morfiq Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LilManNL Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Siemanko ! Mam na imie Marcin z przyjemnością melduje sie na pokładzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KenyBDG Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witam wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisio Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witam Wszystkich z Grodu Kraka . Jestem pod wrażeniem tego co potraficie zrobić ze swoimi samochodami (dział mycia i szorowania) . Pomału motywuje mnie to do tego ,żeby zrobić to samo ze swoją furą. Dziękuje za przyjecie do Waszego grona!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaby Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prostysimo Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witam witam, mam nadzieje, że za niedługo będę śmiało mógł się chwalić na mojej Alfie, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek_neo Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giker Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witam wszystkich użytkowników. W temacie auto detailingu jestem od dwóch miesięcy. Liczę, że dużo się od Was nauczę, a może kiedyś sam komuś pomogę, na ile będę mógł. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klein Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witam wszystkich forumowiczów! Od 2 lat interesuje sie car detailingiem amatorsko, chciałbym zgłębić wiedzę na ten temat. Używam kosmetyków meguiars ktore sa powszechnie dostępne tutaj w usa. Moje auto to audi A3 z 2008 roku w pięknym kolorze lava pearl gray. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenega Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Dzień dobry.. Jako, że moja pasją jest motoryzacja (odbudowuje sobie starsze nieco Hondy),postanowiłem zgłębić wiedzę odnośnie detalingu, żeby dopełnić zakres swoich umiejętności. W ciągu ostatnich 5 lat nauczyłem się mechaniki , rozkładając i składając dwie Hondy, w ostatnim roku zgłębiłem kwestie budowy turbo, zakładając suszarkę do mojego CRXa - co wyszło bardzo dobrze. Mam jakąś wiedze z lakiernictwa (ale tu na szczęście nie musiałem wszystkiego robić sam, ponieważ brat jest lakiernikiem) a teraz mam zamiar zgłębić wiedzę z zakresu prawidłowego dbania o lakier, żeby mój CRX prezentował się tak jak zawsze tego chciałem (mimo, że lakier jest nowy, dobrze położony i dobrze wygląda, to wg mnie zawsze brakowało yebnięcia ) tak więc Witam p.s. myślałem, że już wiem co nieco z zakresu detalingu, ale im więcej czytam tego forum, tym bardziej się przekonuje jak mało wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziczek Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Witam wszystkich i pozdrawiam z Lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabi Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawełb Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Witam wszystkich serdecznie z Wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trznadlik31 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Witam serdecznie zarejestrowałem sie na forum kosmetykaaut.pl ponieważ chcę sie podzielić swoim doświadczeniem w praniu tapicerki samochodowej jak rownież nauczyć się od użytkowników portalu nowych ciekawych rzeczy. Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexx12 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Witam Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinmaja Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Witam i pozdrawiam. Marcin z Płońska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruger Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Witam i ja w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abes Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Witajcie, cześć i czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blainemono Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Witam! Są jacyś Koledzy z UK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamo112 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radus124 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgro Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekBratz Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Witam wszystkich forumowiczów! jestem Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleczaj Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Stefan Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Cześć wszystkim Auto detailing zaczął bardzo mnie wciągać, więc nie wyobrażam sobie, że mógłbym tu nie zaglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi