daru Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Witam kolegów z Lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 witaj daru, a tak przy okazji to felgi już sprzedane, zapomniałem zadzwonić pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Cos ucichlo, moze jakies spotkanko w weekend po Bozym Ciele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotek Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 u mnie to weekendy praktycznie odpadaja. najprawdopodobniej w piatek wieczorem bede w lublinie na robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Ale to zabrzmialo, jakbys na kwadrat jechal...piatek ten odpada jak dla mnie, szkolenie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzmudzior Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Coś się szykuje w Lublinie w najbliższym czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Moze tak na szybko jutro gdzies? Nie wiem czy uda mi sie auto umyc ale wpasc moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Widziałem reklamę,że w galerii Olimp powstaje studio detailingu...przyznać się,czyja to sprawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 To rozbudowa uslug myjni Sonax ktora tam sie miesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsTrY Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 To rozbudowa uslug myjni Sonax ktora tam sie miesci eee i tu się raczej nie zgodzę.. Byłem dziś i jest wielki baner z adresem: http://www.automyjniabip.pl czyli tej myjni co była na terenie CMT vis a vis tłumików Niedziałka. Jeśli będą pracować Ci sami ludzie to ja przyszłości im nie wróżę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj0nez Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 O to i ja się przywitam z lubelskiego, dopiero trafiłem na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsTrY Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 To jak Panie i Panowie, jakis spocik, czy nadal plaza i nic z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ja się piszę, tylko po 20.08 jak wrócę do LU. Griffe, widziałem "potwora" pod Olimpem, robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj0nez Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Ja nie mam szans jestem uziemiony po operacji, a może połączyć spotkanie z LKN ?? Jak by nas mało przyjechało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotek Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zapraszamy Lublin i cale lubelskie do Puław http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 857#272857 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tees Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam Prosił bym o nick lub ewentualnie profil kolegi Macieja "Primus" pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Witam Prosił bym o nick lub ewentualnie profil kolegi Macieja "Primus" pozdro Maciek, na tym forum chyba nie jest zarejestrowany, ale spokojnie mogę ci podać namiary do niego: tel. 601-408-308 Tu masz stronkę jego firmy, czyli Primus: http://www.detailingsamochodowy.pl/ a tu e-mail: info@detailingsamochodowy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShineMaster-pl Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Lubelskie żyje ? Czy wszyscy jeszcze w śnie zimowym ? Trzeba pomyśleć na ten sezon coś ze spotami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopek Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Piszę się i popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShineMaster-pl Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 No to panowie zamawiać pogodę na następny weekend i możemy coś pomyśleć o ile zdążę doprowadzić auto po zimie żeby móc się na spocie pokazać hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 jakis spocik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ja zawsze jestem chętny na spoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Hej trzeba obudzic Lublin zorganizowac spota, jacys chetni , moze propozycje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi