xXKrystianXx Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Witam wszystkich. Mam na imię Krystian, jestem z małopolski. Budując projekt swojego VW Golf IV po trochu zagłębiałem się w temacie car detailingu aż całkowicie mnie pochłonął.Chcę działać w tym kierunku, więc zacieram ręce i do roboty. Pozdrawiam serdecznie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio99 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Witam wszystkich! Od jakiegoś czasu zainteresował mnie temat auto detailingu ale nigdzie nie mogłem zagłębić sie w temat. Przypadkiem trafiłem tutaj i jestem pełen podziwu dla waszej wiedzy i pasji;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fojt Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Witam. Hobbistycznie zajmuje sie korektą lakieru ok 7-8 lat. Sporo sie z forum dowiedziałem i postaram sie też pomagać w tej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gekon Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam. Od niedawna jestem zainteresowany tematem detailingu. Choć w branży moto (głównie mechanika) jestem od kilkunastu lat, to dopiero niedawno dotarło do mnie co to jest detailing i z czym się to je. Mam nadzieje, ze na lamach tego forum będę mógł zgłębić swoja wiedze i skorzystać z waszego doświadczenia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro33 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 witam wszystkich zapaleńców forum kosmetyka auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam, mam na imię Łukasz jestem ze Śląska. Zainteresował mnie temat detailingu i szukam fachowej wiedzy która pozwoli mi rozwinąć skrzydła w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marglu849 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Hej wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandaal91 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 cześć, jestem Piotrek, zainteresowania słaby film, słaba książka i gruszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pooley Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubavolvo Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Witam. Jestem Kuba. Mam ochotę spolerować swój samochód i nie mam zbyt dużego doświadczenia, ale dobrze że jest takie forum Liczę na waszą pomoc !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etrone Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Witam. Fajnie trafic na forum o takiej tematyce. Bede tu zagladal czesto. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitek123 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Witam. Na imie mam Piotrek i zaczynam sie interesowac detailingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio350 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Witam.To dopiero początek mojego zainteresowania kosmetyką aut.Mam nadzieje że dużo się dowiem i w przyszłości będę mógł pomagać innym.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sambor Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Dzień dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matbud7 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafik1986 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urban95 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Cześć , jestem Mateusz mam 20 lat i jestem z lubelskiego i trochę bawię się w autodetaling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szycha Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Witajcie, mam na imię Michał i jestem z Gniezna. Detalingiem zajmuje sie hobbystycznie a zawodowo branza foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antc111 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witam wszystkich Arek zaczynam "zabawe" z detailingiem moja znajomosc to -4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty86 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Siema! Jestem Filip. Chcialbym sie dowiedziec cos na temat detailingu by moc we wlasnym zakresie dbac o swoje auto;) mysle ze pomozecie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Kłaniam się. Pracuje w sprzedaży samochodów nowych i używanych, powiedzmy w regionie Wrocławia. A skąd tutaj. Czasami muszę "podpicować brykę" , a poważnie fajny temat w ramach relaksu zdarza mi się posiedzieć w garażu to zawsze coś się zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Resacro Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witam wszystkich po przeczytaniu wieeelu postów i skompletowaniu swojego zestawu do detailingu czas zacząc samemu coś pisać i pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oktwiusz Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalB Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Witam wszystkich , mam na imię Michał z tematem mam już dłuższy czas styczność hobbystyczną ale teraz dopiero założyłem profil , Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi