siwy49 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwieTlik Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich forumowiczów i Pozdrawiam z Leszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witamy Na forum jesteśmy od ponad roku i wkrótce bliżej nas poznacie pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson88 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paull Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 witam wszytkich miłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spitfire Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam wszystkich! Od miesiąca przeglądam forum sporo ciekawych rzeczy dowiedziałem nt. detailingu, za niedługo wrzucę efekt mojej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paull Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 czekamy na relację na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
momiwi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam serdecznie Od pewnego czasu dość dokładnie studiuję opisane tu przez Was rady i nadszedł ten czas aby samemu spróbować mechanicznej polerki auta. Detailingiem już jakiś czas się interesuję i trochę chemii na swoje auta już nałożyłem . Z jakim efektem nie mnie to oceniać Jednak dotąd były to aplikacje wyłącznie ręcznie. Trzeba się rozwijać zatem kolejnym etapem u mnie jest właśnie zakup polerki. Postaram się pokazać efekt mojej pracy. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyman Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Niedawno kupiłem swoje pierwsze auto i dość mocno wkręcił mi się temat detailingu, myślę, że znajdę tu wiele cennych informacji jak dobrze dbać o autko Pozdrawiam Piotrek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tober Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmar Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paull Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 pozdrawiam i zapraszam wszystkich do Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM3 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam. Dołączyłem do forum ponieważ chcę poszerzyc swoją wiedzę na temat detailingu auta ponieważ lubię miec ogarnięte auto. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1301 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks215 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Na razie czytam posty i pogłębiam swoją wiedzę jak powinno się dbać o autko. Naprawdę super forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Zamierzam indywidualnie polerować swój samochód, i muszę wiedzieć co i jak Fajnie, że powstało forum o kosmetyce samochodu, szukałem tego Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol_s Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Mam nadzieję dzięki temu forum zdobyć wiele cennych informacji, dotyczących kosmetyki mojej bryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraveHeart Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam serdecznie. Mam nadzieję, że dzięki forum i pomocy użytkowników moje auto będzie zachwycać wszystkich na ulicy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookasz Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witamy witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paull Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Siemka, zapraszam do Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Cześć wszystkim, nazywam się Marcin Stefański i co prawda nie zajmuję się zawodowo auto detailingiem to jest to dziedzina bardzo mi bliska, dlatego postanowiłem dołączyć do grona forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmar Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Cześć wszystkim, nazywam się Marcin Stefański i co prawda nie zajmuję się zawodowo auto detailingiem to jest to dziedzina bardzo mi bliska, dlatego postanowiłem dołączyć do grona forumowiczów. Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi