Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów!!!

Czytam fora tego portalu od jakiegoś czasu, i co nieco już się nauczyłem a co więcej zrozumiałem na czym polega detailing. Lubie mieć czyste i zadbane autko, po czytaniu tego forum teraz inaczej podchodzę do mycia i pielęgnacji auta. Zatem dziękuje za info które się tu znajduje i jeszcze raz witam wszystkich.

Opublikowano

Witam wszystkich Forumowiczów :)

Mam nadzieje że przy waszych wskazówkach będe mógł nauczyć się odpowiednio pielęgnacji Auta. :ad:

Opublikowano

Witam.

Idzie wiosna, trzeba zadbać o Bellę :) A tutaj szukam pomocy, bo mój dotychczasowy arsenał to woda, Plak i mydło :oops:

Opublikowano

Witam w detaling auta dopiero wchodze obecnie to zauwazylem u was na forum ze porzadne umycie daje wielem wiecej niz "plak" oraz powoli wdrążam sie w polerowanie :ad: narazie tylko tyle umiem wyciagnac z drzwi pocharatanych przez życie :

Opublikowano

Witam wszystkich :D

Wiosna się zbliża trzeba zadbać o autko, a wiedza znikoma :)

Opublikowano

Witam wszystkich!!

Z chęcią pogłębie swoją wiedzę na temat odpowiedniej kosmetyki swojego samochodu. Napewno jest to odpowiednie miejsce. Jeśli sie uczyć to od najlepszych :)

Opublikowano

Witam mam nadzieję że z waszą pomocą nauczę się wszystkiego związanego z doprowadzeniem wyglądu auta do perfekcji :) Pozdrawiam

Opublikowano

Czołem. Lubie mieć czyste auto, ale ludzie wokół nie rozumieją dlaczego myję auto po deszczu :lol:

Opublikowano

Witam wszystkich.

Trafiłem do Was z polecenia - czas zasięgnąć nieco porad i fachowej wiedzy :)