutaj. Raczej z zamiłowania i chęci nauczenia się czegoś nowego niż pasji związanej z zawodem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Mam na imię Patryk , mieszkam w okolicach Wielunia . Mam nadzieję , że nawiąże kontakt z osobami z okolicy i nie tylko oraz , że się czegoś nauczę.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam :3 Jestem Kuba mam 14 lat i dbam o auta swoich rodziców, chciałbym wspomóc się waszymi radami dotyczącymi auto detalingu :)

• Dystrybutor
Opublikowano
Witam :3 Jestem Kuba mam 14 lat i dbam o auta swoich rodziców, chciałbym wspomóc się waszymi radami dotyczącymi auto detalingu :)

Cześć wszystkim

Opublikowano

Witam, jestem obserwatorem tego forum już baaarrrrdzo długo :) , postanowiłem stać się jego członkiem. Bardzo wielu tu profesjonalistów, wielki szacun. :good:

Opublikowano

Witam. Jestem Sylwester. Lubię dbać o auto i przez przypadek znalazłem tą o to stronę, więc postanowiłem założyć tutaj konto. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam , Przemek 23 lata , z okolic Tarnowskichyba Gór :) , interesuje się auto detailingiem stąd się tu znalazłem ,aby czerpać jak najwięcej informacji od jak najlepszych :) , i nauczyć się wszystkiego od podstaw ;D ! Mam nadzieje że będzie okazja do integracji na żywo i takie tam :D ! Pzdr :)

Opublikowano

Witam,przybywam z Lublina, czerpię dużą przyjemność z czystego auta, więc hobbistycznie skompletowałem sprzęt i czyszczę, poleruję, od czasu do czasu coś polakieruję ;)

Opublikowano

Witam mam na imie Przemek i interesuję się wszystkim co związane jest z samochodami.Od jakiegoś czasu zainteresował mnie temat auto detailingu ale nigdzie nie mogłem zagłębić sie w temat.Jestem tu dzięki znajomemu,który polecił mi ten portal,mam nadzieję że pomożemy sobie na wzajem ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich wczoraj zobaczyłem stronę i odrazu jestem :D moje hobby to auta i ich detailing jak do tej pory używam wszystko z auto finesse jak dla mnie bardzo dobra firma ale tak ze testuje auto glym ;) więcej informacji jak zapoznam sie z strona do zobaczaczenia na forum

Opublikowano

Cześć, jestem Kamil, 25 lat, mieszkam w okolicach Starogardu Gdańskiego. W przeszłości zdarzało mi się już korzystać z porad zawartych na forum a dzisiaj zdecydowałem się założyć konto, ponieważ zamierzam zagłębić się trochę bardziej w temat kosmetyki aut. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam,

Na co dzień przebywam w Rzeszowie i pracuje w branży IT. Mam nadzieje że na tym forum znajdę potrzebne informacje aby nauczyć się podstaw na temat car detailing'u od najlepszych ;)

Opublikowano

Witam wszystkich:)

Po dłuuuugim czytaniu forum w końcu się zarejestrowałem. Wychodziło mi za mało błysku i za mało połysku, więc czas najwyższy podpytać specjalistów :)

Opublikowano

Witam

Jestem Sebastian z Gliwic

Zaczynam swoja przygode z detalingiem samochodowym

Znalazlem wasze.forum i mam nadzieje ze znajde odpowiedzi na swoje pytania jako poczatkujacy

Opublikowano

Witam.

Raczej nie będę profesjonalistą, ale mam nadzieję nabyć i poszerzyć swoją wiedzę na temat :ad:

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Wszystkich

Jestem nowy w świecie detalingu samochodowego, trochę czasu przeglądałem forum i czytałem jak powinno wyglądać mycie i pielęgnacja aut, i stwierdziłem ( pewnie że jak wszyscy nowi tutaj zresztą ), że całe życie człowiek był w błędzie i tylko sobie szkodził niż faktycznie mył..

Opublikowano

Witam mam na imię Radek jestem z łódzkiego o tym forum dowiedziałem się z forum motoryzacyjnego na którym jestem a poszukuję informacjina temat kosmetyków do myjki ciśnieniowej Karchera K4 którą właśnie kupiłem do mycia auta.

Pozdrawiam :)