Griffe Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Big ostatnio widziany 23 lata temu na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 na rowerze pod areną na klasykach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Big Ostatnio aktywny:24 maja 2016, o 12:18 Może ktoś ma nr i przedzwoni dać info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Puściłem do Biga esesmana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Panowie i jak było? Ja niestety nie mogłem dotrzeć bo miałem już dzień zapełniony (trochę późno się dowiedziałem o spocie i nie mogłem poprzesuwać spotkań), ale następnym razem obiecuję że będę P.S. Dzisiaj w okolicach 16:30 będę na naszej miejscówce celem umycia brudasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patgor Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 A jutro ktos cos gdzies? Bo ja akurat dotre do Lublina i po trasie bym sie umyl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Czyż by reaktywacja następowała ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Gusiak11, na to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dementor Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Jak komorę ogarnę, to może i ja któregoś razu się wybiorę. Może bym się czegoś nauczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 To lecimy i sie nie zatrzymujemy 05.08.16 godz 19 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Tym razem beze mnie. Nie będzie mnie na tym kontynencie, ale jak wrócę chętnie się spotkam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Grzesiek, ale 05.08 to piątek, a nie miało być w czwartki? czyli byłby to 04.08.2016 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Zawsze było mówione ze w czwartki bo piatki to ten ma grilla a ten juz gdzieś tam jedzie itd... wiec dla tego były czwartki ja postaram sie być ale u mnie często sytuacja zmienia sie dynamicznie jak w kalejdoskopie i nie wiem czy sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Oczywiście czwartek 04.08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieskazitelny Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 To może i ja się przejadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj0nez Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Wczoraj słabo było bo nie było pogody. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 spocik spocik i po spociku. Szkoda, że taka mała frekwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Panowie, jest jeszcze jakieś miejsce w Lublinie oprócz tarasów, gdzie umyje auto zgodnie ze sztuką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ostatnio byłem zadowolony z mycia na ul Skrzetuskiego 12 AutoMyjnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Może i myją ok, ale chaos mają tam niezły. Kupując w ich sklepie glosshunter trzeba uważać by nie zostać oblanym myjką, bo i sklep i myjnia znajdują się na tym samym stanowisku. Mało to profesjonalne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 dzięki Griffe, będzie myte..... w ogóle to chyba odział fabryki blasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Panowie mam pytanie. Czy ktoś z Was polerował już kiedyś szyby? Chodzi mi o przednią szybę. Ile może kosztować taka usługa? Mam samochód z porysowaną szybą czołową od wycieraczek, także jakby ktoś chciał poćwiczyć to chętnie udostępnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson740 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 witam jestem nowym użytkownikiem forum organizowane sa jakies spotkania w naszym regionie chętnie bym podjechał spotkał sie pogadał na temat kosmetyki samochodowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 bobson740 który model 7mki masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi