koval Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dobry wszystkim Jestem nowym fanem detalingu z 3miasta. Swoja przygode dopiero zaczynam wiec kazdy wojek dobra rada bedzie mile widziany. Pozdrawiam i do zobaczenia na ulicach 3miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucekls Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Witam wszystkich. Jestem 30+ latkiem i lubię od czasu do czasu pobawić się w picowanie swojego samochodu czy motocykla stąd moja rejestracja tutaj. Raczej z zamiłowania i chęci nauczenia się czegoś nowego niż pasji związanej z zawodem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justys7 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 witajcie mam na imię just6yna ale każdy mówi do mnie tyśka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solemo Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziele1234 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Witam Wszystkich, mam na imię Damian, jestem z okolic Konina. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis23 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Witam Mam na imię Patryk , mieszkam w okolicach Wielunia . Mam nadzieję , że nawiąże kontakt z osobami z okolicy i nie tylko oraz , że się czegoś nauczę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_14 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Witam :3 Jestem Kuba mam 14 lat i dbam o auta swoich rodziców, chciałbym wspomóc się waszymi radami dotyczącymi auto detalingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Witam :3 Jestem Kuba mam 14 lat i dbam o auta swoich rodziców, chciałbym wspomóc się waszymi radami dotyczącymi auto detalingu Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aamatys Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Witam, jestem obserwatorem tego forum już baaarrrrdzo długo , postanowiłem stać się jego członkiem. Bardzo wielu tu profesjonalistów, wielki szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syluśś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Witam. Jestem Sylwester. Lubię dbać o auto i przez przypadek znalazłem tą o to stronę, więc postanowiłem założyć tutaj konto. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuki93 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Witam , Przemek 23 lata , z okolic Tarnowskichyba Gór , interesuje się auto detailingiem stąd się tu znalazłem ,aby czerpać jak najwięcej informacji od jak najlepszych , i nauczyć się wszystkiego od podstaw ;D ! Mam nadzieje że będzie okazja do integracji na żywo i takie tam ! Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus85 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witam,przybywam z Lublina, czerpię dużą przyjemność z czystego auta, więc hobbistycznie skompletowałem sprzęt i czyszczę, poleruję, od czasu do czasu coś polakieruję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vuja82 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witam mam na imie Przemek i interesuję się wszystkim co związane jest z samochodami.Od jakiegoś czasu zainteresował mnie temat auto detailingu ale nigdzie nie mogłem zagłębić sie w temat.Jestem tu dzięki znajomemu,który polecił mi ten portal,mam nadzieję że pomożemy sobie na wzajem Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiasikAF Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Witam wszystkich wczoraj zobaczyłem stronę i odrazu jestem moje hobby to auta i ich detailing jak do tej pory używam wszystko z auto finesse jak dla mnie bardzo dobra firma ale tak ze testuje auto glym więcej informacji jak zapoznam sie z strona do zobaczaczenia na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszub2006 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Cześć, jestem Kamil, 25 lat, mieszkam w okolicach Starogardu Gdańskiego. W przeszłości zdarzało mi się już korzystać z porad zawartych na forum a dzisiaj zdecydowałem się założyć konto, ponieważ zamierzam zagłębić się trochę bardziej w temat kosmetyki aut. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oxer97 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Siema jestem nowym forumowiczem narazie działam na vectrze C kupionej 2 tyg temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawczan08 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Witam mam na imię Sławek i postanowiłem zarejestrować sie na forum żeby zaczerpnąć wiedzy o auto detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeda Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Witam, Na co dzień przebywam w Rzeszowie i pracuje w branży IT. Mam nadzieje że na tym forum znajdę potrzebne informacje aby nauczyć się podstaw na temat car detailing'u od najlepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quasimodo Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Witam wszystkich:) Po dłuuuugim czytaniu forum w końcu się zarejestrowałem. Wychodziło mi za mało błysku i za mało połysku, więc czas najwyższy podpytać specjalistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gatman Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Witam Jestem Sebastian z Gliwic Zaczynam swoja przygode z detalingiem samochodowym Znalazlem wasze.forum i mam nadzieje ze znajde odpowiedzi na swoje pytania jako poczatkujacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abel73 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Witam. Raczej nie będę profesjonalistą, ale mam nadzieję nabyć i poszerzyć swoją wiedzę na temat Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squbii24 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Witam Wszystkich Jestem nowy w świecie detalingu samochodowego, trochę czasu przeglądałem forum i czytałem jak powinno wyglądać mycie i pielęgnacja aut, i stwierdziłem ( pewnie że jak wszyscy nowi tutaj zresztą ), że całe życie człowiek był w błędzie i tylko sobie szkodził niż faktycznie mył.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karads Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Witam mam na imię Radek jestem z łódzkiego o tym forum dowiedziałem się z forum motoryzacyjnego na którym jestem a poszukuję informacjina temat kosmetyków do myjki ciśnieniowej Karchera K4 którą właśnie kupiłem do mycia auta. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekranduzy Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Siemka, jestem Szymon, mam 15 lat i jestem z Mazowieckiego. Pasjonuje się samochodami i dbaniem o nie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi