Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem ekipa! Z tej strony "mirek handlarz" który ma ambicję by sprzedawać dobre i wypieszczone samochody! ; )

Opublikowano

Witajcie :)

Jestem Irek. Forum czytam od długiego czasu aż wreszcie biorę się za swoje auta :)

Wielkie dzięki za możliwość czerpania wiedzy z tej studni :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć. Przeglądam forum bez przerwy od jakichś 4 godzin zbierając pomysły na swoją listę zakupów, aż w końcu postanowiłem się zarejestrować żeby w razie czego łatwiej mi było prosić o rady ;) Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem Lenka lat 25 mieszkam w Toruniu. Bardzo się ciesze że akurat udało mi się znaleźć na takim forum o tej tematyce.

Opublikowano

Witam Serdecznie Administracje, starych jak nowych użytkowników. Zaczynam zabawę jak i przygodę w detailingu mam nadzieję, że z waszą pomocą i doświadczeniem przyjdzie mi to na prawdę "szybko i łatwo" :)

Pozdrawiam :arrow: Artur

Opublikowano

Witam ! :)

Jestem Dawid !

Chciałbym rozpocząć swoją przygodę i wspomóc się waszymi radami ! :):oops:

Opublikowano

Witam wszystkich!

czytam forum już chyba z rok, dzięki forum już kupiłem parę smarowideł. Postanowiłem się ujawnić po tym jak żona mnie nakryła w środku nocy na czytaniu o praniu "ściereczek"