miki Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Daj więcej pasty takie "S" na padzie, rozprowadź na połowie gazu , poleruj na 2 do 3 dość wolno się poruszając.
Afi Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zmieszaj Fast Cut'a z czymś lżejszym (ja mieszałem z SSR1) w proporcji mniej więcej 3:1. O wiele lepiej później idzie. Ale już nie baw się w nawilżanie gąbki, bo Ci się będzie kulkować i ogólnie współpraca będzie przebiegała jak z osłem.
Sucre Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Ja również da DW czytałem że dobrze jest dodać czegoś słabszego np.ultra lub extrafine.
Gość Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Co robi sie z gabka kiedy skonczy sie uzywac i chcialoby sie uzyc na niej innego srodka? Mozna to jakos wyprac?
bucki Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2010 ja tam gabke zawsze myje dokładnie mydłem w płynie recznie ,susze i jest jak nowa
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Listopada 2010 Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2010 malkolm, w pralce także najlepiej użyć mydła szarego, przy dużej ilości proszku albo płynu do płukania nawet z padu Cutting może zrobić się polishing
Rekomendowane odpowiedzi