Griffe Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Proponuje zabrac ze soba mazidla, bedzie okazja poniuchac, moze pomacac albo nawet pomazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Griffe, GOOD IDEA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Proponuje zabrac ze soba mazidla, bedzie okazja poniuchac, moze pomacac albo nawet pomazac przydałby się jeszcze jakiś ogarnięty fotograf aby ogarnął relacje ze spota Żałuję że nie bd mógł wpaść , 3mam kciuki aby pogoda wam dopisała ps. Może ma ktoś z Was ploter lub zna kogoś, kto ogarnął by wlepy KA "Lublin" z nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Aparat naladowany, mazidla spakowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Griffe, bez aparatu u mnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Jak się udało spotkanie? Żałuję, że nie mogłem być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Spocik byl maly ale fajny. Przylecialem lekko spozniony i prosto na stanowisko mycia. W nocy siersciuch chodzil po aucie, na masce sie posliznal i przetarl futrem Dobrze bylo sie spotkac, poznac, pogadac i wymienic doswiadczeniami. Wstepny termin nastepnego spotkania to 18.07 (czwartek) godzina 19. Miejsce to samo, a potem chyba zlote luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Griffe, dal bys rade spakowac i wrzucic foty na speedyshare.com ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Dzięki za wczoraj Dobrze, że wreszcie coś ruszyło się w tym temacie w Lublinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Dzięki wszystkim, za fajne spotkanie Mam nadzieje, że teraz już będziemy spotykać się regularnie i w coraz to większym gronie. Do zobaczenie za 2 tyg. w czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 No mi czwartek pasuje dużo bardziej niż sobota więc szansa na spotkanie jest większa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Postaram się być Na jakiej ulicy dokładnie jest ten parking? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 wiesz gdzie jest na koncertowej komisariat i lidl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 wiesz gdzie jest na koncertowej komisariat i lidl ? nom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 to jak wjedziesz na parking lidla bedzie wjazd w gore po lewo od wejscia do lidla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 to jak wjedziesz na parking lidla bedzie wjazd w gore po lewo od wejscia do lidla Dzięki Wielkie, już wiem co i gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blajar Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 18.07 to i ja się postaram podjechać, na 90% będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Zabieramy ze soba krzeselka turystyczne, rybackie - łotewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Griffe, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 No i oczywiście nie zapominamy o .... grillu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 jak ma byc grill to moze jednak zalew ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Nie, nie... w zalewie auta myć nie będę, a na spota wpadnę "prosto z trasy" więc będzie to koniecznością Spoty KA muszą być w pobliżu myjni! A na grilla też się znajdzie tam miejsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Co wy na to aby zmienić godzinę na 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Nie kazdy da rade ale ja moge, najzwyzej zacznie sie wczesniej. Zwlaszcza jak tradycyjnie bede sie chlapal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi