Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 12 Października 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 [ref]wujek84[/ref],
ralfs Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 Kiedy będzie dostępny G1i G5 pojemność 100ml.?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Października 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 [ref]ralfs[/ref], powinny być zaraz po weekendzie
ralfs Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 Ok. W takim razie poczekam. Dzięki za info
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 Kolejna partia NEWS-ów:
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Kolejne News-y:
TfB Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Czy planujecie cos na black friday?:-) mam cosik do kupienia akurat od Was i czekam na przyjemne czasy;P
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 Kolejny producent który zapowiada się coraz ciekawiej: no i oczywiście od dnia premiery są i u nas piany YETI: Menzerna 2200:
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2016 Kolejne Nowości której mają w sobie "to coś" : i kilka innych, zapraszam http://showcarshine.pl/nowe-produkty
Hawk Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam. Podziękowania za ekspresowe ostatnie dwie dostawy. I za bardzo dobre zabezpieczenie paczkek bo chłopakom z inposta udało się ostatnią na jednej stronie całkowicie rozerwać a mimo to zawartość nienaruszona
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2017 [ref]Hawk[/ref], Dziękujemy bardzo
Arkeolowy Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2017 poszedł zamek o numerze 31383, jak będzie AF though prep cleaner pod sealant pewnie wrócę
Fredi88 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2017 Czy idzie u was w sklepie dokupić atomizery firmy ADBL? Pytam, bo albo źle szukam, albo nie widzę... Przy ADBL Glass Cleaner lub Vampire Liquid nie jest nic o atomizerze wspomniane... a bez niego praca raczej wyglądałaby dziwnie.
wujek84 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2017 Czy idzie u was w sklepie dokupić atomizery firmy ADBL? Pytam, bo albo źle szukam, albo nie widzę... Przy ADBL Glass Cleaner lub Vampire Liquid nie jest nic o atomizerze wspomniane... a bez niego praca raczej wyglądałaby dziwnie. Raczej będziesz mieć dodany atomizer, chyba że kupisz opakowania 5 litrowe, wtedy już na bank nie
Fredi88 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2017 688809 Raczej będziesz mieć dodany atomizer, chyba że kupisz opakowania 5 litrowe, wtedy już na bank nie Chce produkty 500ml lub 1l. Tyle, że przy innych jest wyraźnie napisane + ATOMIZER (np. tar & glue remover, vampire 500ml i 1L). Przy tych informacji niestety brak. Ogólnie chcę zamówić (wszystko z ADBL) QD1 500ml, Interior QD 500ml, Glass Cleaner 1l, Vampire Liquid 500ml i zależałoby mi żeby te produkty miały atomizer. Zamawiam też inne ale tam obejdzie się bez...
wujek84 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zadzwoń sobię do sklepu, ja również zamawiam w SCS i nigdy nie brakowało mi atomizerów 688814 Ogólnie chcę zamówić (wszystko z ADBL) Porządne zakupy
Arkeolowy Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2017 Wszystko doszlo tylko szkoda, ze insulator wax zamiast w formie liquid jest bardziej w formie stalej nawet po wstrzasnieciu, sprawdzałem na filmikach jest raczej wodnisty, oby zachowal swoje właściwości
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2017 Przepraszam że dopiero teraz , ale coś forum nie zapisało jak odpisywałem kilka dni temu - odnośnie ADBL to wszystkie produkty 500ml i 1L które nie są w formie koncentratu mają dodawane atomizery (bez dopłaty) [ref]Arkeolowy[/ref], Konsystencja jest prawidłowa (każdy jest na początku jak masło). Jak jest pełny to jest zbyt mało wolnej przestrzeni w butelce żeby rozbić wosk do płynniejszej konsystencji. Są dwie opcje : 1) Wyciskamy trochę do innego pojemnika i wtedy energicznie wstrząsamy pozostałym woskiem do otrzymania płynniejszej konsystencji. 2) aplikujemy na początku tą maślaną konsystencję, jak już w butelce trochę ubędzie to wtedy energiczne mocne wstrząsanie. No i kolejne ciekawostki:
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2017 News na dzień 25.01.2017
Maciej WTN Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2017 Mariusz kiedy będzie duży Koch Heavy Cut ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2017 [ref]Maciej WTN[/ref], wtorek/środa
wujek84 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2017 Hej, używałeś Mariusz już tego QD ECH2O od Car pro, możesz coś o nim powiedzieć ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2017 [ref]wujek84[/ref], Robiony tylko szybki test z aplikacji jako QD: przyjemny w dotarciu ale na powłoce wydaje się być o kilka % łatwiejszy w polerowaniu niż gdy jest aplikowany na "goły" lakier. Mam wrażenie że bardziej wpłynie na podbicie połysku niż na np głębię.
wujek84 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2017 [ref]wujek84[/ref], Robiony tylko szybki test z aplikacji jako QD: przyjemny w dotarciu ale na powłoce wydaje się być o kilka % łatwiejszy w polerowaniu niż gdy jest aplikowany na "goły" lakier. Mam wrażenie że bardziej wpłynie na podbicie połysku niż na np głębię. ok dzięki za info, wyjątkowo tanio wychodzi ten produkt bo z 0,5 l można aż 10 litrów QD przygotować..
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 Kolejna partia: Tersus QuickDry Cleaner 2 kg Tersus Protein Spotter 1L Royal Pads Heavy CUT Light 55mm i 35mm 303 HIGH TECH FABRIC GUARD 950ML 1z nextzett Gummi Pflege Stift 100 ml 1z nextzett Eistau odmrażacz do szyb 500ml
Rekomendowane odpowiedzi