SwieTlik Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich forumowiczów i Pozdrawiam z Leszna
ShiningCar Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witamy Na forum jesteśmy od ponad roku i wkrótce bliżej nas poznacie pozdrawiamy
Spitfire Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam wszystkich! Od miesiąca przeglądam forum sporo ciekawych rzeczy dowiedziałem nt. detailingu, za niedługo wrzucę efekt mojej pracy
momiwi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam serdecznie Od pewnego czasu dość dokładnie studiuję opisane tu przez Was rady i nadszedł ten czas aby samemu spróbować mechanicznej polerki auta. Detailingiem już jakiś czas się interesuję i trochę chemii na swoje auta już nałożyłem . Z jakim efektem nie mnie to oceniać Jednak dotąd były to aplikacje wyłącznie ręcznie. Trzeba się rozwijać zatem kolejnym etapem u mnie jest właśnie zakup polerki. Postaram się pokazać efekt mojej pracy. Pozdrawiam Michał
Szyman Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Niedawno kupiłem swoje pierwsze auto i dość mocno wkręcił mi się temat detailingu, myślę, że znajdę tu wiele cennych informacji jak dobrze dbać o autko Pozdrawiam Piotrek 1
paull Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 pozdrawiam i zapraszam wszystkich do
Manolito77 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam. Dołączyłem do forum ponieważ chcę poszerzyc swoją wiedzę na temat detailingu auta ponieważ lubię miec ogarnięte auto. Pozdrawiam.
Michal1301 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam wszystkich i pozdrawiam
Tomeks215 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Na razie czytam posty i pogłębiam swoją wiedzę jak powinno się dbać o autko. Naprawdę super forum
Radziu Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Zamierzam indywidualnie polerować swój samochód, i muszę wiedzieć co i jak Fajnie, że powstało forum o kosmetyce samochodu, szukałem tego Pozdrawiam 1
sebol_s Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Mam nadzieję dzięki temu forum zdobyć wiele cennych informacji, dotyczących kosmetyki mojej bryki.
BraveHeart Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam serdecznie. Mam nadzieję, że dzięki forum i pomocy użytkowników moje auto będzie zachwycać wszystkich na ulicy!
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Cześć wszystkim, nazywam się Marcin Stefański i co prawda nie zajmuję się zawodowo auto detailingiem to jest to dziedzina bardzo mi bliska, dlatego postanowiłem dołączyć do grona forumowiczów.
Anmar Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Cześć wszystkim, nazywam się Marcin Stefański i co prawda nie zajmuję się zawodowo auto detailingiem to jest to dziedzina bardzo mi bliska, dlatego postanowiłem dołączyć do grona forumowiczów. Witaj!
Rekomendowane odpowiedzi