Griffe Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 A separatory do wiader? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yawaw Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Niestety jeszcze nie... wiem, że to must have Mam nadzieję, że w niedługiej przyszłości wpadną. Wrzuciłem na forum zestaw kosmetyków, który mam zamiar kupić do auta. Niestety odzew na forum mały. Wrzucę tutaj, może lokalni detailerzy coś doradzą Samochód do którego będą przeznaczone to Seat Ibiza 6L w kolorze LS5G. Dopiero zaczynam swoją przygodę i pomimo twardego lakieru i tego, że pomysł był raczej odradzany chciałbym spróbować swoich sił z ręczną korektą - świadomy, że ten lakier do miękkich nie należy Dumałem, dumałem i wydumałem taki zestaw. Proszę o ocenę, podpowiedź Akcesoria: Fluffy Dryer Big Yellow 102 x 64 cm Shiny Garage Plush Blue Microfiber Epoca Tec One Foamer 2000 Szczotka do felg Universal ValetPRO Mini Round Detail Brush Pad German TriColor Lakier: Shiny Garage Fruit Snow Foam Neutral ph 5L Shiny Garage Strawberry Car Shampoo 500 ml APC Nielsen Cyclone 500 ml Glinka ValetPRO Yellow Poly Clay 100g Meguair's Ultimate Compound IPA? Cleaner Dodo Juice Prep Polish 250 ml Wosk Collinite 476s Poorboy’s World Quick Detailer Plus QD+ 118 ml Plastiki zewnętrzne: - Brak pomysłu Koła: Shiny Garage Iron Off Bleeding 500ml Meguiar’s Endurance High Gloss 473ml Nie jest to kompletny zestaw ponieważ coś tam już kupowałem wcześniej - fibry, aplikatory, rękawica, bug and tar remover etc. Dodam, że celowo w zestawieniu nie znajduje się nic do środka auta, ponieważ powyższy zestaw i tak mocno uszczupli kieszeń Na wnętrze przyjdzie jeszcze pora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 na plastiki zew może VP Dionysus Trim Glitz albo Koch Chemie Nano Magic Plast Care. a wew PB Natural Look ? Zamiast PB QD+ wziąłbym BSD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 e tam AF finale by wystarczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Cleaner Dodo Juice Prep Polish 250 ml Wosk Collinite 476s Są głosy że to zestaw idealny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Plastiki zewnętrzne:- Brak pomysłu Możesz kupić Shiny Garage Jet Black Exterior Trim Restorer, jeżeli nie chcesz dużo wydać. Zdarzyło mi się go przetestować i kropelki, odpychanie, trwałość ma rewelacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Widzieliście: https://www.facebook.com/DetailKingLublin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 "komplet premium + 3 miesięczna powłoka diamond cut" No ciekawe .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 "komplet premium + 3 miesięczna powłoka diamond cut" No ciekawe .... Jak to mawia nasz Prezydent oj tam oj tam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Gdyby ktoś potrzebował wyciągnąć jakiekolwiek wgniotki, gorąco polecam AutoDent https://www.facebook.com/autodent.pdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Robiłem u niego kiedyś Audi. Cholernie drogi ale robota mega! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Kiedyś może i drogi, czasy się zmieniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Borowa, 2 razy korzystałem z usług tego Pana i zawsze byłem w mega szoku !! Człowiek robi mega robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Możecie polecić jakąś dobrą miejscówkę do prania jasnego wnętrza ? Sam bym się zabrał za to tylko zacieków nie chcę narobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartq Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 carecar na kruczkowskiego http://www.carecar.lublin.pl/oferta/det ... owej-.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Dzięki. zastanawiałem się ostatecznie nad tym DetailKing w tarasach zamkowych ale to nowo otwarte więc nie wiadomo jak im ten temat idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 xMarcin95x, fiu fiu widzę kolejny właściciel A4 Ramka klubowa już jest? Kiedy jakieś zabiegi w tematyce szajnu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Denis Po wcześniejszych rozmowach dot. B6 S-line temat stał się nie aktualny bo się gość rozmyślił. Ramek nie ma jeszcze bo dopiero od wczoraj jest u mnie. Co do myślę że nic nie będę robił, lakier jest zadbany. W weekend wrzucę wosk i ogarnę uszczelki/plastiki zew. Dziś skończyłem robić wnętrze, chodź dużo do roboty nie było (APC VP, PB NL na deskę i AG CGP na szyby od wew + CS Balboa Bubblegum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Zaczną się spoty na myjce ocenimy co i jak. Dużo się pozmieniało, korekty, powłoki mało kto pozostał przy wosku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Griffe, ale Ty jako ostatni z bastion używasz jeszcze wosków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 poszukuje kogoś w Lublinie (okolice) kto poklei zderzak, moze odrazu polakieruje Auto Mitsubishi lancer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Działo się przez weekend Co do autodentu dzisiaj widziałem auto kumpla po "polerce" u niego.... przepiękne hologramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Zaczną się spoty na myjce Właśnie, kiedy rozpoczęcie sezonu spotowego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Sezon dla nas trwa cały rok, miejsca się tylko zmieniają. Zimą pijemy w Księżycowej a myjemy pod Galą, latem bez zmian - wierni Koncertowej. MatthewG żony auto zabezpieczone od dawna powłokami, natomiast RS6 niezmiennie ciągle cleaner i wosk - jak to młodzi mówią - oldschool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 o właśnie... Odwołujemy zimę ostatnim myciem pod Galą w czwartek? Ja już dzisiaj zmieniam koła na letnie! Ale będzie lans na 17-nastkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi