croochy Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 No nie powiem w końcu ładne felgi będziesz miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 o właśnie... Odwołujemy zimę ostatnim myciem pod Galą w czwartek?Ja już dzisiaj zmieniam koła na letnie! Ale będzie lans na 17-nastkach Jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Jak Małgorzacie się polepszy wpadnę, bo moja estetyka nie godzi się z wyglądem moich aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Tak Marcin jutro ok 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 O to odpadam , myślałem że wg koncertowej spot 16-17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ja trzeci dzień działałem przy Leonach. W tym bardziej kochanym wszystko ogarnięte na swap tylnych hebli z eRki, wysprzątane wewnątrz, umyty. Ten mniej kochany również miał swój dzień, wizyta w warsztacie i zmiana obuwia oraz tarcz/klocków tył, do tego przegląd podwozia co słychać po zimie. Takie tam nudy. A jutro lecę do RZ, więc odpadam z jakiegokolwiek spotowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Zawiozłem felgi do Ryk. Panowie namówili mnie na malowanie z pistoletu. Mam nadzieję że efekt będzie wart tych pieniędzy. Szkoda tylko że tacy nieugięci w negocjacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Znają swoją wartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Zawiozłem felgi do Ryk. Panowie namówili mnie na malowanie z pistoletu. Mam nadzieję że efekt będzie wart tych pieniędzy. Szkoda tylko że tacy nieugięci w negocjacjach Ja tam robiłęm dwa komplety i jestem zadowolony co do ceny to prawda nie da sie nic utargować, ale jak sie ma roboty na dwa tygodnie w przód to znaczy ze jest dobry, ma robotę i może trzymać cene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Mam nadzieję, że post nie zostanie usunięty przez administracje forum. Niestety relacja jest zbyt krótka by ją zaprezentować w PSB Razem z Denisem w poprzedni weekend zabraliśmy się za zrobienie mojego auta. Proces mycia nie został uwieczniony na zdjęciach. Ogólnie zdjęć nie ma zbyt wiele, bo czas gonił. Na aucie zrobiona została korekta lakieru. Usunięte rysy oraz hologramy. Po polerowaniu pozostałości po pastach usunięte zostały roztworem piany Magi foam + IPA + APC, a następnie ostateczna inspekcja Eraserem od CarPro Rozstawiamy sprzęt i zaczynamy inspekcję lakieru Tragedii nie było więc czas brać się za robotę. Na początku dach Mimo podestu łatwo nie było Słupki i dalej Flex PE14_2 150 pad LC i pasta P10 Denis pracował Flexem 3401 VRG, pad z mikrofibry Megsa na paście 101 Powoli widać efekty Z pomocą wpadła też ekipa Hokus Pokus A tak to wyglądało finalnie Ostateczna inspekcja przed powłoką Oraz prowizoryczne stanowisko do nakładania powłoki I powłoka którą zabezpieczone zostało auto Zdjęć z aplikacji niestety nie ma. Zdjęcia całokształtu oraz film jak zachowuje się powłoka w kontakcie z wodą i błotem już niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Wszystko ślicznie, ładnie, ale ale... kiedy zabierzesz nas w teren pokazać jak to cudo daje sobie radę topiąc się i przedzierając przez krzaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Noo Niestety z dnia na dzień zaczyna mi brakować godzin w dobie żeby wszystko po-ogarniać, więc i ja muszę zrezygnować z dzisiejszego chlapania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 To w takim razie co z prezentacją obuwia letniego? Nike miałem już naszykowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Nike miałem już naszykowane... Ja tam całą zimę w Nike-ach przelatałem A co do lata też cal+, już czeka na zmianę... jutro przyjadą zabawki pomocne przy zmianie więc w sobotę zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 A ja dziś natomiast założyłem nową zimóweczkę - najlepsza - NOKIAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 To w takim razie co z prezentacją obuwia letniego? Nike miałem już naszykowane... Co ma wisieć nie utonie Za 30 min zakładam ContiSporty i będzie miazga Miałem to zrobić już wczoraj ale powłoka musiała leżeć 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 No to i ja się pochwalę. Wczoraj przygotowałem do sezonu letniego moje 17" Tryfidy - dostały nowa warstwę Swisswax Autbahn. Za tydzień lakier przejdzie korektę i otrzyma nowa warstwę powłoki kwarcowej, tym razem Geyon-a, bo Exo II, które było nakładane w październiku nie wytrzymało "zimy" i padło po ... 5 miesiącach - jak dla mnie ta powłoka to największe rozczarowanie w mojej przygodzie z detailingiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes12 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 @ Big exo kładłeś na c1 czy na bezpośrednio na lakier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Exo, było kładzione na C1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAVEU Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Czołem chłopacy, sorry za OT, ale pytanko mam do Excede to tutaj? https://www.google.pl/maps/@51.276299,2 ... Rp2bPQ!2e0 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Czołem chłopacy, sorry za OT, ale pytanko mam do Excede to tutaj? https://www.google.pl/maps/@51.276299,2 ... Rp2bPQ!2e0 pozdro tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAVEU Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Danke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Big, znowu korekta? Co Ty robisz z tym lakierem? Rok temu było ostre cięcie, a znając Ciebie nie zrobiłeś w tym czasie więcej jak 12kkm. U mnie korekta była 2 lata temu (50kkm), jesienią C1 ładnie jeszcze leżała, wg Griffa lakier był w bdb stanie. Co jest teraz to nie wiem, dawno się jemu nie przyglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Kolejny ciężki weekend za nami Kolejny projekt za nami Jako lekka zapowiedź kilka spy foto z pola walki przy lubelskim Air Force One Pełna korekta Dbamy o czystość we wszystkich zakamarkach i każdy detal Felgom też się dostało c.d.n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 hehe no ciekawie się zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi