Peterro556 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Witam wszystkich ! Piotrek z Aleksandrowa Łódzkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenzDriver Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Witam Default City here (Warszawa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramigolan Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam wszystkich kolegów i koleżanki z tej strony Remik. .Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stelmacher Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 wiatam wszystkich serdecznie dawid z hanoweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semint Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam serdecznie kolegów. Mam na imię Radek i jestem z Lidzbarka Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc. Mam nadzieję że już nie długo i ja będę w stanie pomóc komuś z tematyką związaną z AD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciapek Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam Jestem z Podkrapacia ale jeszcze chwilę mieszkam w UK i mam plan na otworzenie firmy z detalingiem i innym uslugami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolarz Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Kuba i pochodzę z Siedlec. Dopiero zaczynam swoją przygodę z car detailing'iem, mam nadzieję, że dzięki waszej pomocy uda mi się rozwinąć w tej pasji. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanchez77 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam wszystkich, Mam na imię Bartłomiej, pochodzę z Bielska-Białej. Od zawsze lubiłem dbać o swoje samochody. Moja dotychczasowe poczynania były czysto amatorskie, ale mam nadzieję, że wykorzystując zawartą tu wiedzę uda mi się wskoczyć na wyższy poziom . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartini Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Witam wszystkich. Mam na imię Bartosz, mieszkam niedaleko Oleśnicy. Ja także chce zgromadzić wiedzę jak pielęgnować swoje autko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Padawan Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Witam wszystkich! Tutaj Marcin, jestem spod Warszawy. Kocham samochody i lubię jak są czyste i się świecą Interesuję mnie tematyka forum, chcę pogłębiać wiedzę o auto-detailingu i dlatego tu jestem Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eplo Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Cześć, mam na imię Michał, pochodzę z Płocka, do niedawna wyznawałem maksymę, że "to ma zapier*ać, a nie wyglądać", a teraz, ku mojemu przerażeniu, zauważam takie rzeczy jak rysy na lakierze. Chyba się starzeję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oluś Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Witajcie, Nazywam się Olo i jestem z Poznania. Nieźle ześwirowany na poziomie amatorskim, chce dzięki Waszym radom wskoczyć na wyższy level Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websky Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Cześć, jestem Adrian, mam 26 lat, pozdrawiam z Wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebastianKR Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Witam wszystkich, tu Sebastian z Krakowa. Przyszedłem aby poradzić się ludzi znających się na rzeczy, dzięki którym będę mógł rozpocząć przygodę z kosmetyką gdy tylko zrobi się cieplej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stahu Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Witam wszystkich! Jestem Kamil i mieszkam w Piasecznie. Dołączyłem do forum, ponieważ chciałbym dowiedzieć się więcej na temat kosmetyki auta. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek11 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Hej. Z tej strony Kamil z Wrocławia.Posiadam audi a3 z 2003roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerter_sdz Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Cześć! Z tej strony Marcin z Sieradza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolab Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Witam jestem Radek z Chorzowa mam nadzieje że pomożecie mi w rozwinięciu mojego hobby i pomozecie mi wejść poziom wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba027 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Witam Szanowne Grono miłośników auto detailingu Mam na imię Sebastian. Jestem pasjonatem youngtimerów i szukam odpowiednich kosmetyków do ich pielęgnacji. Chciałbym przywrócić swoim autom utracony blask sprzed lat. Liczę na Waszą pomoc Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barichello Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam, mam na imię Bartosz. Detailing to moje hobby, mam nadzieje, że Wy i to forum pomożecie mi zdobyć większą wiedze w tym temacie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesp2 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam Grzegorz z Ciężkowa Planuje dopieścić moje autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Detailing.m Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam Wszystkich Pasjonatów Renata z okolic Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exander Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swieca Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam wszystkich Jarek z Lublina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho93 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi