ever86 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Panowie gdzie w okolicach Lublina zregeneruje felgi aluminiowe? Chodzi mi o prostowanie, piaskowanie i malowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacek Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Najlepiej w Rykach http://felgi-profil.pl/regeneracja_felg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Najlepiej w Rykach http://felgi-profil.pl/regeneracja_felg/ potwierdzam robiłem juz tam dwa komplety i jest naprawdę ok, teraz chce zawieść trzeci zimowe 15` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Spotujemy w czw o 19.30 pod Stadionem, przy okazji Klasyków Nocą oraz Slow Lublin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Nie widzę tego inaczej - będzie okazja wypróbować nowe szkło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 No więc własnie, mycie to nie wszystko, spot KA pod Stadionem, myjnie możecie zaliczyć przed spotkaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 jak bedzie czas.... bo ostatnio z nim krucho... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 widzimy się zatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Tylu chętnych? Co z resztą? Wakacje czy lenistwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ja tam wpadam, co prawda przed muszę umyć czarnucha, ale jakoś sobie z tym poradzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Jeżeli będziesz chlapał czarnucha bezpośrednio przed klasykami to daj znać, podjadę na naszą miejscówkę, ponieważ muszę pociągnąć parcha prochem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacek Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Postaram się być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 kurde i ja bym chlapnął ale z czasem ciężko chyba że widzimy się o pod Galą i chlapiemy, tak powiedzmy o 19? (spod gali blisko później na LKN) Klasyki o 19.30 robią objazd po mieście,a oficjalny start jest zaplanowany pod areną o 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Ja na Koncertowej, ponieważ później muszę go osuszyć na "szybszej" trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Pacek fajnie będzie Cie spotkać pogadać. Fura wstępnie umyta, będę na 19.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacek Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Pacek fajnie będzie Cie spotkać pogadać. Fura wstępnie umyta, będę na 19.30 I z wzajemnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8700 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Witam kolegów.. potrzebuje Waszej opinii na temat lubelskich firm zajmujących się detailingiem. Wygooglowałem kilka firm, ale cóż można powiedzieć po ofercie internetowej... Mam nadzieję, że macie wyrobione opinie na ten temat i możecie coś polecić/odradzić. Chętnie przyjmę również na priv kontakt któregoś z kolegów, który się zajmuję się na własną rękę pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Dzis na starym miejscu nowym samochodem jakoś nikogo nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Jedynka na szerokiej lampie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever86 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Korzystał ktoś z Was z lubelskich firm zajmujących się naprawami typu smart? Możecie coś z czystym sumieniem polecić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ja kiedyś w smart plus robiłem róg tylnego błotnika w corsie d, bez większych zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Kumpel w S-Plusie malował miejscowo błotniki, robota spartolona po całości, po krótkim czasie odchodził bezbarwny i momentalnie pojawiała się ruda, co lepsze, nie było potrzeby zdejmowania błotników do tej naprawy, ale oni postanowili zdjąć, śruby poobdzierane, co dla mnie w aucie bezwypadkowym i nigdy nie ruszanym jest nie do przyjęcia, jeździł poprawiać malowanie w sumie 3, albo 4 razy. Za każdym razem coś było nie tak, tu brak śrubki, tu brak jakiejś osłonki... generalnie masakra. Cena też kosmos w porównaniu do tego co zapłaciłem za identyczną usługę u normalnego lakiernika (wada Leonów z pakietem TS/FR, plastikowe nakładki progowe pracują bezpośrednio po lakierze sukcesywnie jego wycierając i powodując odpryskiwanie lakieru). Nie dość, że zrobione bardzo ładnie w pierwszym podejściu to podchodząc z miernikiem nie widać śladu naprawy, w przeciwieństwie do auta kumpla, gdzie zrobiło się już grubo. Zdecydowanie nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 naprawami typu smart? ale chodzi o gniotki czy malowanie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 http://www.autospafranczak.pl/ Daje radę. Widziałem auto tam robione, nie najgorzej. lakiernia z komorą, pełne profi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever86 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 http://www.autospafranczak.pl/ Daje radę. Widziałem auto tam robione, nie najgorzej. lakiernia z komorą, pełne profi. Już u nich byłem. Robią niezłą robotę ale nie zajmują się naprawami typu smart. naprawami typu smart? ale chodzi o gniotki czy malowanie ?? Mała stłuczka parkingowa- i jedno i drugie. Dzięki za rady, widzę, że w Lublinie nie ma co robić smart repeir'ów więc pozostaje klepanie i malowanie całych elementów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi