antosantos Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 Cześć wszystkim, po wielu latach zupełnie obojętnego podejścia do amatorskiego detailingu przyznam, że trochę się wkręciłem.
frajdej89 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 Witam wszystkich! Mam nadzieje, ze znajde tutaj wiele ciekawych informacji by jak najlepiej zadbac o auto
subyello Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Witam wszystkich forumowiczów!!! Czytam fora tego portalu od jakiegoś czasu, i co nieco już się nauczyłem a co więcej zrozumiałem na czym polega detailing. Lubie mieć czyste i zadbane autko, po czytaniu tego forum teraz inaczej podchodzę do mycia i pielęgnacji auta. Zatem dziękuje za info które się tu znajduje i jeszcze raz witam wszystkich.
Kyler Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Witam wszystkich Forumowiczów Mam nadzieje że przy waszych wskazówkach będe mógł nauczyć się odpowiednio pielęgnacji Auta.
Larino Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Cześć Trzeba zadbać o swoje autko mam nadzieje że pomożecie
alfaJersey Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Witam. Idzie wiosna, trzeba zadbać o Bellę A tutaj szukam pomocy, bo mój dotychczasowy arsenał to woda, Plak i mydło
szymonh Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Witam w detaling auta dopiero wchodze obecnie to zauwazylem u was na forum ze porzadne umycie daje wielem wiecej niz "plak" oraz powoli wdrążam sie w polerowanie narazie tylko tyle umiem wyciagnac z drzwi pocharatanych przez życie :
UNK Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Witam wszystkich Wiosna się zbliża trzeba zadbać o autko, a wiedza znikoma
Adusiek Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 Witam wszystkich!! Z chęcią pogłębie swoją wiedzę na temat odpowiedniej kosmetyki swojego samochodu. Napewno jest to odpowiednie miejsce. Jeśli sie uczyć to od najlepszych
deletter Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 Siema, jestem Kazik. Jestem automaniakiem, kocham motoryzację.
dziqpl Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 Witam Sprawdzmy czy sie czegos ciekawego dowiemy
Grzesiek944 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Cześć jestem Grzesiek dbanie o czystość samochodu to moje hobby
AudiBlask Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Witam mam nadzieję że z waszą pomocą nauczę się wszystkiego związanego z doprowadzeniem wyglądu auta do perfekcji Pozdrawiam
Pussey Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Czołem. Lubie mieć czyste auto, ale ludzie wokół nie rozumieją dlaczego myję auto po deszczu
danielcio Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Hej witam wszystkich forumowiczow
naver Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Witam wszystkich. Trafiłem do Was z polecenia - czas zasięgnąć nieco porad i fachowej wiedzy
MartinSKI Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Cześć! Trafiłem przypadkiem ale zamierzam zostać na duuużo dłużej! Wszystkiego dobrego.
Rekomendowane odpowiedzi