MatthewG Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2015 Strona już zdradza powłoki Zobaczymy czy będzie takie wow jak piszą.
ad.am Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2015 czy Migliore zmieniło coś w składzie swoich produktów, czy jest to "stare, dobre" Migliore?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2015 Strona już zdradza powłoki Zobaczymy czy będzie takie wow jak piszą. Wszystko już na miejscu (opisy itp. w trakcie, na dniach w sklepie) co nieco już w trakcie testów i ... robi robotę a jak będzie dalej to ... 27 sty 2015, o 22:16 czy Migliore zmieniło coś w składzie swoich produktów, czy jest to "stare, dobre" Migliore? Nie dostałem żadnej informacji o zmianie składu dlatego na daną chwile wpadły ponownie te sprawdzone i dobre produkty. Woski... hmm może zrobimy do nich drugie podejście, może jednak coś zmienili i tym razem będą wysychać jak wszystkie inne i dadzą się spolerować a może Polska dopiero teraz jest gotowa na woski Migliore Taki mały akcent od MAinz :
ad.am Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2015 może Polska dopiero teraz jest gotowa na woski Migliore
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2015 ad.am przy kolejnej dostawie zamówię jeden i zrobię prywatny test, jedno jest pewne, LOOK po tych woskach jest naprawdę WET LOOK tylko te docieranie i kropelki
Swoop Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2015 Mariusz, kiedy wjeżdża C5 bo szukam jakiejś powłoki na felgi
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2015 Mariusz, kiedy wjeżdża C5 bo szukam jakiejś powłoki na felgi Jak będziesz pewny chęci to mogę zamówić bo od jakiegoś czasu nie zamawiałem C4 i C5 ze względu na fakt że to C1 tylko z inna etykietą. jak chcesz sprawdzone a tańsze niż normalna powłoka to polecam tac. magic , car pro dlux, gyeon
Swoop Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2015 Mariusz a już byłem zdecydowany... oj zamieszałeś i znowu nie jestem pewny
MatthewG Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2015 ad.am przy kolejnej dostawie zamówię jeden i zrobię prywatny test, jedno jest pewne, LOOK po tych woskach jest naprawdę WET LOOK tylko te docieranie i kropelki
Administrator Evo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2015 Mariusz, jak pachną QD i szampon Migliore ?
Swoop Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2015 Tak gwoli informacji, strona leży
Lex Luthor Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2015 U mnie śmiga jak zwykle, czyli bez problemów.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2015 Mariusz, jak pachną QD i szampon Migliore ? QD jak kiedyś czyli bardzo mocny zapach "pomarańczy, cytrusów" zapach naturalny , jak dla mnie nie czuć w nim chemii Zapach szamponu o dziwo z butelki prawie nie wyczuwalny, jak będzie możliwość to użyję i sprawdzę Swoop pewnie był jakiś chwilowy reset serwera....
dawid.zu Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2015 Posiadacie w tej chwili na sprzedaż butelki pet 100ml z atomizerem (po 3,50 macie je w ofercie)?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2015 Posiadacie w tej chwili na sprzedaż butelki pet 100ml z atomizerem (po 3,50 macie je w ofercie)? Nie ma i na razie nie będzie. Są 100ml ale z nakrętką Disc Top
lukas10313 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2015 A jak tam powłoki UNC-R, jadą ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2015 A jak tam powłoki UNC-R, jadą ? Powiem tak : zamówione dawno, w listopadzie miałem info że będą pod koniec grudnia, 2 tygodnie temu miałem info że będą za 2 tygodnie i nadal cierpliwie czekam...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2015 Najnowsze info : powłoki UNc-r będą po niedzieli Nowe Clay towel juz u nas: Clay Pad:
Swoop Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Mariusz kiedy się spodziewasz dużego wafla od Gejona?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Mariusz kiedy się spodziewasz dużego wafla od Gejona? Jutro sprawdzę czy gdzieś nie została jakaś sztuka, i dam znać. Jak nie ma to pewnie dojedzie ale gdzieś za tydzień. 4 lut 2015, o 18:54 Powłoki MAx protect : ponownie w ofercie. zapraszam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2015 Swoop dzisiaj powinny być ręczniki. nowości od Valet Pro:
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 NA te produkty pewnie sporo forumowiczów czekało :-)
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Pomimo tego że jest praktycznie początek roku to nie wiem czy to nie będzie najważniejszy dla nas NEWS w tym roku http://showcarshine.pl/nowe-produkty Codziennie będą dodawane kolejne produkty ArtDeShine Na daną chwilę do zapoznania się wprowadziłem : rewelacyjny wosk, powłoki (pozostała jeszcze ArtDeAaron 9H, chwilę jeszcze się wstrzymam w celu zrobienia konkretnego opisu aplikacji ponieważ powłokę aplikuje się inaczej niż 99% powłok) kolejne w trakcie przygotowania....
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2015 Mamy czas przełomowych nowości: Kolejny produkt "na razie znany z opisów", jest u nas: http://showcarshine.pl/nowe-produkty W dwóch wersjach : long i 2xshort Zapraszam
Pan Miyagi Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2015 Mariusz, strasznie dużo tych nowości od ADS. Czy istnieje lub mógłbyś zrobić jakieś krótkie a treściwe zestawienie produktów ADS? ArtDeRAVEN ArtDeKEEGAN MOHS ArtDeSPIROS 5 ArtDeSPIROS 3 ArtDeNANO Coating ArtDeSICKO CRISTOBALITE
Rekomendowane odpowiedzi