putek Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Cześć! Czas nauczyć się myć auto Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lalunia1994 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 witajcie wszyscy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walicha Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Witam serdecznie wszystkich nabłyszczaczy i maniaków błysku Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezet11 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witajcie, Mam na imię Bartek, detailingiem zajmuję się od 3 lat Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elemeledutki Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Cześć, Szukając "czegoś" w necie do nowonabytego starego Citroena C4 znalazłem to forum - i wsiąkłem:) Na razie czytam, ale za tydzień - dwa zacznę kompletowanie chemii i akcesoriów - i będzie się działo (bo - szczególnie lakier - wymaga nieco pracy). A że auto czarne - wyzwanie tym większe. Tymczasem - witam wszystkich! Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek004 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów Trochę wiem na temat pielęgnacji samochodów jednak wiele jeszcze przede mną, mam nadzieję że na forum znajdę wszystko to czego potrzebuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vianooo Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum kosmetyka aut! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virusrc Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 No i trafiło na kolejnego..., szkoda tej podwójnej perły na rdzy coś trzeba z tym zrobić ! czyli czas na pielęgnacje auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianao87 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Witam wszystkich fanów auto detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valuee Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Siemanko, jestem Krzychu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravenous Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 To i ja się przywitam co bym na cebularza nie wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busta Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Siemka. Zobaczmy czego to można się tutaj nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alieruuu Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Hejka ! Kolejny zapaleniec dołącza do Waszego grona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crucialdamisss Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam wszystkich Dzięki wam w końcu nauczyłem się myć porządnie auto Jestem totalnym amatorem ale dzięki wam lista moich kosmetyków stale się powiększa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Siemka witam wszystkich czyścicieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-albert Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam będziemy polerować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red111 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Witam wszystkich.Kamil z Wrocławia.Posiadam audi a3 z 2003 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nficjusz Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Cześć witam wszystkich maniaków czystych, lśniących i pachnących samochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_kali Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Witam wszystkich, Jestem początkującym w sprawach detailingowych, ale lubię dbać o swoje auto. Na codzień jeżdżę BMW E39 530i M-Pakiet w kolorze Imolarot II. Mieszkam w Warszawie. Pozdrawiam, Radek - Kali Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 ja tu sobie działam, a chyba się nie przywitałem;) czołem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaloz Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Siema, znalazłem się tutaj, ponieważ chcę otworzyć własną myjnię, mam nadzieję, że dostanę od innych właścicieli cenne porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloszap Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Siemaneczko wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biemdabliu Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Witam wszystkich zaczynam dopiero przygodę z auto detailingiem , mam nadzieję że sporo się dowiem o rzeczach o których jeszcze nie wiem, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekost Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Witam jestem fanem marki Bmw,obecnie jeżdzę już 4-tym autem tej marki.W sprawach detailingu jestem raczej początkujący.O auto staram się dbać najlepiej jak potrafię Coś tam się już woskowało i pucowało ale cóż to jest dla większości tu obecnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartu Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi