twiztid Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volvouser1992 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Dobre wychowanie nakazuje się przywitać, tak wiec witam wszystkich zgromadzonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tentyp1993 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witam wszystkich Czyściochów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merci210 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 hejka witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdo85 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Czołem ekipa! Z tej strony "mirek handlarz" który ma ambicję by sprzedawać dobre i wypieszczone samochody! ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranx Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witam serdecznie:) Miło znaleźć się w tak zacnym towarzystwie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik88 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 elo elo pięć dwa zero pozdro dla wszystkich fan BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n3t0l3k1 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witajcie Jestem Irek. Forum czytam od długiego czasu aż wreszcie biorę się za swoje auta Wielkie dzięki za możliwość czerpania wiedzy z tej studni Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullitt Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Cześć. Przeglądam forum bez przerwy od jakichś 4 godzin zbierając pomysły na swoją listę zakupów, aż w końcu postanowiłem się zarejestrować żeby w razie czego łatwiej mi było prosić o rady Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenka Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem Lenka lat 25 mieszkam w Toruniu. Bardzo się ciesze że akurat udało mi się znaleźć na takim forum o tej tematyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver007 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Cześć, wpadłem żeby poczytać jak auta myją Ci którzy mają o tym pojęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidleo Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Siemanko zaczynam zabawę z dopieszczaniem samochodu mam nadzieję, że pomożecie Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian1981 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam Wszystkich z Tarchomina(Wawa). Czytałem forum od dawna ale w końcu czas się przyznać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam i pozdrawiam wszystkich na forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwizardos Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Mam nadzieje, ze dzięki Wam uda mi się zgłębić tajniki detailingu , Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiv1985 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 WWita. Mam na imie Mariusz po dluzszej lekturze forum stwierdzilem ze czas sie zarejestrowac. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marnypopis Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam wszystkich, jestem osoba która lubi dbać o furę, aby była lśniąca i pachnąca. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_tdi Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam, Jestem Michal i powoli zaglebiam sie w detailingowy swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zendiBMW Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam Serdecznie Administracje, starych jak nowych użytkowników. Zaczynam zabawę jak i przygodę w detailingu mam nadzieję, że z waszą pomocą i doświadczeniem przyjdzie mi to na prawdę "szybko i łatwo" Pozdrawiam Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek82 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam wszystkich. Z tej strony Przemek z Jeleniej Góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikos2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CandyRed Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Witam ! Jestem Dawid ! Chciałbym rozpocząć swoją przygodę i wspomóc się waszymi radami ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal_26 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Hej! Witam wszystkich czyściochów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michukozak Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Cześć Wszytskim, Michu Poznań ;P Pozdrawiam Dodane po 6 minutach 44 sekundach: próba stopki, sorki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attur Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Witam wszystkich! czytam forum już chyba z rok, dzięki forum już kupiłem parę smarowideł. Postanowiłem się ujawnić po tym jak żona mnie nakryła w środku nocy na czytaniu o praniu "ściereczek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi