bobson740 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 e65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 [ref=#ff3366]bobson740[/ref], Bywają takie spotkania w czwartki koło 18 na myjni bezdotykowej na ul. Koncertowej. Kiedyś były dość często teraz jakoś sporadycznie, śledź wątek może coś jeszcze przed zimą sie pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson740 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 sledze zagladam co jakiś czas może trafie na takie spotkanie o ile praca pozwoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz65 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Sorki chłopaki że tutaj nie na temat piszę ale. Szukam kogoś z Lublina nawet kto pomógłby zrobić korektę lakieru i nie zedrzeć z ceną oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szympans14 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Jak chcesz napisz na priv to się dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaba Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Nie chcąc śmiecić nowym tematem piszę tutaj. Czy zna ktoś z Was ogarniętego lakiernika, który pomaluje 2 elementy w BMW E91 a przy tym ma przystępne stawki cenowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Auto Wawer - Bogucin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Wiosna idzie trzeba zrobić reaktywacje spotową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolty Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Witam, może nie ten temat, ale pod integrację można podpiąć. Tylko tutaj mogę pisać. Pozdrawiam. Zlecę profesjonalne umycie nadwozia i wnetrza samochodu Toyota Corolla 2016, lakier ciemno szary, grafitowy. Interesuje mnie pełna dekontaminacja lakieru (mycie, usunięcie smoły i asfaltu, deironizacja, mycie, glinkowanie (glinka koniecznie miekka) z quick detailerem, mycie, odltluszaczanie clenerem, ipa pod wosk i nałożenie twardego wosku najlepiej coli 476 lub coś z softów). Oczekuje także dekontaminacji felg aluminiowych z glinkowaniem i ew. wosk. Dressing na opony. Koniecznie posiadanie specjalnie miękkiej i zadbanej mikrofibry do osuszania i polerowania wosku (miękki i nowy lakier toyoty). Osoba wykonująca musi mieć miejsce do mycia aut najlepiej zadaszone. Konieczne posiadanie myjki ciśnieniowej. Wnętrze głównie mycie plastików i dressing na plastiki. Cena zależy od posiadanych preparatów. Zlecam prywatnie a nie w myjni bo hobbysta detailingu zrobi to lepiej niż myjnia na sztukę. Zależy mi głównie na jakości wykonania. Miejsce wykonania lublin i okolice. Tel. 506 324 240 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz65 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Witam, może nie ten temat, ale pod integrację można podpiąć. Tylko tutaj mogę pisać. Pozdrawiam.Zlecę profesjonalne umycie nadwozia i wnetrza samochodu Toyota Corolla 2016, lakier ciemno szary, grafitowy. Interesuje mnie pełna dekontaminacja lakieru (mycie, usunięcie smoły i asfaltu, deironizacja, mycie, glinkowanie (glinka koniecznie miekka) z quick detailerem, mycie, odltluszaczanie clenerem, ipa pod wosk i nałożenie twardego wosku najlepiej coli 476 lub coś z softów). Oczekuje także dekontaminacji felg aluminiowych z glinkowaniem i ew. wosk. Dressing na opony. Koniecznie posiadanie specjalnie miękkiej i zadbanej mikrofibry do osuszania i polerowania wosku (miękki i nowy lakier toyoty). Osoba wykonująca musi mieć miejsce do mycia aut najlepiej zadaszone. Konieczne posiadanie myjki ciśnieniowej. Wnętrze głównie mycie plastików i dressing na plastiki. Cena zależy od posiadanych preparatów. Zlecam prywatnie a nie w myjni bo hobbysta detailingu zrobi to lepiej niż myjnia na sztukę. Zależy mi głównie na jakości wykonania. Miejsce wykonania lublin i okolice. Tel. 506 324 240 To nie jedź na myjnię, tylko do profesjolnanego studia I po drugie: Cena zależy od posiadanych preparatów ? chyba nie decydujesz ile komu zapłacisz ? bo zrobie ci wszystko co zechcesz a ty powiesz że dasz max. 100zł to skończysz najprawdopodbniej z podbiciem oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Nie chciałbym robić auta komuś kto mi opisuje dokładnie krok po kroku co, czym i jak mam robić, a sam nie umie się za to wziąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Panowie poszukuje polecanego w Lublinie warsztatu, gdzie w maździe 626 dokonają pełnej diagnostyki silnika, m.in. pomiaru kompresji na sucho, po zalaniu olejem czy ropą, ciśnienie oleju, podłączenie pod komputer itp. .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Cześć, najlepszy tapicer samochodowy w Lublinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaczinto Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Siema, organizujemy jakiś spot w Lublinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsTrY Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Ja z chęcią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Również piszę się jeśli to wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby907 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Też mogę wpaść jeśli nic nie wypadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaczinto Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Jakieś propozycje co do daty i godziny? Najlepsze miejsce to chyba podziemny parking Tarasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsTrY Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Przy obecnej aurze to pewnie tak. Ja na codzień jestem mocno wyjazdowy w grę wchodzą weekendy jeśli o mnie chodzi. Ewentualnie piątek wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 też termin weekendowy preferowałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby907 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 i temat umarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsTrY Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 aj tam umarł. każdy zarobiony w robocie a wieczorami szuka kosmetyków szykując się na wiosnę Możemy się umówić - z chęcią wytestuję na przybyłych nowy miernik lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby907 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Jak miernik to moge wbić, coś ciekawego może sie dowiem, bo nie mierzyłem swojego nigdy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arzyk Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Cześć, Gdybyście organizowali jakiegoś spota, bardzo chętnie przyjadę. Raczej nie wiele mam do powiedzenia o czyszczeniu auta ale rad doświadczonych chciałbym posłuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawiid Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Też byłbym chętny na jakiś weekendzik jak będę miał możliwość Co do mojej wiedzy też chętnie posłucham bardziej doświadczonych detailerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi