Skocz do zawartości

[Lublin] Spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gibon86, no ja jstem otwarty na propozycję tylko inni jakos tylko gadają zamiast dzialać :(

Opublikowano

No właśnie widzę. Dobrze by było jakiś ciepły lokal skombinowac i pacjenta. Myślałem u ojca w firmie ale wszytsko zastawione autami. Największy problemem będzie jakiś garaż bo jakieś auto pewnie by się szybko znalazło :) Działasz w branży auto detailingu czy robisz to dla przyjemności? Myślę że jak coś się konkretnie ogarnie to chętni by się szybko znaleźli.

Opublikowano
Działasz w branży auto detailingu czy robisz to dla przyjemności?

robie to dla przyjemnosci :) Ale mój kumpel ma pierwszą w Lublinie car-detailingowa firmę więc mógłbym z nim pogadac czy u niego nie można by się spotkać.

Opublikowano

Panowie ja z miłą chęcia Was poznam. Jak będzie się coś kroić to w miarę możliwości postaram się podjechać :)

Opublikowano

No to jak da rade Big to pogadaj z koleszką. Mi tam każdy termin pasuje może poza sobotą i pątkiem. Każdy coś weźmie swojego, tylko jakieś auto ciekawe nam potrzeba. Może bym merca s klase skombinował rocznik ok 88 w bardzo ładnym stanie tylko kawał auta.

Opublikowano

Gibon86, o.k. pogadam :) Jak sie zgodzi będziemy mieli fajne miesjce na spotkanko :)

Opublikowano

Gibon86, więc rozmawiałem z kuplem i jak najbardziej zgodził się na pomysł, zeby spotkanie odbyło się u niego w firmie. Teraz pozostaje nam ustalić termin spotkania i chętnych.

Opublikowano

ja się piszę :D o ile pogodzę spotkanie z pracą i uczelnią :D heh to będzie trzeba samochód jako tako do porządku doprowadzić.. uuuu :oops:

Opublikowano

Panowie ja myslę ze mozna by siespotkac gdzieś koło połowy marca. Moze to białe g.... juz stopnieje i srobi sie na tyle ciepło żeby coś pokombinować. Co wy na to?

Opublikowano

jestem za :) bardzo chciałbym Was poznać i mam nadzieję, że nic mi planów nie pokrzyżuje. :good:

Opublikowano

O.K. to miejsce juz mamy (u mojego kumpla w firmie car-detailingowej na ul. Turtystycznej) i czekamy do marca. Wtedy ustalimy jakis konkretny termin :)

Cieszę się, że cos się nareszcie ruszyło w sprawie spotkania.

Opublikowano

Panowie a będzie jakaś furka nad którą będziecie pracować? Z chęcią bym zobaczył jak wygląda polerka w praktyce bo troszkę się obawiam przed tym moim pierwszym razem ;)

Opublikowano

OsTrY, z autem chyba nie będzie problemów, zależy kiedy mielibyśmy się spotkać, ja mogę wziąć jedno z moich, opel nigdy jeszcze nie był polerowany a ma już 7 lat i masę rysek, jeśli oczywiście dam radę dojechać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i jak tam? Termin juz jest? Może konkretnie podamy jakiś bo jak będziemy się do tego tak zabierac to raczej nic nie wyjdzie. Moja propozycja przyszły weekend jeśli lokal będzie wolny.

Opublikowano

Gibon86, no to rzucaj jakis termin. Ja myslę że gdzieś tak 15-17 marca.

Opublikowano

Kurde 15-17 mogę byc w pracy no chyba że wieczorem. Najchętniej jakaś niedziela by mi pasowała zresztą większości chyba też.

Opublikowano

jako że wielkimi krokami zbliża się mój sądny dzień to ja raczej się nie zjawię, choć może gdzieś na tygodniu około 18 i dał bym radę, ale mało proawdopodobne

Opublikowano

No to rzćcie jakąs konkretną datę która by wiekszosci pasowała.

Opublikowano

Panowie ja się do Was dostosuje. U mnie tylko czwartek odpada...

Opublikowano

Co do terminu to na bank koniec kwietnia, początek maja. Bedę miał swój lokal na 4 auta w samym centrum także będzie można się regularnie spotykac. Dodam że do dyspozycji będzie ,,kontrowersyjna'' myjnia parowa, kanał, podnośnik i dużo sprężonego powietrza :D