borowa Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Trafił do mnie wczoraj straszny szczur Ale ja nie dam rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 wnętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 e detailery gdzie do gumy z QD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ogarnięty zawodowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Sąsiedzi mają w tym tygodniu ciężkie życie... Te spojrzenia pełne zawiści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Panowie potrzebuję pomocy. Lakier w moim focusie jest w opłakanym stanie. Chciałbym się zapytać czy ktoś byłby tak miły żeby obejrzeć go na żywo i ocenić swoim fachowym okiem co można by w nim poprawić i może za jakiś czas pomóc w pracach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Panowie, jakoś ciepło się robi, wiec chyba trzeba by zapoczątkować nasze myjkowe - czwartkowe spoty No i kolega z Focusem mógłby wtedy podjechać abyśmy obejrzeli jego lakier i coś doradzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Najbliższy czwartek wypada tuż przed świętami, może lepiej wtedy nie pchać się na myjkę? A jeszcze następny, 9.04, hiszpańska młodzież leci na Motor Show więc niestety nie będziemy mogli spotować w zacnym gronie. Może jakieś inne dni na najbliższe 2 tygodnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Byliśmy wczoraj pod Galą ok 20 i były pustki. Do tego gdyby miała się pogoda zmienić na gorsze to jest dach nad głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Byliśmy wczoraj pod Galą ok 20 i były pustki. Do tego gdyby miała się pogoda zmienić na gorsze to jest dach nad głową. Szkoda ze na forum nie bylo info, caly dzien krecilem sie w tamtych okolicach Może jak będzie ładna pogoda to w środe ktos chetny na koncertową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Może jak będzie ładna pogoda to w środe ktos chetny na koncertową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 No ja w środę jak najbardziej Dziś skończyliśmy mojego S II. Na lakierze dumnie pręży się nowa powłoka kwarcowa od Geyona. Na oponach powłoka ochronna od Geyona. Środek to APC Megsa a na to Natural Look PB. Chromy odświeżone pastą Auto Finesse, a na szybach jak narazie , bo nie doszła jeszcze G1, Glass Cleaner megsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Powiedzcie o której godzinie w środę to może i ja podskoczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 ~16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Za wcześnie 18-19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Ja też jestem za 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Chętnie bym wpadł, ale nie sądzę, że będę już zdrowy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Mi pasuje po 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Nie mam fury więc odpadam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jak ustalicie tak się dostosuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Tez za 17 jestem. Aby pogoda się wyrobiła bo weekend to nędzny był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Nie mam fury więc odpadam ... Wiem kto Cie może zawinąć po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 to jak, jutro aktualne? Pogoda nie zachwyca to może spot w gali? ps. jak jutro wypali to jednak będę ~~ 18.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 No to decydujcie się czy się spocimy i dawajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi